- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Benim yaptığım kötü oluyorBen kendim yaparım çok iyi olur ama benimde dün geceden aklımda lahmacun var.
Yapar fırına gönderirim inş.
Üstüme iyilik sağlık ilk defa sunu duydum tövbeler olsunBenim yaptığım kötü oluyor
Kizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis.Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
İnadın yaniÜstüme iyilik sağlık ilk defa sunu duydum tövbeler olsun
Sence inandım miİnadın yani
Amin supurgem Allah razı olsunAllah bir daha yaşatmasın canım gelmiş geçmiş olsun
Canım çok sevindim maşallah. Daha iyi etsin Rabbim.Kizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis.Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Bu saat de kahvaltı etmedin mi dahaArkadaşlar ben daha kahvaltı yapicam ne isi yapiyorsunuz siz
Yani negoBir bezbol sopasıda çıkabilir
Hemşire Geceye doğru açılıyor galibaBu saat de kahvaltı etmedin mi daha
Ben öğlen yemeği yiyeceğim
Yaaa son cümleSabah nevresimleri yıkadım kuruyanlari katladim
Çocukları doyurdum gönderdim
Kızımı götürdüm geldim evi tekrar topladım
Kahvaltı yaptım mutfağı temizledim
Kek yaptım pişiyor
Banyoyu sildim bitenleri doldurdum
Paspaslari cirptim yikanicak
Teyzeyi yolladık hoşuna gitmiş ev sıcak diyor bidaha gelicek
Çok inandırıcıydın aferin çekirgeSence inandım mi
Hayır baklava mantı açan kadınım bir lahmacun içi mi hazırlayamayacağım Lora hamurunu bile kendim yapar pişiririm istersem ama istemiyorumSence inandım mi
Güzel rol yapabilirimÇok inandırıcıydın aferin çekirge
Kocadınız halen uyuyorsunuzYani nego
Keşke benden önce başkası inansaydiHayır baklava mantı açan kadınım bir lahmacun içi mi hazırlayamayacağım Lora hamurunu bile kendim yapar pişiririm istersem ama istemiyorum
BebeğimsinGüzel rol yapabilirim
Denemedim bileBenim yaptığım kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?