Hani bunun için izgaralar çıktımıştı bir araBen iç hazırlayabiliyorum efser hatta evde direkt kendimde yapabiliyorum. Ama niye her şeyi ben yapayım değil mi
Siz sanırım siz restorantladan alıyorsunuz bizimki tamamen organik evdeki gibi hazırlanıyor fırında pişiriyorBurası çok kötüen son istediğimizde fenalık geçirdik ailece
Gözünüz aydın Lora çok sevindim.Kizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis.Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
O yaşta totoma minder bağlar gezerimBen yani
Ben miyim OKeşke benden önce başkası inansaydi
Ondan önce inanmışsın zaten nasıl sen olabilirsinBen miyim O
Ya evet pişirme parası çok alıyorlar maalesefHani bunun için izgaralar çıktımıştı bir araburda şurda odun fırını varken kim kalkar elektirikli izgarada yaparki mantıksız bizde de hazırlayıp götürüldüğü vakkit sadece çıkan kaç ekmekse o kadar fiyat alınırdı onu yapan yerler var ama bazı ustalarınki evdekiler gibide olmuyor o yüzde hanımlar onuda bıraktı ben hiç denemedim ben kv de eltimde yapmaz çoğunluk hep iç kasapta hazılanıp fırına veriliyor sen parasını verip geliyorsun.
Minder demek istedin değil mi şair hanımO yaşta totoma mider bağlar gezerim
Sabunla mı sildin? Oh oh ne güzel bir temizlik neferi daha kazandıkSabahki öğlene kadar rutinimm
Bütün odaların Camları açtım havalandırdım
Evi toparladım
yatakoda ve mutfak dip köşe süpürüp silindi
Tozlar alındı
Mutfak dolaplar silindi
Sandalyeleri sildim güzelce leke kalmadı(sağolNego cum )
Aynaları sildim
Banyo süpürüp silindi
HIc bitmeyen çamaşırlar yıkandı ve yıkananlar asıldı
katlancakları katladım
Kızımla beraber banyomuzu ettik
Yemekler yapılıyor şimdide
Öğlene kadar iş edip ondan sonra dinlenme moduna geçiyorumbu topik olmasa ben totomu kaldıramıcam belliki
Evett beyaz sabunu rendeledim suya attım bezle sildim iyicene bide diş fırçasıylada denedim üstüne temiz ıslak bezle geçirdimSabunla mı sildin? Oh oh ne güzel bir temizlik neferi daha kazandık
Bırakalı çok oldu arada karalıyorumMinder demek istedin değil mi şair hanım
Allah razı olsun. Sanırım içi yanıyor soğuk şeyler istiyor. Covitten değilde damarları tikanmisti zaten tetiklemis.Gözünüz aydın Lora çok sevindim.
Yoğurt yemeyi seviyor muİçimi kolay diye istemiş muhtemelen.
Ee haberler iyi topikçe bi rahat nefes alabiliriz inş. Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın.
Covitten sonra beyin kanaması çok duyuyorum.
Dun gece gec yattik o yuzden kalkamadim sabahBu saat de kahvaltı etmedin mi daha
Ben öğlen yemeği yiyeceğim
Ekstra acil ihtiyacin yoksa bence değer.Kizlaaar, xiaomi airfry almayi planliyorum sizce gereklimi o paraya degermi ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?