Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben iç hazırlayabiliyorum efser hatta evde direkt kendimde yapabiliyorum. Ama niye her şeyi ben yapayım değil mi
Hani bunun için izgaralar çıktımıştı bir ara burda şurda odun fırını varken kim kalkar elektirikli izgarada yaparki mantıksız bizde de hazırlayıp götürüldüğü vakkit sadece çıkan kaç ekmekse o kadar fiyat alınırdı onu yapan yerler var ama bazı ustalarınki evdekiler gibide olmuyor o yüzde hanımlar onuda bıraktı ben hiç denemedim ben kv de eltimde yapmaz çoğunluk hep iç kasapta hazılanıp fırına veriliyor sen parasını verip geliyorsun.

Kizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis. Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Gözünüz aydın Lora çok sevindim.
Yoğurt yemeyi seviyor mu İçimi kolay diye istemiş muhtemelen.
Ee haberler iyi topikçe bi rahat nefes alabiliriz inş. Rabbim bizi sevdiklerimizle sınamasın.
Covitten sonra beyin kanaması çok duyuyorum.

Sabahki öğlene kadar rutinimm

Bütün odaların Camları açtım havalandırdım
Evi toparladım
yatakoda ve mutfak dip köşe süpürüp silindi
Tozlar alındı
Mutfak dolaplar silindi
Sandalyeleri sildim güzelce leke kalmadı(sağol Nego cum )
Aynaları sildim
Banyo süpürüp silindi
HIc bitmeyen çamaşırlar yıkandı ve yıkananlar asıldı
katlancakları katladım
Kızımla beraber banyomuzu ettik
Yemekler yapılıyor şimdide

Öğlene kadar iş edip ondan sonra dinlenme moduna geçiyorum bu topik olmasa ben totomu kaldıramıcam belliki

Ya evet pişirme parası çok alıyorlar maalesef

Sabunla mı sildin? Oh oh ne güzel bir temizlik neferi daha kazandık

Allah razı olsun. Sanırım içi yanıyor soğuk şeyler istiyor. Covitten değilde damarları tikanmisti zaten tetiklemis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…