Lora gibi inanayım mıDenemedim bile
Beni karıştırma bu işeLora gibi inanayım mı
Burda olsalar inanırlardıLora gibi inanayım mı
Ben nazik değilim yazim mi negoooooooooÇok nazik olduğum için devamını yazmadım
Cok cok mantikli canim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Keske bizimde kalacak yerimiz olsaydi. Esyalar guzelce yerlesimce gitseydik evimize.Günaydın jes. Dün siteye girmemiştim şimdi gördüm mesajı. Eşim evi tuttu, temizledi. Dün de eski eve geçti toplamaya. Yarın ya da pazar günü taşınacağız inşallah. Bu süreçte ben annemlerde kalmaya devam ediyorum. Eşyalar yeni eve gittikten sonra eşim bizi almaya gelecek. Kış günü cam kapı açık kalacak, bebeğin uykusu, yemeği, çok uzun yolculuklar çocuğa eziyet etmeyelim dedik. Böyle bir karar aldık.
İnan benceBeni karıştırma bu işe
Negı ?Sular gelirde negı durur mu sizce????
Ben iç hazırlayabiliyorum efser hatta evde direkt kendimde yapabiliyorum. Ama niye her şeyi ben yapayım değil miBurda olsalar inanırlardı
Demirden korksam trene binmem jessssBen nazik değilim yazim mi negooooooooo
Ben yaniAhiretliğimle ben
Öbürüde aramıza girenler
Burası çok kötüİnan bence
Burda her fırının yanında kendi kasabı var şimdi arasam şipariş versem yarım saatte kapımda
Mehşür yapan ustalar var evdede yapsan onlarınki gibi olmuyoronun için hanımlar ustanın işine karışmıyorlar
Heee neee gıııNegı ?
İşte gun daha da guzel oldu. Şükürler olsun canımKizlar babam daha iyimis bugünde yoğurt istemiş. Serumun birini kesmişler bugün yemek vericeklermis.Fizyoterapist de çok iyi gidiyor demiş hamdolsun. Hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Biri beni vursun. Bu espiriyi kaldiracak saglam bir bunyeye sahip degilimHeee neee gııı
Sus sus dök içindekileri birazdan gelip okuyacamBiri beni vursun. Bu espiriyi kaldiracak saglam bir bunyeye sahip degilim
Negooooooooo gitme NegoooooooooSus sus dök içindekileri birazdan gelip okuyacam
Bana iki uc yicek bisey koyEvi supureyim de duş alım bir keyif yapım
Tarif verebilirim isteyen olursa.Benim yaptığım kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?