Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vikingin yeşil olanı klozet içinin kirecinşi güzel temizliyor ve çok güzel kokuyor. Bir de Ace nin yağ sökücülü çamaşır suyu da güzel. Benim halılar bembeyaz sürekli leke oluyor siliyorum ama tam çıkmıyor halı için güzel leke çıkaran deterjan önerisi istiyorum bende. Çamaşır lekelerine yine vikingin pembe spreyi var o da güzel çıkarıyor lekeyi.

16 Ocak Ödevi

Giysi dolabı düzenleme(kesin dağılmıştır ) benimki toplu ayıptır söylemesi

Benimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Gece cok agladi sabah ezaniyla uyudu..7 de tekrar agladi kalktik..dolveni yuzunu sivazlayarak avucumla oyle icirdim..ilac icmiyo kendinide benide mahvediyor..1 cay kasigi bogazindan girdiyse onun etkisiyle kucagimda 9a kadar uyudu..simdikk oglen uykusunu level 4 teyim yine basarisiz oldum..du bidaa denicem belki uyur

Evimde yattigimiz odalar,kiler odasi,banyo wc hep duzenli temiz ancaak asil tvnin oldugu oda ve mutfak karman corman.. mutfak dun aksamdan beri giremiyom oglan mizmizmiz yedi beynimi iyilesene kadar idare edecez artik

Şurupların içinde şırınga gibi bir şey çıkıyor onunla da mı içmez. Şöyle bir şey

Eklentiler

• Screenshot_20200116_142734_com.android.chrome.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 25
Allah şifa versin canım. Çocuklarin hastalığı çok zor

Ben de önceden çok temiz bir insandım noldu şimdi bana böyle bilmiyorum yatıp duruyorum az önce banyo önlerinin tozunu zor aldım mutfak wc temiz dikkat ediyorum çamaşırlara özen gösteriyorum bayadır diğer işleri saldım silkelenmem gererk benim

Yatağın nevresimleri değiştirdim, toplanacak çamaşırları topladım yerleştirdim sonra girdim mutfağa önce dağıttım bir güzel kek yaptım akşam yemeği ön hazırlığı yaptım ama hiç böyle dağınık çalışmam normalde sonra bir iki parçayı bulaşık makinesine attım kalanı elde yıkadım kocam dışarı işlerini halletmeye gitti gelsin evi süpürür cumartesi tüm evi temizleme fikrim var şehir dışından misafirim gelecek ondan iki gün göstermelik takılıyorum

Bim de var sarı Arap sabunu mis yazıyor galiba şişede kızım koltuğu tükenmez kalemle çizmiş üzerine döktüm sildim pırıl pırıl muhteşem bişey halı lekeleri için de çok ideal denemenizi tavsiye ederim

Hoşgeldin canım. Daha iyi misin

İş yapamıyorumm
Eşim evde evin içine miciyor
Cam silmem gerekiyor çok iş yapmak istiyorum havaaa çok güzel aaaaaağğğğğ öğğğğhhhhhh ağğğğhhhhh
Her gün cam silmek nasıl bir hobi diloş
Bende şuan korktum. Tüyler tiken
Cidden mi dalga mı geçiyorsun
Bende vikng in mavi renk olanı kullanıyorum kokusu çok güzel.
Halı lekesi falan için narspirin var higchenic in, 101 de falan oluyor kırmızı renkli
Allah şifa versin tez vakitte canım
Nazara geldik hoş geldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…