Ayyy negooo gibi bende bagılazağammmBana da gelin gi toplasip bana bı kişi yetmez ama grup gelmesi lazım. Dilosum bir temizlik ekibi kürsan çok sevap
Vikingin yeşil olanı klozet içinin kirecinşi güzel temizliyor ve çok güzel kokuyor. Bir de Ace nin yağ sökücülü çamaşır suyu da güzel. Benim halılar bembeyaz sürekli leke oluyor siliyorum ama tam çıkmıyor halı için güzel leke çıkaran deterjan önerisi istiyorum bende. Çamaşır lekelerine yine vikingin pembe spreyi var o da güzel çıkarıyor lekeyi.Hanımlar birde hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yazar mısınız, şu çok iyi mutlaka kullanın dediğinşz ürünler vs
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
İstanbul soğuk ve kasvetli bugün.. ama olsundu ben seviyorumBana uymuyor
16 Ocak Ödevi
Giysi dolabı düzenleme(kesin dağılmıştır ) benimki toplu ayıptır söylemesi
Şurupların içinde şırınga gibi bir şey çıkıyor onunla da mı içmez. Şöyle bir şeyBenimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Gece cok agladi sabah ezaniyla uyudu..7 de tekrar agladi kalktik..dolveni yuzunu sivazlayarak avucumla oyle icirdim..ilac icmiyo kendinide benide mahvediyor..1 cay kasigi bogazindan girdiyse onun etkisiyle kucagimda 9a kadar uyudu..simdikk oglen uykusunu level 4 teyim yine basarisiz oldum..du bidaa denicem belki uyur
Evimde yattigimiz odalar,kiler odasi,banyo wc hep duzenli temiz ancaak asil tvnin oldugu oda ve mutfak karman corman.. mutfak dun aksamdan beri giremiyom oglan mizmizmiz yedi beynimiiyilesene kadar idare edecez artik
Sayfanın ağır topları mi yarışıyor ne. Heyecanla beklemedeyim. Bakalım kim daha iyi
Zayıf halka olarak gel biz de yarışalımSayfanın ağır topları mi yarışıyor ne. Heyecanla beklemedeyim. Bakalım kim daha iyi
Allah şifa versin canım. Çocuklarin hastalığı çok zorBenimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Gece cok agladi sabah ezaniyla uyudu..7 de tekrar agladi kalktik..dolveni yuzunu sivazlayarak avucumla oyle icirdim..ilac icmiyo kendinide benide mahvediyor..1 cay kasigi bogazindan girdiyse onun etkisiyle kucagimda 9a kadar uyudu..simdikk oglen uykusunu level 4 teyim yine basarisiz oldum..du bidaa denicem belki uyur
Evimde yattigimiz odalar,kiler odasi,banyo wc hep duzenli temiz ancaak asil tvnin oldugu oda ve mutfak karman corman.. mutfak dun aksamdan beri giremiyom oglan mizmizmiz yedi beynimiiyilesene kadar idare edecez artik
Bebem uyanık uyursa yarisirim onunla iş yarı kalıyorZayıf halka olarak gel biz de yarışalım
Başladın mı gi yiksaZayıf halka olarak gel biz de yarışalım
Ben de önceden çok temiz bir insandım noldu şimdi bana böyle bilmiyorum yatıp duruyorum az önce banyo önlerinin tozunu zor aldım mutfak wc temiz dikkat ediyorum çamaşırlara özen gösteriyorum bayadır diğer işleri saldım silkelenmem gererk benimBugün dip köşe temizlik günüm. Normalde çok takıntılı hafta da iki kere dip köşe temizleyen bunun birinde yerleri elle silen bir insandım, ayda bir halıları silkeleyen, elinde sürekli halı fırçası halıları fırçalayan bir insançok değiştim evet, artık elle silmiyorum, halı silkelemiyorum (aile apartmanı o yüzden rahatım) falan filan. Asgari düzeye indirdim her şeyi. Daha çok geziyor, kendime daha çok zaman ayırıyorum.
Yine de düzen benim için çok önemli, evim her daim düzenlidir, ev dağınık olunda zihnimi toparlayamam, böyle de bir cinsim
Bim de var sarı Arap sabunu mis yazıyor galiba şişede kızım koltuğu tükenmez kalemle çizmiş üzerine döktüm sildim pırıl pırıl muhteşem bişey halı lekeleri için de çok ideal denemenizi tavsiye ederimVikingin yeşil olanı klozet içinin kirecinşi güzel temizliyor ve çok güzel kokuyor. Bir de Ace nin yağ sökücülü çamaşır suyu da güzel. Benim halılar bembeyaz sürekli leke oluyor siliyorum ama tam çıkmıyor halı için güzel leke çıkaran deterjan önerisi istiyorum bende. Çamaşır lekelerine yine vikingin pembe spreyi var o da güzel çıkarıyor lekeyi.
Gidioo
Gitmeyeydi iyidi nasıl vakit gecirioduk
Başlasın temizlik
Hoşgeldin canım. Daha iyi misinBen de önceden çok temiz bir insandım noldu şimdi bana böyle bilmiyorum yatıp duruyorum az önce banyo önlerinin tozunu zor aldım mutfak wc temiz dikkat ediyorum çamaşırlara özen gösteriyorum bayadır diğer işleri saldım silkelenmem gererk benim
Güneş çıkınca ben hiç aşka gelmiyom mesela. Tozlar uçuşuyor lekeler sırıtıyorTemizlik aşkını alda bana gel tamam güneş insanı cıvıl cıvıl ediyorda bu temizlik aşkı nerden
Her gün cam silmek nasıl bir hobi diloşİş yapamıyorumm
Eşim evde evin içine miciyor
Cam silmem gerekiyor çok iş yapmak istiyorum havaaa çok güzel aaaaaağğğğğ öğğğğhhhhhh ağğğğhhhhh
Cidden mi dalga mı geçiyorsunBende şuan korktum. Tüyler tiken
Bende vikng in mavi renk olanı kullanıyorum kokusu çok güzel.Vikingin yeşil olanı klozet içinin kirecinşi güzel temizliyor ve çok güzel kokuyor. Bir de Ace nin yağ sökücülü çamaşır suyu da güzel. Benim halılar bembeyaz sürekli leke oluyor siliyorum ama tam çıkmıyor halı için güzel leke çıkaran deterjan önerisi istiyorum bende. Çamaşır lekelerine yine vikingin pembe spreyi var o da güzel çıkarıyor lekeyi.
Allah şifa versin tez vakitte canımBenimde toplu yaww gerci oglan maymun gibi yapisti birakmiyo..
Nazara geldikBen de önceden çok temiz bir insandım noldu şimdi bana böyle bilmiyorum yatıp duruyorum az önce banyo önlerinin tozunu zor aldım mutfak wc temiz dikkat ediyorum çamaşırlara özen gösteriyorum bayadır diğer işleri saldım silkelenmem gererk benim
Hoşbuldum canım evet biraz daha iyiyim çok şükür de çok iş yapamıyorumHoşgeldin canım. Daha iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?