- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Küçük sivilceler normal bebişlerdeÇok şükür ya .. emzirmeyi bırakmadım hiç emdikce daha iyi olacak insaAllah
Birşey daha sorcam, bebeğin yüzünde minik minik sivilceler çıktı..korkmam lazım mi acaba..
Netten baktım özellikle erkek bebeklerde olur yaziyo, adı da vardı da hatırlamıyorum şuan..
Ben genelde bulaşık deterjanı kalan şampuanlar bazen çamaşır mak deterjanı sirke Nadire’n çif arada bir çamaşır suyu kullanırım fazla ürün almıyorumHanımlar birde hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yazar mısınız, şu çok iyi mutlaka kullanın dediğinşz ürünler vs
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@xAnteros
D Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Sen bebegenmemiş sin öğretmenimHanımlar birde hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yazar mısınız, şu çok iyi mutlaka kullanın dediğinşz ürünler vs
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@xAnteros
D Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Domestos cif krem cif yağ sökücüHanımlar birde hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yazar mısınız, şu çok iyi mutlaka kullanın dediğinşz ürünler vs
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@xAnteros
D Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Haber vericem negom yarım saate
Ersağın kokusu iğrenç be yaSen bebegenmemiş sin öğretmenimben Ersağ diyorum çok pahalı ama acayip güzel temizliyor çay lekesi falan gidiyor halıdan :) yag sokucusuyle siliyosun kolay kolay olmuyor yag :) bingo nun kokusuz çamaşır suyu nasıl acaba onu deneyen varmı.
Beyaz kırmızı çizgili ve mavi çizgili iki tane pakette. Ama o bezdi ya. Böylesi yoktu. Yeni gelmiş. Heryeri temizletti bana ve hiç kirlenmedi. Bembeyaz duruyorHangi bez canım çiçek desenli olan mı, o da çok iyi
Tamam canım ne tavsiye verirseniz yapıcam artık tek iyi olayım
Maşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım birÇok enteresan bütün işlerimi bitirdim, yemeğimi de yaptım
Kendime ben bile inanamıyorum. Deterjan da amway yağ dökücü. Her yere kullanıyorum.
Nasıl canım son durum ve sen nasılsın asıl, az kaldı doğuma. Kv gitti miBen yoldayım Canlar eşimi doktora getirdik dönüyoruz
Böyle her lekeye birebir ürünün yok muBen genelde bulaşık deterjanı kalan şampuanlar bazen çamaşır mak deterjanı sirke Nadire’n çif arada bir çamaşır suyu kullanırım fazla ürün almıyorum
Canım cidden hiç beğenmedim, konsantre ürün öylece duruyor, diğerlerini bitirdim . Bir tek duş jelini ve güneş kremini beğendim, birde elde yıkama bulaşık deterjanı güzel ellerimi kurutmadıSen bebegenmemiş sin öğretmenimben Ersağ diyorum çok pahalı ama acayip güzel temizliyor çay lekesi falan gidiyor halıdan :) yag sokucusuyle siliyosun kolay kolay olmuyor yag :) bingo nun kokusuz çamaşır suyu nasıl acaba onu deneyen varmı.
Cifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorumDomestos cif krem cif yağ sökücü
Evet çok ağır kokusu varErsağın kokusu iğrenç be yaben üye oldum isteyene satıyorum ama ben kesinlikle kullanamadım evde bişey ölmüş gibi çok kötü bi kokusu var
Argan yağlı kremi çok güzel onu kullanıyorum.
Hey maşaallah ellerine sağlıkKızlar banyo fayanslarini sildim dolaplarını sildim. Halısını firçaladim. Lavabo musluğunu ofaladim parlattım. Dip köşe banyo temizledim. Bir paket çamaşır serdim bir makine attım. Yatak odasını topladım. Bana ne oluyor.
Bak ya umarım vardır halaBeyaz kırmızı çizgili ve mavi çizgili iki tane pakette. Ama o bezdi ya. Böylesi yoktu. Yeni gelmiş. Heryeri temizletti bana ve hiç kirlenmedi. Bembeyaz duruyor
Bende onu kullanıyorum negom eşime bile aldık arabasının koltuklarini siliyor o olmayınca çok büyük eksiklik hissediomuş öyle diooCifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorum
Eşim daha iyi canım Doğum için yarın gün alıcam.kv gitti benim ailem var şimdi . Öyle özel bir ürün yok kullandığım ben gereksiz görüyorumMaşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım bir
Nasıl canım son durum ve sen nasılsın asıl, az kaldı doğuma. Kv gitti mi
Böyle her lekeye birebir ürünün yok mu
Canım cidden hiç beğenmedim, konsantre ürün öylece duruyor, diğerlerini bitirdim . Bir tek duş jelini ve güneş kremini beğendim, birde elde yıkama bulaşık deterjanı güzel ellerimi kurutmadı
Cifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorum
Evet çok ağır kokusu var
Hey maşaallah ellerine sağlık
Bak ya umarım vardır hala
Evet ya her lekeye etkiliBende onu kullanıyorum negom eşime bile aldık arabasının koltuklarini siliyor o olmayınca çok büyük eksiklik hissediomuş öyle dioo☺☺☺
Fairy bulaşık deterjanı kullanırım yıllardır
Çamaşırlar içinde Omo yada Ariel kullanirim yumuşatıcı da vernel
Bulasik makinesi içinde fanish Quantum kullanırım
İyi bari canım ailen gelmiş, gözün aydınEşim daha iyi canım Doğum için yarın gün alıcam.kv gitti benim ailem var şimdi . Öyle özel bir ürün yok kullandığım ben gereksiz görüyorum
Uyursun canım o günlerde gelir sabırŞöyle deliksiz 4 5 saat uyumak istiyorum
Maşallahı kaptım. Güzel bir hismişMaşaallah sana canım, daha önce demiştin sanki, satan biri vardı bakayım bir
Nasıl canım son durum ve sen nasılsın asıl, az kaldı doğuma. Kv gitti mi
Böyle her lekeye birebir ürünün yok mu
Canım cidden hiç beğenmedim, konsantre ürün öylece duruyor, diğerlerini bitirdim . Bir tek duş jelini ve güneş kremini beğendim, birde elde yıkama bulaşık deterjanı güzel ellerimi kurutmadı
Cifin kırmızı şişeli tüm yüzeyler çok iyi bak her lekeye kullanıyorum onu hatta evde yok şimdi büyük eksiklik hissediyorum
Evet çok ağır kokusu var
Hey maşaallah ellerine sağlık
Bak ya umarım vardır hala
ersağ bulamadim ben yaaSen bebegenmemiş sin öğretmenimben Ersağ diyorum çok pahalı ama acayip güzel temizliyor çay lekesi falan gidiyor halıdan :) yag sokucusuyle siliyosun kolay kolay olmuyor yag :) bingo nun kokusuz çamaşır suyu nasıl acaba onu deneyen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?