- 2 Ağustos 2013
- 38.522
- 130.115
- 798
Geçmi kaldım
Ne kadar pişirdin? 2 saat pişmesi lazım şeker atmadan öncede sade suyla 30 dakika yani 2.5 saatte pişiyor.Ellerine sağlık marifetli hatun. Bende yaptım rendeledim reçelde ne tat var ne yutuluyor. Şekere ayvaya yazık oldu
Çekirdeğini atarsan rengi koyu olur(içine) atmazsan açık renk olur.Benim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
Canımcım youtube da dünya video var aç bak eltine ne minnet ediyorsunTat aynı renk farklı oluyor sadece sanki devlet sırrı söylemedi komşusu satış yapıyor yemin ettirmiş sırrını söyleme diye ondan söylemedi
Evet canım kesin söylerdiKomşusu organik reçel satıyor ondan öğrenmiş yemin ettirmiş öğretirken yoksa söyler di
Ben veriyorum tarif zevkleHaha şimdiden olmayan eltimle arama mesafe koydum sayenizdeanladığım kadarıyla eltilerle samimi olmamak gerekiyor bunlar hep tecrübelerden istifade etmek iste
Bastırılmış duygularKızlar. Ciddi ciddi ben eltimle yine kavga ediyordum rüyamdan sonra sinir yüklenmiş uyanıyorum
Atamadığım ne varsa atyorum söylenmiyecek ne varsa söylüyorum real hayyatta söylemek istediğim neyse söylerim ama asla kavga edecek bir tip değilim kavga boyutuna çıkacağını anladımmı konuyu kapatırım
Bu ne şimdi anlamadım .
E tatlım o zaman eltini bize neden gömdürdünYok zaten kendisi yapıp gönderir ben meraktan sorduydum
Tam gaz devam ediyorum negoşum11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
Yine aç yatmışsın ondan bu seferde eltiyi yemeye çalışmışsınKızlar. Ciddi ciddi ben eltimle yine kavga ediyordum rüyamdan sonra sinir yüklenmiş uyanıyorum
Atamadığım ne varsa atyorum söylenmiyecek ne varsa söylüyorum real hayyatta söylemek istediğim neyse söylerim ama asla kavga edecek bir tip değilim kavga boyutuna çıkacağını anladımmı konuyu kapatırım
Bu ne şimdi anlamadım .
Tamam başgan ütü vardı zaten hahaha11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
GünaayyddıınnnGünaydınnnn musmutlu bir gün olsunEki Görüntüle 3175025
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?