Oy bayılırımAyva reçelimEki Görüntüle 3174866
Bütün hafta rutin işlerin haricinde bir şey yapamıyorum o yüzden hafta sonuna kalıyor her iş, sabah erken kalkınca da gün bereketli oluyor yoksa hamaratlığımdan değilNe çok şey yapmışsınsenin zevkle okuyorum her seferinde.
Tabi başganımNego nun da yaptıklarını zevkle okuyorum.
Ellerine sağlık marifetli hatun. Bende yaptım rendeledim reçelde ne tat var ne yutuluyor. Şekere ayvaya yazık olduAyva reçelimEki Görüntüle 3174866
Yüzde yüz doğru bir söz ev işi nankör hep bir elin üstünde olmalı bırakmaya gelmiyor malasefBütün hafta rutin işlerin haricinde bir şey yapamıyorum o yüzden hafta sonuna kalıyor her iş, sabah erken kalkınca da gün bereketli oluyor yoksa hamaratlığımdan değilev işi nankör yemeği hazırladım mutfak battı yine kızartmadan batmış ocağa bakarken ağlamama ramak kaldı
Niye öyle oldu kiEllerine sağlık marifetli hatun. Bende yaptım rendeledim reçelde ne tat var ne yutuluyor. Şekere ayvaya yazık oldu
Bilmem ki. Olmadı.Niye öyle oldu ki
Benim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsınEki Görüntüle 3174935
Bu da benimkii
Günaydın herkese hepinizin üzerine iyilik sağlık bizim evde hepsi hasta onlarla uğraşıyorum
Geçmiş olsun kızlarÇok geçmiş olsun canım küçükle bende hastayız.
Hangi renk oluyorBenim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
Valla ben dumduz yaptim, kimisi icine cekirdegini falan atıyormus benimkilerden cikmadi. Belki oyle renk veriyorlardırBenim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
pekmez rengine yakın içinde aynı şeyler var kaynatma şekli farklı dedi sadeceHangi renk oluyor
Karanfil mi atıyor acaba ama tadı diğerine göre değişik olur. Bilemedimpekmez rengine yakın içinde aynı şeyler var kaynatma şekli farklı dedi sadece
Karanfil mi atıyor acaba ama tadı diğerine göre değişik olur. Bilemedim
Sağ ol canimMerhaba, yine de çok şey yapılmış, daha da yapılır sağlık olsun.
Tövbe yarabbim eltin atom parcaladigini falan sanıyor galibaBenim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
Zaten sevmemiştim deTat aynı renk farklı oluyor sadece sanki devlet sırrı söylemedi komşusu satış yapıyor yemin ettirmiş sırrını söyleme diye ondan söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?