- 1 Aralık 2021
- 14.940
- 54.467
- 548
- 35
Tövbe yarabbim eltin atom parcaladigini falan sanıyor galibasöylememe nedeni ne ki
Cıa peşindeTövbe yarabbim eltin atom parcaladigini falan sanıyor galibasöylememe nedeni ne ki
Hmm anladım canimKomşusu organik reçel satıyor ondan öğrenmiş yemin ettirmiş öğretirken yoksa söyler di
Yok zaten kendisi yapıp gönderir ben meraktan sorduydumZaten sevmemiştim de
Benim eltimde pasta tarifini benden istediler diye aileyi bir birine kattı
Boş ver ya tadı güzelse acık solgun olsun ne olur
Seninkiyle kıyaslarsa bu recel o da recel de geç
Benim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
Benimkinin kesin var tarif defterinde saklıyorSanki ejderyası var söylememek nasıl bir komiklik ya
Ayva çekirdeği katılır, hem kıvam hem renk için. Tercihen türüne göre kaynatılırken çubuk tarçın ya da karanfil de katılabilir reçellere. Eğer çok parlak kırmızı ise lohusa/kızamık/kaynar şekeri katmış olmasın?Benim eltim aynı ayvadan iki farklı renk reçel yapıyor ama söylemedi sırrını bilen varsa yazsın
Haha şimdiden olmayan eltimle arama mesafe koydum sayenizdeBenimkinin kesin var tarif defterinde saklıyor
Bence de muhtemelen ek bir şey katiyordur. Bazıları da çok az vişne falan koyuyor renk versin diye. Aklıma o geldi. Ama kaynatma şekli farklı demiş diye bir şey demedim.Ayva çekirdeği katılır, hem kıvam hem renk için. Tercihen türüne göre kaynatılırken çubuk tarçın ya da karanfil de katılabilir reçellere. Eğer çok parlak kırmızı ise lohusa/kızamık/kaynar şekeri katmış olmasın?
canımsın yaaaa Sabah sabah gülerken uykum açıldı yabancı topik değil
Yaaa sen geldin mi çiçeğimmm bir kaç gün önce aklımdaydınn hoşgeldinSelam canlar ben geldimnasılsınız koşturma vs bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?