Ütüyü yaptım.11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
Negooooooooo nettin bize Negooooooooo14 ünde geliyormuş nego
Hayalinin aynısıDomdom senle şöyle en sevdiğimiz yemeklerin oldugu bir sofrada battal boy servis tabaklarimiza yiyecekler doldurup doldurup yemeyi isterdim heee
Bende gidim sabahki sıkmadan az daha dürüp yiyim bariHayalinin aynısı
Ben diyetteyim 2.günüm temiz geçircem inş.Bende gidim sabahki sıkmadan az daha dürüp yiyim bari
Anoooov bastan desene dur ben sana bide özelden fotolar atim bariBen diyetteyim 2.günüm temiz geçircem inş.
Ziflendiğin şeyleri yazma artık bana
Anoooov bastan desene dur ben sana bide özelden fotolar atim bari
14 ünde inş
3 güne gelir anca emaaannn
Ben salça katarım Jes bi tatlı kaşığı olabilir.Yumurta kırıncada pul biber,kimyon, karabiber gezdiriyorum.Allah adi verdim su menemenleri bi gun biber salcali yapin bak artik o yavan halini yiceniz mi
Aha işte adanali nasil da belli etti damak zevki apayri olmanin ne büyük şans olduğunuBen salça katarım Jes bi tatlı kaşığı olabilir.Yumurta kırıncada pul biber,kimyon, karabiber gezdiriyorum.
Eğer ki yaz domatesi ise bazen çok güzel oluyor ya kıpkırmızı o zaman katmadığım oluyor.
Kesinlikle salçalı lezzetine ek yapıyor.
Çok şükür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Adana Antep gelini olunca, forumda bile rastlaşınca bi kendime çeki düzen veriyorumAha işte adanali nasil da belli etti damak zevki apayri olmanin ne büyük şans olduğunu
Ben aslim aslima neslim neslime cekmemisim sulalenin en tembeli benim. Cekme kendini bendenAdana Antep gelini olunca, forumda bile rastlaşınca bi kendime çeki düzen veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?