- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Canım. HoşbuldukYahu sen hoş geldin nasılsın?
Aynen bacim takiptekiler sagolsun kadin daha yazmadan sikayet ediyorlar. Kimin hazimsizligi varsa artik
Kalbini sevdiğimKendini kendinle bir sure birak ama daimi ommasin. Gel vurda konusuruz dertleniriz atlatiriz beraber.
Hoş Sefa geldin iyi olmana sevindimCanım. Hoşbuldukiyiyim çok şükür sizleri özledim
Mesajında da bir tuhaflık yok aslında şaşırdım gerçektenAynen bacim takiptekiler sagolsun kadin daha yazmadan sikayet ediyorlar. Kimin hazimsizligi varsa artik
Insallah rabbim en hayirli vakitte saglikli bir evlat nasip etsin sanaİyiyim çok şükür canımtoparladım çok şükür düzende sağladım
Bakalm tekrar başlıcaz baştan tedaviye
Dondurulmuş var onuda kullancam
Esiminde tekrar değerlerine baktircaz hayırlısi artık
Yok zaten yav bisey yokMesajında da bir tuhaflık yok aslında şaşırdım gerçekten
Amin canisi nerde isteyen varsa herkese inşallahInsallah rabbim en hayirli vakitte saglikli bir evlat nasip etsin sana
Hoşgeldin canımHoşbulduk canımsağolasın özledim buraları
Hoşbulduk canimmmmHoş geldin canım
Çok güzelÇok şükür. Nasıl geçti?
Gözünüz aydın. Darısı yerleşmenizeVerdik canim verdik. Tuttuk evi simdi esya isleri var bakalim tasinma da biteydi hayirlisiyla
Bu ay negomla ban rekoru kirdik
Biliyorum canım soğanlı yapıyormuşsun okudum.Salçalı yapılan soğan patates değil
Aman boşuna dememişler elti gemisi yürümez diye demek ki dogruBen hiç samimi değilim kendisi kv ile beraber bana trip attı.
Resmen tripkolik ben hiç uğraşamam dedim benim için çokta hayatımda arayacağım biri değildi zaten.
Çocukları sürekli evimde ama onlar beni ve çocuklarımı çok sever.
Tabi kv ortalığı çok karıştırıyor kimbilir neler söylüyor.
Anaaa ben şok. Nedense hepsi erkek gibi kalmış aklimdaHasbinallaaahhhhhbak sıradan sayirim iyi dinle 1 oğlum 2 kızım var Allah bağışlarsa.
Negonun küçükle benim küçük aynı sene aynı ay doğumlu bize göre uygunlar yani
Onu da biliyorum mük oluyor hepsi benim bebeklerim
Amin.Günaydınnnn musmutlu bir gün olsunEki Görüntüle 3175025
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
14 ünde geliyormuş negobeklerim yolunu aylar boyuncaaaaa
Ay çok tatlı yazmış ya ben okurken içim ısındı duygulandım.Ödev olmasaydı keyif çayım daha keyifli olabilirdi.
Kitap yanıltmasın efendim şu an okunmuyor çocuğum almış getirmiş ana bunu hangi gün okuyacan diyebi gün dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?