- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Sen de mi Adanalısın?Ben aslim aslima neslim neslime cekmemisim sulalenin en tembeli benim. Cekme kendini bendenAbim bile tum yöresel yemeklerimizi yapar ben de anca yerim
Aman aman puh puhBen onu 14 gün anladım.
Çok şükür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Annemi ve kayinvalidemi çekip atmışlar sankiTeyze atarlı ama haklıda
Adana da gastronomide iyidir ama antep dünya markasi diyim sen anlaSen de mi Adanalısın?
Abartmıyorum kahke, kerebiç, kaytaz, içli köfte hepsini yaparım.
Benim memleketin o bölge ile hiç alakası yok ama aşk işte bütün yöresel yemekleri öğretiyor
Hamsili pilav derim gariban Karadeniz mutfağı biz anlamayız o işlerden kimseyle yoluşamamAdana da gastronomide iyidir ama antep dünya markasi diyim sen anlabirazdan adana antep kavgasi cikacak ahahhahahahha
Yaşlı babanneniz vardı berabermisin halen ?Hoşbulduk canimmmmtopigi siteyi ayrı ayrı herkesi özledim herkes aklımda herkes kalbde
Beni de alın koşarak gelirimDomdom senle şöyle en sevdiğimiz yemeklerin oldugu bir sofrada battal boy servis tabaklarimiza yiyecekler doldurup doldurup yemeyi isterdim heee
Ya şikayet ediliyorsa da ne var ki mesajda bende onu anlamadım. Her şikayet ban sebebi miNego nereye gitti yaa baktım hiçbir mesajında bişey yok millet neler neler yazıyor. Bekleyenler var demek
Artık benimde dikkatimi çekti sürekli sudan sebeplerle banlanıyor, şikayette ısrarlı birileri var sanırım, aslında mesajın içeriği değil polemik sebebi ile şikayet olunca banlıyorlar sanırımNego nereye gitti yaa baktım hiçbir mesajında bişey yok millet neler neler yazıyor. Bekleyenler var demek
Çok şükür canımÇok şükür evdeyiz birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Diyorum ya ne kadar usulsüz usturupsuz yazan oldu ısrarla baktım zamanında durdular gitmediler. AnlamadımYa şikayet ediliyorsa da ne var ki mesajda bende onu anlamadım. Her şikayet ban sebebi mi
Aynen cnm beraberiz halaaaYaşlı babanneniz vardı berabermisin halen ?
Allah kolaylık versin canım sen gel kafan dağılır inşallahAynen cnm beraberiz halaaa
Nego nereye gitti yaa baktım hiçbir mesajında bişey yok millet neler neler yazıyor. Bekleyenler var demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?