Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben aslim aslima neslim neslime cekmemisim sulalenin en tembeli benim. Cekme kendini benden Abim bile tum yöresel yemeklerimizi yapar ben de anca yerim
Sen de mi Adanalısın?
Abartmıyorum kahke, kerebiç, kaytaz, içli köfte hepsini yaparım.
Benim memleketin o bölge ile hiç alakası yok ama aşk işte bütün yöresel yemekleri öğretiyor

Sen de mi Adanalısın?
Abartmıyorum kahke, kerebiç, kaytaz, içli köfte hepsini yaparım.
Benim memleketin o bölge ile hiç alakası yok ama aşk işte bütün yöresel yemekleri öğretiyor
Adana da gastronomide iyidir ama antep dünya markasi diyim sen anla birazdan adana antep kavgasi cikacak ahahhahahahha

Daha günün yarısı yoruldum ama ya

-Nohut, bulgur pilavı ve karnabahar pişirdim. Karnabaharın yarısını yoğurtlamak üzere haşladım. Ezogelin çorba yaptım
-Robota tüm evi süpürttüm, dün süpürüp sildiğim evden eşek yüküyle toz pislik çıktı
-Alışverişte tavuk göğsü almıştım onu ayıklayıp, parçaladım buzluğa attım
-Çamaşırları astım, çok rüzgar var kurudular bile birazdan toplayacağım
-Eşim zahmet edip uyandı, eşofmanlarını giyip yürüyüşe gitti bende arkasından yatakları toplayıp havalandırdım
-Kardeşime götüreceklerimi hazırladım

Birazdan kahvaltıyı hazırlayacağım, pastırmalı yumurta istedi paşam bir de pişi. Bu saate kadar yatıp ardından sporu duşu bilmem nesi beni sinir ediyo sonra bir öpücük bir sarılma kandırıyo benihatumcum allah razı olsun ev ışıldıyo herşey yıkanmış, yemekleri döktürmüşsün dedi ve gitti töbe yarabbim sinirlenmeyeceğim Nego cumda gitmiş zaten depresyon sebebi

Nego nereye gitti yaa baktım hiçbir mesajında bişey yok millet neler neler yazıyor. Bekleyenler var demek
Artık benimde dikkatimi çekti sürekli sudan sebeplerle banlanıyor, şikayette ısrarlı birileri var sanırım, aslında mesajın içeriği değil polemik sebebi ile şikayet olunca banlıyorlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…