- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Sen işi kapıyon pikacuKapat gözlerini ve beni düşün
Alışkanlıktan bastım kardeşim bende başladım.Bişi dicem ama gülmeyin
Yarın keskin bir diyete basliyorum
Tövbee öbür taraf deyinceAlışkanlıktan bastım kardeşim bende başladım.
Öbür tarafa gel hele
Hangisine bende uygulamalı geçişi yapıyorumBişi dicem ama gülmeyin
Yarın keskin bir diyete basliyorum
Yaziklar olsun negooooooooo perde yikadim ya 2 yil once topige geldigim gün.
Ayy kahke de harika oluyorSen de mi Adanalısın?
Abartmıyorum kahke, kerebiç, kaytaz, içli köfte hepsini yaparım.
Benim memleketin o bölge ile hiç alakası yok ama aşk işte bütün yöresel yemekleri öğretiyor
Kalktım Kalktım korkudan dötüm yemedi negoyu karşıma almaya gelir melir bir de akşamaSence nego oturuyormudur kalk kalk o hırsla evi hortumla takıp yıkamıştır
Ben o mesajı yazdıktan sonra Kalktım temizlik yaptım sen yapmamaya devam etBen de yapmirim talaşım
Sen bunu neden paylaştın ciddili mi şakasına mi bilmiyorum ama ben de çok seviyorum bunları ya
Sesli kişnedim damak zevkim dememişte boğaz zevkim demişboğaz zevkime guveniyorsaniz
kalk kalk bizi filim izlerken bilen görür kürenin gözü kör olsunAyy kahke de harika oluyordenemeyen kızlar deneyin kız benim boğaz zevkime guveniyorsaniz
Kalktım Kalktım korkudan dötüm yemedi negoyu karşıma almaya gelir melir bir de akşama
Ben o mesajı yazdıktan sonra Kalktım temizlik yaptım sen yapmamaya devam et
Sen bunu neden paylaştın ciddili mi şakasına mi bilmiyorum ama ben de çok seviyorum bunları yabir de şey yağmur sesi, ateş citirti sesi
Uvv yeni gözlük aldı hd görür artıkkalk kalk bizi filim izlerken bilen görür kürenin gözü kör olsun
Yarın kızı bırakınca tartilicam geliyorum valla yeter kendime çok kızdımAlışkanlıktan bastım kardeşim bende başladım.
Öbür tarafa gel hele
Sen neye geçeceksin ki ben kafama göre ya. Oğün ve atıştırma azaltıp baslicam. Yeni egzersiz denicemHangisine bende uygulamalı geçişi yapıyorum
Ben samimiyim cicim damak ne dişimin kovuguna gelmez boğazdır oSesli kişnedim damak zevkim dememişte boğaz zevkim demiş
Aynen kardeşimBen samimiyim cicim damak ne dişimin kovuguna gelmez boğazdır o
Kuzum buna benzer bir proğrama başladımSen bunu neden paylaştın ciddili mi şakasına mi bilmiyorum ama ben de çok seviyorum bunları yabir de şey yağmur sesi, ateş citirti sesi
Ben uyguladığım proğrama göre yapacağımYarın kızı bırakınca tartilicam geliyorum valla yeter kendime çok kızdım
Sen neye geçeceksin ki ben kafama göre ya. Oğün ve atıştırma azaltıp baslicam. Yeni egzersiz denicem
Kötü bir şey değilki bende açarım gecenGülmeyin ya odaklanma müziğini biz de dinliyoruz.
Kitap okurken çok istiyo büyük kız şu an açık misal
Özet bekler gibi bir halin var
23 sayfaydı erindim okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?