- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Önemli bişey var mı Malatya gülüsüüÖzet bekler gibi bir halin var
Gecmis olsun canisi
Boğazlarım fenaaa ılık limonlu su yaptım ilaç aldım keyfisimmmm yokk
Sağol bitanemGecmis olsun canisisalgın var şu sıralar herkes hasta
Sen benim eltimde kaldın sanırımÖnemli bişey var mı Malatya gülüsüü
Hastalığı çağırmamak için kendimi oyalıyorum bende öyleyim gıçık yapıştı boğazıma pastil aldım
Boğazlarım fenaaa ılık limonlu su yaptım ilaç aldım keyfisimmmm yokk
Kv üst katımda oturuyor torunları onlara gelince üste çıkmadan bize geliyorlar.Aman boşuna dememişler elti gemisi yürümez diye demek ki dogru
Siz elti kv yakın mı oturuyorsunuz ki?
Anaaa ben şok. Nedense hepsi erkek gibi kalmış aklimda
Anladım sen gaynanasin yani
Onu da biliyorum mük oluyor hepsi benim bebeklerim
Nasıl özet ver heyt maşallahSen benim eltimde kaldın sanırım
Bir ara hafta sonu kahvaltısı konuşuldu
Patates kızartmasından başladık suçuku yumurta kaşarlı pide derken Sonra salçalı menemen olur mu olmaz mı sorusu devreye girdi
Soğanlı yumurtanın çeşitleri sayıldı bir ara 3 tepsi poğaca diye yazıldı U UcanSupurge
Gördüğün gibi hep boğaz işleri
ArkasındanNego bamladı hiç olmayacak bir sebepten ayın 14 gelecek topiğde hafif bir gevşeklik olurken nego olaya el attı dağılın ulen diye kürenin gözleri hd leye geçmiş daha dikkatli olun JES kimseyi sofrasına almıyor her zamanki gibi kesmek biçmekle tehtit etti bugünümüze Ya Rabni şükür diyelim davet için teklif götürdük yumruğumuz kadar yeriz bizde gelelim dedik o da foto at dedi ellerimizi beğenmiyor küçük kaşuk kadar el arayışında bacımsu hasbam
Şimdide sabah gelsin soğanlı yımırta gitsin kaşarlı pide demedik yememiş gibi diyet yapmaya karar verdik kezat ilişkiler yaşıyoruz
26 kişininde hatrı soruldu zihin açıklığı hizmmeti verildi
Aa neden bu kadar uzun ki şu ban süresi 1 gündü sanki öyle biliyodum.14 ünde inş
Diyeti niye karıştırıyosunSen benim eltimde kaldın sanırım
Patates kızartmasından başladık suçuku yumurta kaşarlı pide derken Sonra salçalı menemen olur mu olmaz mı sorusu devreye girdi
Soğanlı yumurtanın çeşitleri sayıldı bir ara 3 tepsi poğaca diye yazıldı U UcanSupurge
ArkasındanNego bamladı hiç olmayacak bir sebepten ayın 14 gelecek topiğde hafif bir gevşeklik olurken nego olaya el attı dağılın ulen diye kürenin gözleri hd leye geçmiş daha dikkatli olun JES kimseyi sofrasına almıyor her zamanki gibi kesmek biçmekle tehtit etti bugünümüze Ya Rabni şükür diyelim davet için teklif götürdük yumruğumuz kadar yeriz bizde gelelim dedik o da foto at dedi ellerimizi beğenmiyor küçük kaşuk kadar el arayışında bacımsu hasbam
Şimdide sabah gelsin soğanlı yımırta gitsin kaşarlı pide demedik yememiş gibi diyet yapmaya karar verdik kezat ilişkiler yaşıyoruz
Zamanla banlandıkça süreyi uzatıyolar diye bileyrumAa neden bu kadar uzun ki şu ban süresi 1 gündü sanki öyle biliyodum.
Yakın zamanda banlanınca 1 gün artıyor süreAa neden bu kadar uzun ki şu ban süresi 1 gündü sanki öyle biliyodum.
Efo yaaaa ahahhahahhaSen benim eltimde kaldın sanırım
Sabahtan akşama kadar boğaz derdi ye içDiyeti niye karıştırıyosun
İsminizi çıkaramadım ama mutfak resmi tanıdık geldi.Bende işlerimi bitirdim
Evet canım onyilsonra _ ve tenyearslatermavi idi adimİsminizi çıkaramadım ama mutfak resmi tanıdık geldi.
İsim değişikliği mi oldu?
Salçayla aramız iyidir yemeklere bol konurAha işte adanali nasil da belli etti damak zevki apayri olmanin ne büyük şans olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?