Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek seçen eşe gıcık oluyorum ben bir emek var ve en önemlisi nimet bu Allah'tan eşim de seçmez
Hafta sonları sevdiği şeyleri bol bol yapıyorum, her Perşembe seviyor diye işten sonra balık işiyle de uğraşıyorum, bir iki günde sebze yesin artık bir de ben sebzesiz yapamıyorum ya o hafta sebze pişmemişse özlüyorum, seviyorum mübarek sebzeleri

Benim eşimde seçmez sağolsun sevmediği olursada az yiyip kalkar.Çok sıkıntı yaşamadım yaşayanada Allah sabır versin.Bazı arkadaşlarımda görüyorum.
Çocuklarında damak zevki zamanla gelişiyor belki şuan yemezler ama ileride değişebilir.

Ben bazı konularda zorlanıyorum açıkçası çok arkadaş edinmeyi seviyor gezmeyi de seviyor babası net bir şekilde oje ye karşı biraz o sorun birde erkek arkadaş durumları
Ben makyaj konusunu ergenliğe girişten bir önce evrede konuşuyorum mesala evet kadınsın makyaj tabiki yapacaksın ama onun bir yaşı olmalı her ortamda makyaj yapılmaz mesala okulda öğrenciysen okul mufratatına göre giyinip gitmelisin diyordum makyaja da hedef koymuştum üniversteyi kazanırsan istediğini yap hatta sacını pembe yap dedim umrum değil hatta saçı18 yaşına kadar beline kadardi kestirmedim 18 de kesti o ara gözlerinin önüne gelen yüzü kaplayan kahkül modası vardı yüzünü görmek için eğiliyorduk apacinin değişik bir modeli
Erkek arkadaş meselesine gelince onu lisede konuştum önce kariyer sonra evlilik için erkek arkadaşa onayım var dedim.evilik çoook sonraki bir işse bunun için kendi yorup üstüne kendini incitme dedimiştim ünüversiteden sonra kariyerin varsa kızım tabiki belli şartlar altında bir insanı tanıyıp yuva kurmanı her anne baba gibi bizde isteriz buna mani değilim ama seni erken yaşta üzmelerini belli travmalar yaşamanı istemem lise arkadaşların senin olmayan abin olsun demiştim öylede oldu evime gelip gitmişlikleri bile var avukat bir oğlum var mesala çok severim onlarda bir yerde kızım abi gibi korurlar çok hoşuma giderdi bir ekeğin ters bakışını görseler avukat oğlum hemen hayırdır abi dediğini bilirim.
Burda kurallcı olacağım diye yasakları sırlama o yasak bu yasak dersen terse düşersin ne zaman olacağını ve neden o zaman olacağını net anlat
yasak kelimesi inatlaşmaya sürükler kaoslar o zaman başlar sen kural gibi değil olması gereken vakkiti belirlersen daha anlayışlı yaklaşıyorlar
Anlatma yaşı ne erken olsun ne geç kal sen o yaşı anne olarak hissedersin en çok kızdığım küçük yaşta çocuklara gelinlik giydirmek birde seni bizim oğlana alalım diyen vatandaş onlara net tavırım vardı bunu çocuğun gözü önünde yapardım önce kariyer kızım kendi ayakları üzerinde bir dursun teyzesi derdimki çocuk yaşta bunun merakına kapılmasın diye ne oluyor demesin hissi uyanmasın
Oje meselesine gelince tek izin verip karışmadığım konu çünkü her konuda bu kadar temkinli yaklaştığım için bir yerde sende tölerans gösterceksin mekyaj çok abartı olabilir ama oje bana daha mahsun geliyordu zaten okulun net kuralıydı kesinlikle yasaktı varsın hafta sonu 2 günde ojeli dolaşsın yanımda olsun de eşine o bir kız kendini kız gibi hissediyor bu çok güzel bir şey bu sağlıklı bir ruh hali olduğunu gösterir mini etek giyip kendini tehlikeye atacağına yanımda bırak oje sürsün dersen belki yumuşar

Çok tatlı bir annesin benimki her halta kızardı çiçek yapraklarından oje tırnak yapardım

Küçükken olan şeyler gerçekten aman nolucak dediğimiz şeyler travma yapıyor kesinlikle. Alırım oje özel zamanlarda kullanırım diye ama suremedim hiç alıp yerine koyarım hep
Aynen benim bir tanıdığım vardı regli dönemlerinde bir hafta ojeli gezerdi

Aldim da salça lekesi kaldı iki kez sildim çıkmadı. Dibine kadar girmiş aninda
Olsun bi bezle iyice dibine doğru siler gibi yapıp çektir suyunu.
öYle çay öbeği düşmüştü halıma üstten bez emdi çayı baktım dibindeki beze gelmiyor su döktüm altına havlu koydum alttan çıkmıştı bir şekilde halının içinde kalmayacak.

Aspirin var mu parlatıcıyı direk döküp sil dene bakalım

Çok tatlı bir annesin benimki her halta kızardı çiçek yapraklarından oje tırnak yapardım
Ben oralara artık giremiyorum konuşmam bile yasaktı öyle bir çocukluk geçirdim.
Kırk perde arkasında büyüdüm desem yeri
Eski ev telefolarını bilirsiniz ona benim bakmam yasaktı.

Ben oralara artık giremiyorum konuşmam bile yasaktı öyle bir çocukluk geçirdim.
Kırk perde arkasında büyüdüm desem yeri
Eski ev telefolarını bilirsiniz ona benim bakmam yasaktı.
Benim elime içinde hat olmayan telefonu bile vermediler . Boş telefonu ne yapacaksam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…