Bi tarafın açıkta kalır dinleme böyle şeyler töbe töbe ejdahayı kızartıp yeriz sonra
Ulan bütün ambiyansı bozdun hahahaBi tarafın açıkta kalır dinleme böyle şeyler töbe töbe ejdahayı kızartıp yeriz sonra
Sen bunla uyunca ne olur biliyon muUlan bütün ambiyansı bozdun hahaha
Ama açlığım gitti bak çıkardım şimdiSen bunla uyunca ne olur biliyon mu
Nego nereye gitti yineAma açlığım gitti bak çıkardım şimdi
Öperim seni iyi geceler ❤
Nego nereye gitti yine
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA bunu nasil kacirdim la benSırf nefsime uymim diye çocuğun beslenmesine bişey yapmadım
Mükemmel anlatımmm teşekkür ederiimmm efserişkommSen benim eltimde kaldın sanırım
Bir ara hafta sonu kahvaltısı konuşuldu
Patates kızartmasından başladık suçuku yumurta kaşarlı pide derken Sonra salçalı menemen olur mu olmaz mı sorusu devreye girdi
Soğanlı yumurtanın çeşitleri sayıldı bir ara 3 tepsi poğaca diye yazıldı @UcanSupurge
Gördüğün gibi hep boğaz işleri
ArkasındanNego bamladı hiç olmayacak bir sebepten ayın 14 gelecek topiğde hafif bir gevşeklik olurken nego olaya el attı dağılın ulen diye kürenin gözleri hd leye geçmiş daha dikkatli olun JES kimseyi sofrasına almıyor her zamanki gibi kesmek biçmekle tehtit etti bugünümüze Ya Rabbime şükür diyelim davet için teklif götürdük yumruğumuz kadar yeriz bizde gelelim dedik o da foto at dedi ellerimizi beğenmiyor küçük kaşuk kadar el arayışında bacımsu hasbam
Şimdide sabah gelsin soğanlı yımırta gitsin kaşarlı pide demedik yememiş gibi diyet yapmaya karar verdik kezat ilişkiler yaşıyoruz
26 kişininde hatrı soruldu zihin açıklığı hizmmeti verildi
Ballı olan çok güzel benimde bitmiş.Türkiye’den getirdiğim ilaçlar suyunu çektiHastalığı çağırmamak için kendimi oyalıyorum bende öyleyim gıçık yapıştı boğazıma pastil aldım
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederiimm jesikommmmMinnosum gecmis olsun öpüyorum yanaciklarindan
Sağol sivitiiimmmm
Teşekkürler bonusummGeçmiş olsun tinnoş
Sağol limonsuzummTiniminimavihanim canım geçmiş olsun
Özet bir harikaydıı zaten
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHA bunu nasil kacirdim la benana gibi anaya bakin hele heyt beeeee
bizimde bugun pogaca yada kek gunu dun islak kek yapmistim onu gotursun zaten evde unda kalmadiSırf nefsime uymim diye çocuğun beslenmesine bişey yapmadım
dünkü sunnette kadinin birinde o tokadan vardi
Yarım ölçü yapıcam şimdi hemen pişerbizimde bugun pogaca yada kek gunu dun islak kek yapmistim onu gotursun zaten evde unda kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?