Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç hamur atmam ki buzluğa hepsini pişiririm öyle koyarım geçen yaptığımı kahvaltıya yediler oğlan işe götürdü beslenme falan o gün bitti
ben psiirip atmadim hic o sekilde birde benim buzlugumda bazen oyle seyler koku yapiyor hamur olarsk atinca olmuyor sanki koku ..ozellikle pisirip atmam yani pisi vs kaldiysa onlari atiyorum guzel oluyor isitinca

ben psiirip atmadim hic o sekilde birde benim buzlugumda bazen oyle seyler koku yapiyor hamur olarsk atinca olmuyor sanki koku ..ozellikle pisirip atmam yani pisi vs kaldiysa onlari atiyorum guzel oluyor isitinca

Büyük kolaylık iki poşetle koy çıkarınca da poşetten çıkar. Poşetsiz açılırsa poşetin kokusu olmaz

cok tatlı bir annesin gerçekten benim babam izin verirdi ne yapmak istesem ama hiç merakım olmadı makyaja halen de ööyleyim düğün gibi özel zamanlarda sürüyor oje ....erkek arkadaş olayını konuştum tamam dedi ama tüm kızların sevgilisi var diye de stem etti

Mutlaka o arkadaşlarının dertlerini dinliyordur çok mutlu olsalarda gecici bir heves olduğunu anlat.
Bu seni üzer yıpratırlar korkum var kendi endişelerinden bahset cümle içinde seni öyle görmek beni çok üzer de çocukların korkduğu şey anne babasını üzmek bakmayın böle kafa tutuklarına benimkiler bu cümleyi duydumu hemen gevşelerdi.
Dokunsal bir çocuksa dokunarak anlat elini tut ğögüsüne yasla sevgi vermeye hazırım başkalarında ara demenin mesajıdır bu.

Iyi oldu bu sohbet daha da ılımlı davranıp uzun uzun konuşayım bizi üzecek bir çocukta değil zaten duygusal biraz

Iyi oldu bu sohbet daha da ılımlı davranıp uzun uzun konuşayım bizi üzecek bir çocukta değil zaten duygusal biraz
benimde çatışdığım dönemler oldu inan kendini yıpratmaktan başka bir şey değil üzme kendini inan onlarda kabaca sonra salaklıklarını anlıyor
Oğlan sacı uzatacam diye tuturdu uzun süre öyle gezdi bu sene kestirmiş bana neden kızmadınız diyor buyur burdan yak
Allah hepimize kolaylık versin canım

Yaa çok iyi yapmışsın bence ben de ilgiliyim gerçekten iyi geliyor insana.
Bi ara da mistik yol diye bi kanal var onun olumlamalarini dinliyordum bu ara bıraktım. Bu ara sadece müzik şeklinde dinliyorum. Olumlamalari konuşmaları kafam kaldırmıyor
Kötü bir şey değilki bende açarım gecen @Aktif Lora ya dedim çok çökük olduğumda içli içli şarkılar beni dibe çeker diye
Evet beni de aşırı dibe çekiyor. O yüzden dinlememeye çalışıyorum.

Bana mistik yol iyi gelir uyurken bir ara çok dinlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…