Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın
Çok güzel bir hafta olsun inşallah

Sabah rutinimi tamamladım, işe geldim

-Yataklar toplandı
-Ev havalandırıldı
-Klozet ve lavabolar fırçalandı
-Kum temizlendi, çöpler çıkarıldı
-Kahvaltılar hazırlandı
-Salon toparlandı
-Kızımız sevildi ağzı,burnu öpe öpe yenildiiiii :))))
-Sokaktaki pisiler doyuruldu

Dün akşam kardeşimdeydim, çok iyi geldi onu da çocukları da çok özlemişim, sohbet ettik bol bol, kuzularla da vakit geçirdik, teyzenin gülleriiiii sıpalar :))) saat 10 a geliyordu eve döndüğümüzde, çok tatlı da yağmur vardı, 15-20 dk yürüdük eşimle, epeydir yapmamıştık, yağmur romantizmi de keyifliydi. Sonrasında çay keyfi yaptık, ev temiz, yemekler tam, nevresimler deterjan kokuyor yorulmuşumda keyif yaptık kızımla. Haftaya güzel başladık böyle devam etsin inşallah

Sanki bir roman kitabından güzel bir sayfa okuyor gibi hissettim ne hoş yazdıkların

Kahvaltı yaptım.
İşlere geçmeden bir de kahve içeyim öyle başlayayım.
Ben gibi kahvaltı sonrası kahve sevenler var mı?
kahve keyfi diye bir laf vardir ya sirf keyif olsun diye icerim yoksa hic aramam

kahve keyfi diye bir laf vardir ya sirf keyif olsun diye icerim yoksa hic aramam
Aynen öyle akşam çayı. Kahve keyfi ..zorunluluk mesajı veriyor resmen yapmasam olmaz diyoruz..birde regl de tatlı istenir gibi bilmeden önce hiç tatlı istemiyor du canım

Aynen öyle akşam çayı. Kahve keyfi ..zorunluluk mesajı veriyor resmen yapmasam olmaz diyoruz
aksam cayi her zaman aramam ama oglum babannrsinden alisti ya cay koydun mu diye soruyor bazen yemek yerken cay yapcan mi bugun diyor

maksat yanina biseyler yemek onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…