- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Sonuncuda cigerini birakti
En baştakinin hıhlamasıSonuncuda cigerini birakti
Sevmedigim biri espri yapmistirEn baştakinin hıhlaması
Sen nörüyon la burda karanlık odada değil misinSevmedigim biri espri yapmistir
Helloooo, kullanmadigim esyalari attigim bir oda var evde 1 aydir daginiksimdi ben oraya gidiyorum 2 saat icinde donmezsem polise haber verin
Ayy o odadan bir tek bende var saniyordumKışın kullanmadığım salonun durumu aynıasılmış çamaşır , kurumuş çamaşır,
Off benim eşim de kileri devirip duruyor ölü taklidi yapıyor sonra da evde iki kişiyiz ya sen devirdin ya ben inler cinler periler yoksa egerBenim çocuk olmadigi için o oda dagiliyor sadece, cocuk olsa eminim benimde buyuk salon oyle olurkucuk ev aletlerinin kutularini atmiyorum ben onlari dagitmis kocam sagolsun, neden yaptın dedim kislik lastikleri alirken devrildi diyor bir sey devrilince de zaten yeni koyulacak seyler ust uste atiliyor odaya. Suan pazardan hallice aklima geldikce darlaniyorum gsgshs. Bitsin artik bu psikolojik savas
Hemen kaydettim kalkıyorum sürpriz yapicam bebeklereMuhallebisi;
4 su bardağı soğuk süt
4 tepeleme yemek kaşığı toz şeker
1 kahve fincanı un
1 paket vanilya
1 paket toz krem şanti (koymadan da oluyor) muhallebi kaynadiktan sonra eklenip cirpilacak.
Arası için:
Ezilmis bisküvi (petibör veya burcak), istersen kadayıf
Çilek ya da muz
1 kat bisküvi 1 kat kadayıf tercihe bağlı
Normalde Süt daha az ama ben bilerek fazla koyuyorum normali 3 bardak. Durdukça katılasiyor muhallebi ben aşırı koyu kalıp gibi sevmediğim için sütu artirdim. İlk başta muhallebi cıvık gibi gelebilir sıkıntı yok yaniistersen sen kendine göre ayarla onu.
Gayet hafif tatlı sütlü hemDiyetteyizAktif Lora napıyon kardeşim
Son günlerde bu kadar gülmemiştim
Hele ya . Sanki bütün evi temizlemişim de bi de ara verdim yazmışımMakinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bitince astım
Yine çamaşır attım çalıştırdım
3 oda süpürdüm
Çocukların çarşaflarını değiştirdim
Yatakları topladım
Çocukların arkadaşları geldi ben de ara verdim
15 dakikada nasıl hamur yoğurup şekillendirdin bacım MaşAllahKurabiyede bitti mutfağı son dur toplayıp süpüreyim
Ben 15 dk da dolaptan malzemeleri anca çıkarırım15 dakikada nasıl hamur yoğurup şekillendirdin bacım MaşAllah
Ne demek canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?