- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
Ne oldu kuzumSabah telefonları bozulan sinirler... Allahım huzur bozanları uzak eyle
İşini bitirmiş çay içiyordu yarım saat önce bi süpürgesi yemeği kalmışKüreye bağlanma olayı olsa görürdük
gel öleğ
Aslıda çokta istemiyoruz bir damla bize yetecekNe zaman olucam bende öyle 3 sene de bu kadar oldum bir 3 daha lazım
Sen doğarken başak burcunda nolduysa olmuş işteNe zaman olucam bende öyle 3 sene de bu kadar oldum bir 3 daha lazım
Maraton talep ediyorum gelen var mı
Maraton talep ediyorum gelen var mı
Ev süpürür silerim anca hala bir iş yapamadım hesapta olmayan şeyler çıktıNapıcan maratonda açım şu an anca 1 saate gelirim
13.20de de arkadaşla telefon içiin sözleştik bi türlü uygun olup konuşamıyoruz kaç zamandır 1 saat sürer rahatNapıcan maratonda açım şu an anca 1 saate gelirim
Gunaydiiinnn sabah kalktim kalvalti mutfak toplama yatak odasini topladim nevresimleri degistirdim hastaneye gitti simdi geldim bisiler atistiricam muge anli izliyorum utu yok azicik dinleneyim banyoyu temizlicem11 aralık ödevi
Ütü yapmak.
Banyo temizlemek.
Not:Listeyi yeniden düzenleyeceğim ben aktif olamam vs diyenler varsa bildirsin. Aktif olmayanları da çıkarıyorum artık.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
Oturma odasına/salona başlarız demişti. Ne zaman gelir?Ödev ne verecekti acaba nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?