Gekdiği zaman yaparız o zaman şimdi nego gelmeden olmazOturma odasına/salona başlarız demişti. Ne zaman gelir?
14 ünde gelicekmis.Oturma odasına/salona başlarız demişti. Ne zaman gelir?
Cikarsaydi beni şutlardiSelam kızlar yakında nego beni etiketen çıkartır herhaldeev aldı başını gidiyor yok yani yeni evde işlerin daha kolay olacağını zanetmiştim ama rutin temizlik yapmayınca birikiyor ve fena oluyormuş aman diyim siz ödevlerinizi yapın.
Bende evdeyim bugün kalkıp büyük banyoya başlıyorum detaylı temizlik yapıcam
Canim ben magnolia yapıyorum ama onların yaptığı gibi krema falan katmıyorum. Muz varsa muzlu yoksa sadece aralara bisküvi ezip koyuyorum bi kat bisküvi bi kat kadayıf öyle de hem hafif hem güzel oluyor yaparsan tarif veririm. Hem bereketli hem kolayBana kolay bir tatli tarifi verecek var mı ? Böyle hafif olsun bende tadiyim. Netten baktım cok bişey bulamadım. Sütlü tarzı olabilir.
Şu an evde Var ikiside verir misin tarifiCanim ben magnolia yapıyorum ama onların yaptığı gibi krema falan katmıyorum. Muz varsa muzlu yoksa sadece aralara bisküvi ezip koyuyorum bi kat bisküvi bi kat kadayıf öyle de hem hafif hem güzel oluyor yaparsan tarif veririm. Hem bereketli hem kolay
Etimek datlısıBana kolay bir tatli tarifi verecek var mı ? Böyle hafif olsun bende tadiyim. Netten baktım cok bişey bulamadım. Sütlü tarzı olabilir.
Yap bitsin. Gelince yeni odağa geçerizGekdiği zaman yaparız o zaman şimdi nego gelmeden olmaz
Uzunmuş14 ünde gelicekmis.
Muhallebisi;Şu an evde Var ikiside verir misin tarifi
Muhallebisi;
4 su bardağı soğuk süt
4 tepeleme yemek kaşığı toz şeker
1 kahve fincanı un
1 paket vanilya
1 paket toz krem şanti (koymadan da oluyor)
Arası için:
Bisküvi (petibör veya burcak), istersen kadayıf
Çilek ya da muz
1 kat bisküvi 1 kat kadayıf tercihe bağlı
Normalde Süt daha az ama ben bilerek fazla koyuyorum normali 3 bardak. Durdukça katılasiyor muhallebi ben aşırı koyu kalıp gibi sevmediğim için sütu artirdim. İlk başta muhallebi cıvık gibi gelebilir sıkıntı yok yani
Sünger tatlısıBana kolay bir tatli tarifi verecek var mı ? Böyle hafif olsun bende tadiyim. Netten baktım cok bişey bulamadım. Sütlü tarzı olabilir.
Kışın kullanmadığım salonun durumu aynıHelloooo, kullanmadigim esyalari attigim bir oda var evde 1 aydir daginiksimdi ben oraya gidiyorum 2 saat icinde donmezsem polise haber verin
Benim çocuk olmadigi için o oda dagiliyor sadece, cocuk olsa eminim benimde buyuk salon oyle olurKışın kullanmadığım salonun durumu aynıasılmış çamaşır , kurumuş çamaşır,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?