Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam kızlar yakında nego beni etiketen çıkartır herhalde ev aldı başını gidiyor yok yani yeni evde işlerin daha kolay olacağını zanetmiştim ama rutin temizlik yapmayınca birikiyor ve fena oluyormuş aman diyim siz ödevlerinizi yapın.

Bende evdeyim bugün kalkıp büyük banyoya başlıyorum detaylı temizlik yapıcam

Cikarsaydi beni şutlardi evet rutin ve ödevler kurtarıcı gerçekten

Ev havalandirildi
Kuruyan çamaşırlar toplandı
Mutfak toplandı
Lahana kesilip suya alındı bekliyor buzluğa gidecek
Üstten toz alındı
Ev supurtuldu
Camasir yikandı asıldı
Buzluğa kuru fasulye atıldı
Biseyler atistırdım simdi kahve iccem
Akşama cigköfte yapcam marul falan yikanacak başka da isim yok bir de spor yapsam harika olurdu

Bana kolay bir tatli tarifi verecek var mı ? Böyle hafif olsun bende tadiyim. Netten baktım cok bişey bulamadım. Sütlü tarzı olabilir.
Canim ben magnolia yapıyorum ama onların yaptığı gibi krema falan katmıyorum. Muz varsa muzlu yoksa sadece aralara bisküvi ezip koyuyorum bi kat bisküvi bi kat kadayıf öyle de hem hafif hem güzel oluyor yaparsan tarif veririm. Hem bereketli hem kolay

Şu an evde Var ikiside verir misin tarifi

Şu an evde Var ikiside verir misin tarifi
Muhallebisi;
4 su bardağı soğuk süt
4 tepeleme yemek kaşığı toz şeker
1 kahve fincanı un
1 paket vanilya
1 paket toz krem şanti (koymadan da oluyor) muhallebi kaynadiktan sonra eklenip cirpilacak.

Arası için:
Ezilmis bisküvi (petibör veya burcak), istersen kadayıf
Çilek ya da muz
1 kat bisküvi 1 kat kadayıf tercihe bağlı

Normalde Süt daha az ama ben bilerek fazla koyuyorum normali 3 bardak. Durdukça katılasiyor muhallebi ben aşırı koyu kalıp gibi sevmediğim için sütu artirdim. İlk başta muhallebi cıvık gibi gelebilir sıkıntı yok yani istersen sen kendine göre ayarla onu.

Son düzenleme:

Diyetteyiz Aktif Lora napıyon kardeşim

Kışın kullanmadığım salonun durumu aynı asılmış çamaşır , kurumuş çamaşır,
Benim çocuk olmadigi için o oda dagiliyor sadece, cocuk olsa eminim benimde buyuk salon oyle olur kucuk ev aletlerinin kutularini atmiyorum ben onlari dagitmis kocam sagolsun, neden yaptın dedim kislik lastikleri alirken devrildi diyor bir sey devrilince de zaten yeni koyulacak seyler ust uste atiliyor odaya. Suan pazardan hallice aklima geldikce darlaniyorum gsgshs. Bitsin artik bu psikolojik savas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…