Iyı aksamlar teyocumIyi akşamlar ❤ nasılsınız
Buldum buldumEstetik sorusuydu sanirim efso
Yok kuzum eleyeceğin eşyalar vasa kırık dökük onları ele atEfom azaldi da mutfak kaldi en kallavi yer ora zaten
Bende pek okumadım bende öyle diyince şaştım ses kaydı vsBuldum buldum
Sanırım sesi bir uygulamadan yapıp buraya bağlantılardaki vedo yüklemelerden buraya yüklenmiş
Ben burayada yazdım bir iki kişide aynı tahmini bulunmuş bakalım çok okuyamadım.Sonunda bir açıklama gelmedi sanırım geyige bağlamışlar konu sahibi yanıt alamadı sanırım.
Ayy bı de o konu dimi senin kuzenindi sanırım umarım düzelirlerEfser Konumda malatyada ilk gece eşe tokat atma var yazmıştı birisi şaşırdım
Dinleyemedim ben ses kaydınıBende pek okumadım bende öyle diyince şaştım ses kaydı vs
En fazla 5 saniye dinleyebiliyorsun.Dinleyemedim ben ses kaydını
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi nasıllarSelamlar hatun gızlar
Oğluşum istifra ediyor.
Kızımın biri arada ateşleniyor okula göndermedim.
Sabahtan tüm planlarımı değiştirdim, hasta bakmaya adadım kendimi
Gönüllerini hoş etmekten başka pek birşey yapamadım.
Sabah işleri
Nevresimleri değiştirdim, makineye attım
1 posta daha çamaşır attım
Çocuklarla oyun oynadım
Banyo wcler yıkadım
Kitap okudum bol vakit buldum
Şimdi okuldan kızım geldi, birşeyler yesinler, inşallah çıkarmazlar çok zor hastalık...
Sonra akşam yemeğini ayarlayıp hamur mayalıcam.
Beslenme stoğum bitti. Dondurucuda hiçbişey kalmadı, stoklamam lazım.
Ben de hasta olmadan o işler bitsin.
Sıra bana da gelecektir
Hastalara geçmiş olsun diliyorum
İşiniz gücünüz rast gitsin caanım kadınlar
Ben görmedi başka bir konuda mı ?Efser Konumda malatyada ilk gece eşe tokat atma var yazmıştı birisi şaşırdım
Evet açtığım konuda yazmıştı birisiBen görmedi başka bir konuda mı ?
GördümEvet açtığım konuda yazmıştı birisi
Aynen bende malatyalı çok kişi tanıyorum eşi malatyalı birisi yazdı eşi söylemiş onadaGördümben böyle bir adet ne atamdan ne anamdan ne de ablalarımdan duymadım ilk defa senden duydum sanırım varmışta yakın cevremden biri gelip böyle bir şey oldu da demedi
Bence o adam kimse zırt atmış
Kızın yerinde olsam merdaneyle kafasına geçiriridim inan
Valla gazete yaptik hepsini efom ya ugrasamadim hicYok kuzum eleyeceğin eşyalar vasa kırık dökük onları ele at
Diğeğlerini yıkayacaksan gazateye sar yok yıkamayacaksan sitreç filimlerine sar
Ben tüm temizlik malzemelerini almıştım sonuçta orda yaşamaya devam edeceğin için ihtiyaç olmasada orada kalacak (yağ ve kireç sökücü mutlaka olmalıCanlar eve temizlige abla gelecek ben ne gotureyim temizlik malzemesi olarak. Püf noktaniz var mi ?
Ben cif arap sabunu camasir makinasi yag çözücü vs ne varsa koyduk. Bez de bol bol koydum.
Valla neye bulursan yaz ben anca tasınirimDeren ayakkabiya mi koliye mi yazim söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?