Düzenli Evimiz & Hayatımız

Estetik sorusuydu sanirim efso
Buldum buldum
Sanırım sesi bir uygulamadan yapıp buraya bağlantılardaki vedo yüklemelerden buraya yüklenmiş
Ben burayada yazdım bir iki kişide aynı tahmini bulunmuş bakalım çok okuyamadım.Sonunda bir açıklama gelmedi sanırım geyige bağlamışlar konu sahibi yanıt alamadı sanırım.

Bende pek okumadım bende öyle diyince şaştım ses kaydı vs

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi nasıllar

İyi akşamlar kısçeler

Yoğun bir günü bitirmek üzereyim, bu akşam yaptıklarım

Alışverişe gittim
Yemek hazırlandı sofra kurulup toplandı
Mutfak toplandı, tezgahlar ciflendi, ocak çevresi ve tezgah üzerindeki dolapların altını, tezgah çevresini ovaladım
Robota yatak odasını ve holü süpürttüm
Kızımın kum kutusunu yıkadım
Bir makina çamaşır yıkadım, astım

Yoruldum artık duş alıp yatmayı planlıyorum, kitap okuyacak halim bile kalmadı, hepinize iyi geceler diliyorum, Allah'a emanet olun

Evet açtığım konuda yazmıştı birisi
Gördüm ben böyle bir adet ne atamdan ne anamdan ne de ablalarımdan duymadım ilk defa senden duydum sanırım varmışta yakın cevremden biri gelip böyle bir şey oldu da demedi
Bence o adam kimse zırt atmış
Kızın yerinde olsam merdaneyle kafasına geçiriridim inan

Aynen bende malatyalı çok kişi tanıyorum eşi malatyalı birisi yazdı eşi söylemiş onada

Canlar eve temizlige abla gelecek ben ne gotureyim temizlik malzemesi olarak. Püf noktaniz var mi ?

Ben cif arap sabunu camasir makinasi yag çözücü vs ne varsa koyduk. Bez de bol bol koydum.
Ben tüm temizlik malzemelerini almıştım sonuçta orda yaşamaya devam edeceğin için ihtiyaç olmasada orada kalacak (yağ ve kireç sökücü mutlaka olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…