- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Zaten bakıp karar verirsiniz temizlik bezleri eldiven elektirik süpürgesi var aklıma gelen balkon varsa yıkamak için gerekli olan şeyler var birdeValla surekli gitmiyor sanirim ama esasli bir ev hanımıymis. Ben yine de diyim ya.
Elektrik supurgesi vileda istemem bana bol bol caput koy elimle silmezsem rahat edemem dedi vallaZaten bakıp karar verirsiniz temizlik bezleri eldiven elektirik süpürgesi var aklıma gelen balkon varsa yıkamak için gerekli olan şeyler var birde
faraş olaydı bari toz almadan silmek oyalar gibi bende kaba kirini eski tişört atlet gibi şeylerle sildiydimElektrik supurgesi vileda istemem bana bol bol caput koy elimle silmezsem rahat edemem dedi valla
Günlük kiyafetlerinden bir valiz yap kendine eşineO zaman ben mutfaga ilk giriseyim.
Nasılsın canımIyı aksamlar teyocum
Valla ben duacıyım onu icat edeneSenin robot nasıl canım yazdıysan görmedim ama memnun musun çok gerekli mi? İşleri hafifletiyor mu?
He bak faraşı iyi dedin. Evde kaba bir toz yok ama cikacak illaki. Cekpas firca koydumfaraş olaydı bari toz almadan silmek oyalar gibi bende kaba kirini eski tişört atlet gibi şeylerle sildiydim
Eğer imkan varsa temizlikten bir gün önce evi ilaçla canım, börtü böcek sürprizi çıkmasın taşındıktan sonra, kolaylıklar dilerimHe bak faraşı iyi dedin. Evde kaba bir toz yok ama cikacak illaki. Cekpas firca koydum
Teşekkür ederim canımKöyde derin dondurucu malesef yedi gözlü var ama buraya daha alamadık orası da dolu
Buzdolabında da derin buzluk var buzdolabını çözdük burdaki buzluğa attık
Buraya da alma niyetimiz var ama ne zaman kısmetse artık
Ben yazın çok faydasını gördüm rahatlık gerçekten misafir gelince panik olmayan biri olarak bile rahatlk
Afiyetle sağlıklı yensin inşallah ellerine sağlık canım
Modelini rica etsem yazabilir misin? Bu aralar aklımdan çıkmıyor.Valla ben duacıyım onu icat edenegünlük işte vazgeçilmezim oldu. Ben akşam yemeğini hazırlayana kadar süpürme silme işini alıyor üzerimden. Büyük banyom her gün silinmek istiyor kızımın kumu var orda, mutfakta kırıntı bitmiyor, salonda eşimin döküntüsü bitmiyor bu tür günlük şeyler için çok iyi. Tabi ki normal süpürme silme işi kadar derin olmuyor yaptığı iş hafta sonu derin temizlik yapıyorum ama o zamana kadar epey iş görüyor. Birde onu çalıştırmadan önce topluyorum ortalığı sürekli düzenli kalmama yardımcı oluyor. İmkanı olan herkese tavsiye ederim
Nasil ilaclayayim canim ?Eğer imkan varsa temizlikten bir gün önce evi ilaçla canım, börtü böcek sürprizi çıkmasın taşındıktan sonra, kolaylıklar dilerim
Senin bu uyarını konuma da yazmıştın zaten. 3 gunluk kiyafet ayirdim valiz yapacagim bize efocummmGünlük kiyafetlerinden bir valiz yap kendine eşine
Bebeğine elinin altında dursun o
İlk mutfağı kaldır ortadan onun gıvızırı kolisi yerleştirmesi daha zor onu yerleştirfikten sonra bebeğin yerini yerleştir sonra kendi odana geç gerisi onlar kadar döküntülü olmaz
Allah kolaylık versin kuzummmmmSenin bu uyarını konuma da yazmıştın zaten. 3 gunluk kiyafet ayirdim valiz yapacagim bize efocummm
Xaomi vacum mop pro benimki, mop ve haritalama özellikleri yüzden tercih ettim. Alalı 2 yıl oldu şimdi daha iyi modeller çıkmıştır.Merhaba kızlar iyi geceler..
Annemlerde kaldık çocuklarla beraber.
Sabah kahvaltısı hazırladım gidip ekmek aldım yoldan gelirken bebişime çiçek kopardım:))
Evi toparladım.
Yerleri süpürdüm.
Makinayı boşalttım, bulaşıkları yıkadım.
Annemlerde de bulaşık makinesini boşalttım.
Sofra indirdik çay faslı indir kaldır yıka işleri.
Modelini rica etsem yazabilir misin? Bu aralar aklımdan çıkmıyor.
Ekran görüntüsünü aldım canım teşekkür ederim.Xaomi vacum mop pro benimki, mop ve haritalama özellikleri yüzden tercih ettim. Alalı 2 yıl oldu şimdi daha iyi modeller çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?