Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zaman ben mutfaga ilk giriseyim.
Günlük kiyafetlerinden bir valiz yap kendine eşine
Bebeğine elinin altında dursun o
İlk mutfağı kaldır ortadan onun gıvızırı kolisi yerleştirmesi daha zor onu yerleştirfikten sonra bebeğin yerini yerleştir sonra kendi odana geç gerisi onlar kadar döküntülü olmaz

Senin robot nasıl canım yazdıysan görmedim ama memnun musun çok gerekli mi? İşleri hafifletiyor mu?
Valla ben duacıyım onu icat edene günlük işte vazgeçilmezim oldu. Ben akşam yemeğini hazırlayana kadar süpürme silme işini alıyor üzerimden. Büyük banyom her gün silinmek istiyor kızımın kumu var orda, mutfakta kırıntı bitmiyor, salonda eşimin döküntüsü bitmiyor bu tür günlük şeyler için çok iyi. Tabi ki normal süpürme silme işi kadar derin olmuyor yaptığı iş hafta sonu derin temizlik yapıyorum ama o zamana kadar epey iş görüyor. Birde onu çalıştırmadan önce topluyorum ortalığı sürekli düzenli kalmama yardımcı oluyor. İmkanı olan herkese tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım bu arada senin ismin falan farklı miydi ya da hiç denk gelmedik mi burda yeni goruyorum da

sabah kahvlati ettik
topladik oglen cocuklara yemek
kiza beslenme hazirladim
kursa gittim
kurtan gelijce 1 kilo hamsi pisirdim

mutfagi kirladim klorakla ama hala gecmedi kokusu

halilari yarin vermeyi dusunuyorum baska turlu dip kose temizlige baslayamayacagim

Merhaba kızlar iyi geceler..
Annemlerde kaldık çocuklarla beraber.
Sabah kahvaltısı hazırladım gidip ekmek aldım yoldan gelirken bebişime çiçek kopardım:))
Evi toparladım.
Yerleri süpürdüm.
Makinayı boşalttım, bulaşıkları yıkadım.
Annemlerde de bulaşık makinesini boşalttım.
Sofra indirdik çay faslı indir kaldır yıka işleri.
Modelini rica etsem yazabilir misin? Bu aralar aklımdan çıkmıyor.

Senin bu uyarını konuma da yazmıştın zaten. 3 gunluk kiyafet ayirdim valiz yapacagim bize efocummm

Xaomi vacum mop pro benimki, mop ve haritalama özellikleri yüzden tercih ettim. Alalı 2 yıl oldu şimdi daha iyi modeller çıkmıştır.

Resmen gece başka bi hayat var inanamıyorum gördüklerime
Çekip atsam inanamazsınız kaderine terk edilmiş gibi buralar.
Annemler alıştı polis arabasıda geçti ama boş geçene kadar çok istikrarlı bi toparlanma var herşey örtpas ediliyor. Alıp bırakılıyorlar zaten yapacak bir şey yok Allah yardımcımız olsun.
Ne arabalar gelip geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…