3 gün mü 3 saatOhhh keyfin olsunama 3 gunden sonra kafan agrimasa iyidir
Bende taşınma merasimindeyim hala
Herşeyim var bol bol goturuyorum. Kireç sokucu olarak ne gotureyim ? Porcoz olur mu ? Sariguc filanBen tüm temizlik malzemelerini almıştım sonuçta orda yaşamaya devam edeceğin için ihtiyaç olmasada orada kalacak (yağ ve kireç sökücü mutlaka olmalı
Hadi hayirlisi takip et arkamdanValla neye bulursan yaz ben anca tasınirim
Bazen adetlerimizin çıkış hikayelerini okurum bazıları ciddi anlamda hoşgörüye bağlı karşısındakine zarıf jestler yapmaktan ileri gelen şeyler.Eski insanlar yokluk zamanında ellerinde ne varsa paylaşmış sırf birileri mutlu olsun eğlensin diye kendi geleneklerine dökmüş .Aynen bende malatyalı çok kişi tanıyorum eşi malatyalı birisi yazdı eşi söylemiş onada
Porcöz daha etkili ama fayansa sulandirip klozete direkt dökmek lazımHerşeyim var bol bol goturuyorum. Kireç sokucu olarak ne gotureyim ? Porcoz olur mu ? Sariguc filan
Abla benden iyi bilir muhtemelen. Benim bu dediğin şekilde uyarmama gerek var mi sence ?Porcöz daha etkili ama fayansa sulandirip klozete direkt dökmek lazım
Gazetenin boyası çıkar makineye kısa proğrama at gittsinValla gazete yaptik hepsini efom ya ugrasamadim hic
Tamam canim oyle yapar yapar istifleriz artikGazetenin boyası çıkar makineye kısa proğrama at gittsin
Amin canimHadi hayirlisi takip et arkamdan
Yok temizliğe sürekli giden birisi bilir zatenAbla benden iyi bilir muhtemelen. Benim bu dediğin şekilde uyarmama gerek var mi sence ?
Aynen orda kafana göre sakin sakin yap önce mutfağı yerleştirisin.Tamam canim oyle yapar yapar istifleriz artik
Senin robot nasıl canım yazdıysan görmedim ama memnun musun çok gerekli mi? İşleri hafifletiyor mu?İyi akşamlar kısçeler
Yoğun bir günü bitirmek üzereyim, bu akşam yaptıklarım
Alışverişe gittim
Yemek hazırlandı sofra kurulup toplandı
Mutfak toplandı, tezgahlar ciflendi, ocak çevresi ve tezgah üzerindeki dolapların altını, tezgah çevresini ovaladım
Robota yatak odasını ve holü süpürttüm
Kızımın kum kutusunu yıkadım
Bir makina çamaşır yıkadım, astım
Yoruldum artık duş alıp yatmayı planlıyorum, kitap okuyacak halim bile kalmadı, hepinize iyi geceler diliyorum, Allah'a emanet olun
Hay agzin bal yesinAmin canim
Sanada kolayliklar dilerim.inşallah su gibi cabucak hallolur islerin
Amin canim cok aminHay agzin bal yesininsallah sende şu kiraci ile işini bitirirsin.
Valla surekli gitmiyor sanirim ama esasli bir ev hanımıymis. Ben yine de diyim ya.Yok temizliğe sürekli giden birisi bilir zaten
Amiin Penyezcim inşallahÇok geçmiş olsun canım bu aralar herkesten duyuyorum çocuklar hep hasta RABBİM tez vakitte şifa versin İNŞAALLAH
Sağolasın Loracım,hamdolsun akşam daha iyilerdi. Uyuyorlar şimdi. Oğlum akşam yemeğini çıkarmadı, aç yatmadı şükür.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi nasıllar
O zaman ben mutfaga ilk giriseyim.Aynen orda kafana göre sakin sakin yap önce mutfağı yerleştirisin.
Ben memnunum tenefus. Roborock s7 ama bunu alma daha dusuk fiyatlı guzel olanlar varmis.Senin robot nasıl canım yazdıysan görmedim ama memnun musun çok gerekli mi? İşleri hafifletiyor mu?
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah kolaylık versin...
İnşallah çıkarmazlar yedikleri de şifa olsunAmiin Penyezcim inşallah
Sağolasın Loracım,hamdolsun akşam daha iyilerdi. Uyuyorlar şimdi. Oğlum akşam yemeğini çıkarmadı, aç yatmadı şükür.
Kızım da iyi gibiydi, ateşlenmedi bir daha ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?