Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen bende malatyalı çok kişi tanıyorum eşi malatyalı birisi yazdı eşi söylemiş onada
Bazen adetlerimizin çıkış hikayelerini okurum bazıları ciddi anlamda hoşgörüye bağlı karşısındakine zarıf jestler yapmaktan ileri gelen şeyler.Eski insanlar yokluk zamanında ellerinde ne varsa paylaşmış sırf birileri mutlu olsun eğlensin diye kendi geleneklerine dökmüş .
Çoğunluklada onlara "geri kafalı insanlar uydurmuşlar işte" diyolar. Allah aşkına geline bal yediriler dili tatlı olsun, ilk gece tatlı şeyler meyve koyulur odalılarına hatta o gece yapılan özel tatlılarda var yedirilir agız tatları bozulmasın evliklite acı söz söylemesinler diye bilmediğimiz ne adetler varken git gıza tokkat at böyle ince düşünceli atalarımız bunu yapanıda kafasını yarar elinine verirdi
Şimdikilerin ataları kim bilmem ama bu bizim atamız olamaz onu biliyorum

Senin robot nasıl canım yazdıysan görmedim ama memnun musun çok gerekli mi? İşleri hafifletiyor mu?

Çok geçmiş olsun canım bu aralar herkesten duyuyorum çocuklar hep hasta RABBİM tez vakitte şifa versin İNŞAALLAH
Amiin Penyezcim inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin şimdi nasıllar
Sağolasın Loracım,hamdolsun akşam daha iyilerdi. Uyuyorlar şimdi. Oğlum akşam yemeğini çıkarmadı, aç yatmadı şükür.
Kızım da iyi gibiydi, ateşlenmedi bir daha ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…