Düzenli Evimiz & Hayatımız

Temizlikten bir gün önce böcek ilacı koy kıyıya köşeye kapıyı camı sıkı sıkı kapat. Varsa birşey temizlikten önce yok olur
Böcek ilaci var mi böyle koyulan turden. Ben direk sprey olarak sıkılanı biliyorum. Bir bakayim dediğinden koyarim o zaman.

Ne oldu canım ?

Teşekkür ederim canım bu arada senin ismin falan farklı miydi ya da hiç denk gelmedik mi burda yeni goruyorum da
En son temmuz gibi girmiştim
İlk kullanıcı adım onyilsonra ikincisi tenyeaeslatermavi idi hatrlarmisin bilmem

Ne oldu canım ?
Zararlı madde uyuşturucu satışı var hemde inanılmaz derecede işlek artık günde abartmıyorum 100 araba geliyordur.Hiç uyku yok sen düşün sürekli 10, 15 tane adam torbacılar yani toplanıp konuşuyor tartışıyor.İnsan nasıl kendine bu rezil hayatı seçer.
Çok planlı programlı bir şekilde hareket halindeler.
Tüylerim diken diken oluyor.
Defalarca tartışma yaşandı pes edildi kaderine terk edilmiş beklemede belki daha da kötüleşecek.

Neler gördün teneffüs?
Türlü türlü şey geldi aklıma

Düzenleme:
Okudum son yorumunu

JES hatta bi ara polisle tartıştılar sesi duyup bi baktım.Polise de kafa tutuyorlar.
Rabbim muhafaza eylesin ya o dediğim tür mahallede yaşıyor annemlerde ve senelerce yaşadım da sağdan soldan hemde ortada kalan bizim mahalle kismiydi bizim polisler alışmıştı artık gidip gelmeye düşün badim. Off of

Emniyet gucleri keske mudahaleyi arttirsa. Cok kötü cok. Kaderine terk edilmis gibi ya.

Canlar eve temizlige abla gelecek ben ne gotureyim temizlik malzemesi olarak. Püf noktaniz var mi ?

Ben cif arap sabunu camasir makinasi yag çözücü vs ne varsa koyduk. Bez de bol bol koydum.
Cif, yağ çözücü, kireç sökücü, bulaşık makinesi parlatıcısı istediler duşakabin için. Duvarlar için arap sabunu ve domestos istediler. Bir de bulaşık deterjanı istediler

Cif, yağ çözücü, kireç sökücü, bulaşık makinesi parlatıcısı istediler duşakabin için. Duvarlar için arap sabunu ve domestos istediler. Bir de bulaşık deterjanı istediler
Tamam canim. Parlatici yok ama bulasik deterjani koyarim. Gerisini zaten hazirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…