Düzenli Evimiz & Hayatımız

ama ben aglarim hemen boyle seylere

Ben de de şimdiden o duygular başladı küçüklük resimleri böyle şeyler alıp götürüyor insanı

Günaydın herkes hasta evdeyiz ateşlenen oldu gece yi zor sabah ettim.
Yaz mevsimini iple çekiyorum.

Vay be eski yıllarım geldi aklıma bekardım o zamanlar. Sadece ben vardım ve benim keyiflerim vardi sanki...
Ne de cok severdim kış mevsimini.
Bir yağmur yağsa atardım kendimi dışarı ıslanmak ne de huzur vericiydi benim için annemden azar isitecegimi bile bile o yağmur ve toprak kokusu ve tenimde buluşması ah ah o yıllar. O zaman severdim bu mevsimi. Hasta da olsam bol bol c vitaminli meyvelerle iyi ederdim kendimi hastaneye kolay kolay gittiğimi bilmem ilaç hiç sevmezdim.

Şimdi neden bu kadar esirgiyorum kendimi ve çocuklarımı.
Onların içtiği antibiyotik ve ilacı ben bu yaşıma kadar kadar içmedim.

Neden anlattım bunları bende bilmiyorum sanırım kendime biraz sitem edesim geldi...

23 18 11 yaşlarındalar
Büyük olan yanımda değil üniversite bitti şimdi kariyeri için uğraşıyor

Öyle çabuk geçiyor ki zaman, ablam boşanıp eve döndüğünde yeğenim 8 aylık civarıydı. Tedavi için sanatoryuma yatınca ablam bakımı bana kaldı ve üniversiteyi bitirene kadar annesiyle birlikte büyüttük. Geçen gün bana diyor ki teyze ben artık 30 yaşındayım... ha.. s... ordan diyiverdim, kabullenmesi çok zor Rabbim korusun hepimizin evlatlarını yuvadan uçuyorlar içi acıyor insanın. İyi bir okulda okudu, güzel bir mesleği var, kendi ayaklarının üzerinde duruyor ama bana hala ana kucağına koyup göğsümde uyuttuğum çocuğun o olduğu inanılır gelmiyor :) ablam kabullendi koca kadın olduğunu ben kabullenemedim :))

Günaydın canlar
Hoşgeldin Nego
Mutfak toplandı tezgah lavabo Ocak silindi bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Çamaşır makinesi çalıştırıldı
Malesef akşamki çamaşırlar kurumamis
Balkonda duruyorlar şimdi hava güzel bakalım
Ev süpüruldu havalanıyor
Yarın sabah erkenciyim yarın iş çok dişçi market çarşı
Rabbim herkesin evladının bahtını açık etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…