- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Yaa çok acayip bişey. Aklıma geliyor hadi uzağa giderlerse büyüyünce diye şimdi bile kötü oluyorum
ama ben aglarim hemen boyle seylereGecen hafta büyük dolapları temizlemiştik içinden çıkan hurçlar bu haftanın yoğunluğundan ancak bugün yıkandı içlerini boşaltım huçları makineye attım bakın içinden ne anılar döküldü
Çabuçak büyüyen 3 küçük insan burnumun kemiği sızladı çıkarırken
Eki Görüntüle 3176647
Siz siz olun bu vakkitleri aman işim aman gücüm diye geçirmeyin bağrınıza basın doyasıya vakkit geçirin şimdi istesenizde yapamıyorsunuz
Çabucak büyüdüler kendi yuvalarını bile istiyolar artık
Hamd olsun canım, daha iyiyimÇok şükür iyiyiz canım sen nasılsın toparlandın mı biraz
Ağlıyorsun arıyosundaama ben aglarim hemen boyle seylere
cok mu buyuk seninkiler :/Ağlıyorsun arıyosunda
23 18 11 yaşlarındalarcok mu buyuk seninkiler :/
Ben de de şimdiden o duygular başladı küçüklük resimleri böyle şeyler alıp götürüyor insanıGecen hafta büyük dolapları temizlemiştik içinden çıkan hurçlar bu haftanın yoğunluğundan ancak bugün yıkandı içlerini boşaltım huçları makineye attım bakın içinden ne anılar döküldü
Çabuçak büyüyen 3 küçük insan burnumun kemiği sızladı çıkarırken
Eki Görüntüle 3176647
Siz siz olun bu vakkitleri aman işim aman gücüm diye geçirmeyin bağrınıza basın doyasıya vakkit geçirin şimdi istesenizde yapamıyorsunuz
Çabucak büyüdüler kendi yuvalarını bile istiyolar artık
Benimkiler küçük de 14 .13..5 yaşında ve ..8 aylık bebeğim var birde23 18 11 yaşlarındalar
Büyük olan yanımda değil üniversite bitti şimdi kariyeri için uğraşıyor
masallah Allah guzel insanlarla karsilastirsin her birini guzel gelecekleri olsun23 18 11 yaşlarındalar
Maşallah canımBenimkiler küçük de 14 .13..5 yaşında ve ..8 aylık bebeğim var birde
Cümelemizikinidemasallah Allah guzel insanlarla karsilastirsin her birini guzel gelecekleri olsun
23 18 11 yaşlarındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?