Yediğin içtiğin senin olsun
Nerelerdeydin onu de hele
Oyyy ben bedavaya buldum galiba
Valla tanidik tavsiye etti. Hani öyle kötü iş yapsa once oneren ablayi sonra eşime numara veren abiyi kisacasi hepsini tek tek ararim. Para gözüme gelmez ama aptal yerine konmak asla kabul edecegim birsey degil. Ben bugun anahtar verecegim. Kendisine de soyleyecegim beceremeyecekse hiç yapmasın.Yani bedava değil ama iyi fiyat sonuçta boş ev, silip temizleyeceği eşya yok, ayağının altında kalabalık yok ama işi yaparken yanında ol. Şimdiki evime taşındığımda iki gün tuttum yardımcı kadın, ilk gün inşaat pisliği temizlensin ikinci gün detaylı iş yapılsın diye, çalışıyordum izin alamadım, güvenliğe bıraktım anahtarı. Taşındıktan sonra on gün temizlik yaptım, ben ömrümde öyle kötü iş görmedim. Eşim ara gelip düzeltsin dedi ama vakit yoktu eski evden eşyalar taşındı. Ben ödediğim iki günle kaldım2019 un Nisan ayıydı 750 lira ödemiştim iki gün için. Bu işi düzgün yapan çok az maalesef
Umarım güzelce yapar işini de rahat edersin canım y zor vallaValla tanidik tavsiye etti. Hani öyle kötü iş yapsa once oneren ablayi sonra eşime numara veren abiyi kisacasi hepsini tek tek ararim. Para gözüme gelmez ama aptal yerine konmak asla kabul edecegim birsey degil. Ben bugun anahtar verecegim. Kendisine de soyleyecegim beceremeyecekse hiç yapmasın.
Valla bıktım artik. Paramla bile rezil oluyorum. Bu nedir yaUmarım güzelce yapar işini de rahat edersin canım y zor valla
Domdom küçük bebe ile temizleyenin basinda mi bekleyeyim nakliye icin koli mi.toparlayayim evi mi kontrol edeyim napayim la nee. Yazim itici gelmiş olabilir ama gerçekten paramla rezil oluyorum. Aman nakliyeci eşyaya zarar verir mi aman işte kadin evi düzgün temizler mi
işi bilene denk gelesin inşallahValla bıktım artik. Paramla bile rezil oluyorum. Bu nedir ya
Insallah canim inşallah vallahi kafam bir yandan bedenim bir yandan bunaldim yaişi bilene denk gelesin inşallah
Takılmalım mı ulan neyi açıklıyonDomdom küçük bebe ile temizleyenin basinda mi bekleyeyim nakliye icin koli mi.toparlayayim evi mi kontrol edeyim napayim la nee. Yazim itici gelmiş olabilir ama gerçekten paramla rezil oluyorum. Aman nakliyeci eşyaya zarar verir mi aman işte kadin evi düzgün temizler mi
Çok normal canım ya kolay değil taşınmak valla 2 kez tasindim iksiinde zordu bayaInsallah canim inşallah vallahi kafam bir yandan bedenim bir yandan bunaldim ya
Bende de öyle oluyor aliom ama kahve. İçmeden çikolata bitiyorİşe başlamadan bi kahve içim dedim.
Bi tane çikolata aldım sakladığım yerden kahveyle yerim diye su kaynayana kadar yedim noldu şimdi
Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokTakılmalım mı ulan neyi açıklıyon
Keşke yakınında olsam keskee yardımım dokunsa yaCok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Bulduğun kadını kaçırma fiyat nornal canım temizlik sonrası kontrol edersin zaten şimdiden kolay gelsinBende boyle düşünüyorum bilmiyorum ben mi gönlü bolum millet mi cimri. Kadin 500 abla dedi tamam dedim. Hic ikiletmedim
Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Canım yaaa bunalıma girmeCok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?