Düzenli Evimiz & Hayatımız

Rabbim tüm yavrularımızı güzel günler göstersin

Son düzenleme:
Öyle canım burada da durum aynı arada bizler gibi insanlar kalakalmış.Çıksan çıkamıyorsun polis alıyor ama devlet bırakıyor polisin yapacağı birşey yok.
Çok yüklü miktarda yakalatmaları gerek ama bu insanlar dünkü toyluklarında değiller işler profesyonelleşmiş.Kamera katılmıyor herşey biliniyor ama ellenmiyor.
Film izler gibi..

Sevindim canim cocuklarin iyi olmasına. Ben bu kis alistim hasta olmaya.
Her hafta agir olmasada hasta laniyoruz.
Sağolasın Derencim.
Bu mevsim çok zorladı gerçekten, Allah başka hastalık vermesin de, bu da fena oluyor kısır döngü gibi sırayla geziyor.

Valla bende dedim heryer silinecek o sebeple 500 u dün gözüm hic gormedi. Fakat arkadaşlar fazla dedi kafam karisti

500 iyi fiyat, günlerdir yazıyorum buraya camlar için birini bulamadım diye sadece salon camları için 350 lira istediler, tüm ev temizlik (mutfak dolapları, banyo kalebodur duvarlar ve dolap içleri hariç) 750 lira, Beylikdüzündeyim ben

Yatagi düzelttim
Evi havalandirdim
Kusumla ilgilendim
Tuzlu kurabiye yaptım
Bayağı bi elma vardı onları rendeleyip pisirdim buzluğa attım
Nohut hasladım, bi kısmı buzluğa gidecek
Tavuk hastayım, diddim(nohutlu tavuklu pilav yapcam)
Şimdi bi kahve içip dinlencem börek falan da yapacaktım ama yoruldum yarın artık. Bi pilav kaldı yapilacak.
Bir de evi supurturum, kitap okurum, fırında hazır ilikken silerim

Oyyy ben bedavaya buldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…