Rabbim tüm yavrularımızı güzel günler göstersinÖyle çabuk geçiyor ki zaman, ablam boşanıp eve döndüğünde yeğenim 8 aylık civarıydı. Tedavi için sanatoryuma yatınca ablam bakımı bana kaldı ve üniversiteyi bitirene kadar annesiyle birlikte büyüttük. Geçen gün bana diyor ki teyze ben artık 30 yaşındayım... ha.. s... ordan diyiverdim, kabullenmesi çok zor Rabbim korusun hepimizin evlatlarını yuvadan uçuyorlar içi acıyor insanın. İyi bir okulda okudu, güzel bir mesleği var, kendi ayaklarının üzerinde duruyor ama bana hala ana kucağına koyup göğsümde uyuttuğum çocuğun o olduğu inanılır gelmiyor :) ablam kabullendi koca kadın olduğunu ben kabullenemedim :))
Yediğin içtiğin senin olsunGünaydın ❤
Öyle canım burada da durum aynı arada bizler gibi insanlar kalakalmış.Çıksan çıkamıyorsun polis alıyor ama devlet bırakıyor polisin yapacağı birşey yok.Rabbim muhafaza eylesin yao dediğim tür mahallede yaşıyor annemlerde ve senelerce yaşadım da sağdan soldan hemde ortada kalan bizim mahalle kismiydi bizim polisler alışmıştı artık gidip gelmeye düşün badim. Off of
Öyle canım karışılmıyor bu kadar değildi serbest bırakıldı hepsi bilinçli yapılıyor biz farkındayız.Emniyet gucleri keske mudahaleyi arttirsa. Cok kötü cok. Kaderine terk edilmis gibi ya.
Keşke canım 3.de affı olmasın artık barbar gibi herifler tehditler savuruyorlar.Vur emri olacak cekip vuracaklar bu zehir satanlari da iste nerdee
Sağol canım bizlik bi durum yok Efsercim sadece canımı sıkıyor bu durumlar.Teneffus Zili geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun
Sağolasın Derencim.Sevindim canim cocuklarin iyi olmasına. Ben bu kis alistim hasta olmaya.
Her hafta agir olmasada hasta laniyoruz.
Benim yaşadığım yerde 400 tl ama burası ile kıyas yapma burası küçük bir yer istanbulsa bilmiyorumKizlar boş eve temizlik ucreti ne kadardır acaba. ?
En az 500 TL camlar kapılar mutfak banyo wc yerler balkon vs.. kocaeli için yazdım canımKizlar boş eve temizlik ucreti ne kadardır acaba. ?
Istanbulun gobegi degil bizim tasindigimiz yerde. Civardaki tum kadinlar ev temizligi ya da cocuk bakimi işi yapiyor. Ama bilemedim 500 tl boş ev için fazla gibi.Benim yaşadığım yerde 400 tl ama burası ile kıyas yapma burası küçük bir yer istanbulsa bilmiyorum
Valla bende dedim heryer silinecek o sebeple 500 u dün gözüm hic gormedi. Fakat arkadaşlar fazla dedi kafam karistiEn az 500 TL camlar kapılar mutfak banyo wc yerler balkon vs.. kocaeli için yazdım canım
500 altına kimse gelmez canım sadece cam silmeye bile 250 TL geliyorlarValla bende dedim heryer silinecek o sebeple 500 u dün gözüm hic gormedi. Fakat arkadaşlar fazla dedi kafam karisti
Valla bende dedim heryer silinecek o sebeple 500 u dün gözüm hic gormedi. Fakat arkadaşlar fazla dedi kafam karisti
Bende boyle düşünüyorum bilmiyorum ben mi gönlü bolum millet mi cimri. Kadin 500 abla dedi tamam dedim. Hic ikiletmedim500 altına kimse gelmez canım sadece cam silmeye bile 250 TL geliyorlar
Oyyy ben bedavaya buldum galiba500 iyi fiyat, günlerdir yazıyorum buraya camlar için birini bulamadım diye sadece salon camları için 350 lira istediler, tüm ev temizlik (mutfak dolapları, banyo kalebodur duvarlar ve dolap içleri hariç) 750 lira, Beylikdüzündeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?