Ah beeCok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Canim Allah gönlüne ferahlık versin inşallah işlerini kolayca hızlı bi şekilde halledersinCok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Abim yada ben gitmemissek cebimize ne ikram varsa koyar evde ikram ederdik birbirimize yapış yapis tozluŞu tavuklu pilavi da ne zaman yesem küçükken annemle gittiğim mevlidler aklıma gelirüstüne tulumba tatlısı
450 ye yaptırdık biz tek kişi. Şirketten buldukKizlar boş eve temizlik ucreti ne kadardır acaba. ?
Baskanimmmmmm Hoşgeldinnnnnnn hoşgeldinnnnnn
Hosgeldin canım
Allah kolaylık versin kuzumDışarda işler vardı canım 2 gündür ona bakıyorum.
Emlakçı vs dolanıyorum.
iyiyim teyocanım sen nasılsın bayadır görmemiştim senı denk gelınce seslenmek istedimNasılsın canım
Baskanimmmmmm Hoşgeldinnnnnnn hoşgeldinnnnnn
HoşbuldumHosgeldin canım
Hoş gelmişsen
HoşbuldumHoş gelmişsen
Jes 6 aylık bebekle şehirden şehire taşındım. İki günde bütün eşyaları kolileyip üstelik soğuk doğalgaz yeni döşenmiş bebeğim tek göz odada elektrikli soba ile ısınırken. Bak iki gün önceden hazırlık yok. Eşyalar yüklendi biz bir gece öğretmen evinde kaldık sabah yola çıktık.Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?