Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yok al şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Ah bee
Allah yardımcın olsun Jes
Seni üzmek istemem de kimse yok mu ailelerinizden falan.
Bebek de var ya.
Üzülme...
İşin gücün rastgelsin inşallah herşey su gibi akıp yoluna giriversin.

Sabah ara verdiğim yerden devam ediyorum.

Ya da dur baştan yazayım da çok görünsün

Sabah şeyleri
Çamaşır attım
Bulaşık mak boşalttım
Kahvaltı bulaşık mutfak temizledim
Kuran-kitap okudum
Yemek yaptım(kuru bamya çorbası, karışık dolma)
Bebikom kinetik kum oynadı süpürge tuttum
Süpürge açınca tüm evi süpürdüm
Salon toz aldım
Balkonu süpürdüm, düzenledim
Oğluşu uyuttum şimdi kitap okumaya devam

Annem de biraz hastaydı, yemek yapmasın diye onları da çağırdım akşama.
Yarım saatim var kitap okuyup çocukları beklicem.

Sevgiler

Rutin kahvaltı çocuk gönderme yürüyüş yaptım uzunca.
Kahvaltımı hazirladim kaldırdım temizledim
Yemeği koydum tatlı yaptım tekrar topladım sildim
Çocuklarin nevresim yikatmistim astım yorgan attım
Kuruyanlari yerleştirdim
Kızımın dolabini döküp düzenledim üzerini sildim
WC yıkadım banyo sildim çamaşır mak.sildim
Banyo ve WC kapılarını sildim
Evi supurdum ayrıntılı sildim toz aldım
Kızımı almaya gidene kadar film izlicem. Öyle işte

Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yok al şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Canim Allah gönlüne ferahlık versin inşallah işlerini kolayca hızlı bi şekilde halledersin

Jes 6 aylık bebekle şehirden şehire taşındım. İki günde bütün eşyaları kolileyip üstelik soğuk doğalgaz yeni döşenmiş bebeğim tek göz odada elektrikli soba ile ısınırken. Bak iki gün önceden hazırlık yok. Eşyalar yüklendi biz bir gece öğretmen evinde kaldık sabah yola çıktık.
Geldik eşyalar indi evi temizlemeye başladım. Canın sağolsun gözünde büyütme sakin ol sakin sakin. Kadın kaba temizliğini yapar sonra içinize sinmezse taşındıktan sonra bakarsınız çaresine yavaş yavaş. 500 de gayet iyi uygun geldi bana bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…