- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle kız. PaniklemeAnamm kiz dur korkutma beni bişey olmaz deseneeşime telefon açtım bişey olursa ara dedi.
Çok saol canım iyiyim bi belirti bişey yokta bi korkttüm eşim olmayınca.İyi misin canım. Geçmiş olsun.
Ondan mı az biraz catlagim dersin
Benim kafamada çelik 20 kilo bavul dustuydu gi. Kafa sağlam bişey olmadı.
Kafalar pırıl pırıl
ne hissettin o anda bana top gelse felegim sasarBenim kafamada çelik 20 kilo bavul dustuydu gi. Kafa sağlam bişey olmadı.
Korkma hicbirsey olmiycak Allah'ın izniyle kız.Çok saol canım iyiyim bi belirti bişey yokta bi korkttüm eşim olmayınca.
Ondan mı az biraz catlagim dersin
Gardrobun tepesinden küt diye benim tepeme iniverdi. Gulemedim de öyle pel pel etrafa baktım. Oturdum. Kalktım öylene hissettin o anda bana top gelse felegim sasar
ayyyGardrobun tepesinden küt diye benim tepeme iniverdi. Gulemedim de öyle pel pel etrafa baktım. Oturdum. Kalktım öyle
Yan tarafı. Tövbe yarabbim boynuz gibi şiştiNeresine düştü kafanın. Önü mü arkası mi
Kafalar pırıl pırılfazla kimyasal maddeler deterjanlar kullanıyoruz ondaan hep
Korkma kız. Et varsa sar yada hamur yap köy alır sisiniYan tarafı. Tövbe yarabbim boynuz gibi şişti
Tamam canım hemen yapıyım.Korkma kız. Et varsa sar yada hamur yap köy alır sisini
Kavanozun içinde ne vardıYan tarafı. Tövbe yarabbim boynuz gibi şişti
Ahahahaa bende aynısını yapiyorum hele ki yeni bir koku aldiysam yerlere döküyorumKız verneli sulandırıp halı perde gördüğüm yere sıkıyordum, eşim diyor ki, senin bu kimyasallarından hastalanırsam dava açacağım sana
Bulgur vardı yerine koyuyo dümKavanozun içinde ne vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?