- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Şişmiş buzda koydum canım çok saol :) herhalde bişey olmaz demi baya yıldızları saydım amaGeçmiş olsun canım, buz vs koy da şişmesin, boştur insallah
Kusura bakma şimdi gördüm sismis
Sence görür mu sabah sabah o notlarıben olsam görmem valla
Doluydu pat diye düştü bide yüksekti ama Allah korudu bebegime gelmedi. İyiyim çok şükür de panik oldum bişey olurmu ki diye:)iyi misin dolu muydu yaa gecmis olsun
Başımıza bir kaza geldiğinde annem hemen ekmek tuz verir hatta babam biz küçükken öldüğü için birinin başına bir şey gelse bize getirirlerdi oradan biliyorum canım sadaka niyetine.Ekmek tuz mu burda da ekmek dağıtıyorlar ama ben anlamamıştım hiç sebebini
18 aylık kızım bne hep şırıngayla içiriyorum kolay oluyor. Toparlar inş ilaçlarını içerse.Cok gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin canim
Evde bi suru var bunlardan hatta suandaki ilaclardanda cikti..du deniyim dedim veee cok yasaaa seeen ,Allah bin kere razi olsun..cokk tsk ederimzavalli anlayamadi nasi yuttugunu masallah diyim artik miziklamiyo,arkasindanda kemik suyuna un corbasi yapmistim yarim kepce yedi ,1.5 gunden beri acti..artik ya gece acile yada yarin sabah cocuk dr tekrar gotureyim diyordum serum taksinlar diye,b elkide yatircak oglumu diye karamsarlasiyordum..insallah tekrar gitmeden iyi olcak yavrum.
Aminn canim sagolasin , Negohatun sagol canim
Kis ayi hastalikli gunler demek iste napalim
Şişmiş buzda koydum canım çok saol :) herhalde bişey olmaz demi baya yıldızları saydım ama
Ayyy canım geçmiş olsun buz koydun mu çok sistiyse doğru eşini veya ailenden birini ara hastahneye gitAyy kafama kavanoz düştü kocaman şiştibişey olmaz dimi ya korktum da eşimde yok.
İyi misin canım. Geçmiş olsun.Ayy kafama kavanoz düştü kocaman şiştibişey olmaz dimi ya korktum da eşimde yok.
ayy iyi ki bebege gelmemis gercektenDoluydu pat diye düştü bide yüksekti ama Allah korudu bebegime gelmedi. İyiyim çok şükür de panik oldum bişey olurmu ki diye:)
y
sabahlari ben hazirlar kiyafetlerini koyarim da simdi gelip dalacak gormeyedebilir insallah ise yarar
bu aralar cok gıcığım ona
Kız gülüyim mi ağliyim mı bilemedim şimdiİnsallah olmaz canım. Benim kafama vitrinin üzerinden saksı düşmüştü, saksı kırıldı, kafa kanadı sağlam çıktım valla
Neresine düştü kafanın. Önü mü arkası miDoluydu pat diye düştü bide yüksekti ama Allah korudu bebegime gelmedi. İyiyim çok şükür de panik oldum bişey olurmu ki diye:)
Kız gülüyim mi ağliyim mı bilemedim şimdi
Benim ki daha yeni anladı, üşenmedim her seferinde gösterip bir de ona denettirdim, bildiğin talim yaptık
Tosbik kızar diye kahkahami içimde patlatmistim.Gül kız, önce ben de kahkaha attım da kanı görünce ağladım
Hem üzgün emojisi yaptım hemde gülücükGül kız, önce ben de kahkaha attım da kanı görünce ağladım
bende yaptirim talim iyi fikir
Tosbik kızar diye kahkahami içimde patlatmistim.
Anamm kiz dur korkutma beni bişey olmaz deseneAyyy canım geçmiş olsun buz koydun mu çok sistiyse doğru eşini veya ailenden birini ara hastahneye git
Aboooo o nasıl kafaymis kızBenim kafamada çelik 20 kilo bavul dustuydu gi. Kafa sağlam bişey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?