Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık Süpürgecim.
Pırasalı böreğe Arnavut böreği deriz biz.
İspanyol Omletinden sonra yemeklere Birleşmiş Milletler gibi adlar veren bir kabiledenim sanırım
Sanırım hazır yufkadan yaptım ben söylemesi ayıp güzel olmuştu

Çok geçmiş olsun canım

Oyy oyy bi fırt içesim geldi

Biliyorum canım o sıkıntıyı hiç kolay değil. Bebeğin de senin stresini telaşını hissediyor ondan huysuz işte. Sen kendini paralasan da olacak paralamasanda az rahatla biri olsa yardım etse çok güzel olur insan destek çok arıyor ama yoksada Allah bana yeter de tevekkül et

Benim kadar gergin sinirli bi çocuğu istediğine emin misin
Gerçi çocukken pammik gibiydim büyüyünce insanlar yüzünden sinir küpüne döndük
Sen böyle diyince kendi çocukluğuma bir iniverdim paket gibi çocuktum al ordan oraya koy sonra arada kaldır birde yem su verisen yer vermesen onuda istemez.
Ne ara böyle cileden çıktık

Amin.
İnşallah sen de her halinle Allah'a emanet ol kardeş. Rabbim namerde değil "mert"e bile muhtaç etmesin.
Birbirimizi tanımıyoruz ama buradan biri derdini yazınca insan onun için üzülüyor, aklında oluyor ne yaptı diye.

Pırasa sarması hiç yapmadim.
Pilaska da yaparız biz, bir nevi pırasa keki.
Sanırım kaşnuka diyenler de var
Mısır unuyla yapıyorum ben tuzlu kek gibi çok seviyorum ikisinin birleşmesini.

Peynirli pırasalı gözleme de enfes olur.

Konu yemek olunca nasıl diriliyorum

Yok canım nazlayacak konu var nazlamayacak konu var. Hayatında gerçekleri var. Ben önlerine etini sebzesini meyvesini koyuyorsam düzenli onlarda kıymet bilecek. Babaları eksik etmiyorsa hiçbir gıdalarını onlar da değer bilecek. Her dediği yapılan çocuklara üzülüyorum hayatın gerçeği tokat gibi çarpıyor büyüdüklerinde yüzlerine.

offfff Ben de net söylüyorum şu mesaja gözyaşımı ve kalbimi bıraktım jessss sana şuan sıkı sıkı sarılmak istedim canimmmm
RABBİM seni hiç darda koymasın her sıkıştığında bütün işlerin rast gitsin İNŞAALLAH

Sen böyle diyince kendi çocukluğuma bir iniverdim paket gibi çocuktum al ordan oraya koy sonra arada kaldır birde yem su verisen yer vermesen onuda istemez.
Ne ara böyle cileden çıktık
İşte paket gibi olduğumuz için çıktık çileden. Bastırılan öfkeler duygular büyüyünce hortladı.

Herkes aynı şeyi söylüyor ya infuluenza testi yaptırdın mı şimdide ortalıkta o dolanıyor. Evi boşver iyi olda yaparsın

Farzet ki biz yanındayız ev taşıyoruz. Yakın olsak alır bakardım tosuna gül gibi. Yemek yapardım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…