Yat dinlen hemen kalkma direncin düşmüştür senin kuzumSivitimmm ölmedim ama sürünüyorum anam o neydiii bacımmbugün yataktan çıktım en azından ama daha iyim evim halay çekiyor biran önce ayaklanıp ev temizlemek istiyorum.Ben ne hastalık geçiriyorum böyle kesinlikle covidin kardeşi filan bu sizleei tabi okuyamadımmm gelecem aranıza özledim
Eyi akşamlar ❤
Rabbim yardımcın olsun.Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Dusunmen yeter canim.Keşke yakınında olsam keskee yardımım dokunsa yaüzme kendini sıkma bunaltma
Tamam canim zaten konustuk anlastik ablaya emanet evim anahtarimi da verdim ona.Bulduğun kadını kaçırma fiyat nornal canım temizlik sonrası kontrol edersin zaten şimdiden kolay gelsin
Yok domdomum izin yok ama hafta sonu evde o iki günde ne halletsek kar bizim icin.Eşin izin alabilcek mi?
Allah razi olsun canim duani eksik etmeCanım yaaa bunalıma girmehalledilir senin gibi güçlü ama tek başına mücadele eden annelere hayranım ALLAH işlerini rast getirsin
Yok be yavrum biri olsa eyvallah yine cocugu 2 saat tutardi oda yok yanimizda. Napalim halledecegiz bir şekilde inşallahAh bee
Allah yardımcın olsun Jes
Seni üzmek istemem de kimse yok mu ailelerinizden falan.
Bebek de var ya.
Üzülme...
İşin gücün rastgelsin inşallah herşey su gibi akıp yoluna giriversin.
Sagolasin canim benimCanim Allah gönlüne ferahlık versin inşallah işlerini kolayca hızlı bi şekilde halledersin
Negosum valla yazmiyorum inan zorda kaldik baya. Araba yok diger eve 1 saat 2 vasita degistirerek gidiyoruz. Bir sey lazim oluyor git bak gel. Oglumda allah razi olsun bu hengamede 1 saniye durmaz mi ya bir insan. Surekli ama surekli mizmiz. Nefes aldirmiyor. Hani sabahlar evi yine toplariz ama bir insan evladi bu ev tasima isine el attigimiz 3 gunden beri durmaz mi ya durmuyor. Temizlikci abla ile anlastik anahtari verdim abla ev senin evin gerisi sende dedim çıktım.Jes 6 aylık bebekle şehirden şehire taşındım. İki günde bütün eşyaları kolileyip üstelik soğuk doğalgaz yeni döşenmiş bebeğim tek göz odada elektrikli soba ile ısınırken. Bak iki gün önceden hazırlık yok. Eşyalar yüklendi biz bir gece öğretmen evinde kaldık sabah yola çıktık.
Geldik eşyalar indi evi temizlemeye başladım. Canın sağolsun gözünde büyütme sakin ol sakin sakin. Kadın kaba temizliğini yapar sonra içinize sinmezse taşındıktan sonra bakarsınız çaresine yavaş yavaş. 500 de gayet iyi uygun geldi bana bu arada.
Aynen efom sabrim tek şu 1 haftaya rahatım diyorum surekli kendime.JES gececek kuzum herşey kismet olusa hafta bugün evindesin öyle yada böyle o eşya gidecek sonuca otaklı ol bittince herşey çok güzel olacak
Nego hoşgeldin canım seni burda görmek istiyoruz bdvye kilit vurduk boşver kuzum kendi cevremizin gerginlik bize yeter başkaların negatif enejisini üzerine çekme
Amin canim aminAllah yardımcın olsun canım herşey yolunda da gitsin su gibi akıp geçsin bu süreç sizin için inş.
Nego bu konularda gercekten tebrik ediyorum seni... o kadar doğru şeyler yapıyorsun ki anne olsam senin gibi olmak isterim gerçekten çok bilinclisin..İki çeşit üç çeşit yapıyorum zaten hani çorba yemek pilav makarna gibi. Daha az sevdiklerini iki üç kaşık da olsa yiyeceksiniz diyorum çok sevdiklerinden daha fazla yiyorlar. Bunu bulamayan çocuklar var aç çocuklar var şükredin diye konuşuyoruz, Afrikalı çocukları aç çocukları anlatan belgeseller de izlettim yaşları büyüyünce. Birde en önemlisi anne veya baba ben bunu yemem diye yemek ayırt ederse çocuğun yanında çocukta yapıyor aynısını. Eşim mesela her yaptığım yemeğe eline sağlık çok güzel olmuş der çocuklar da bunu görüyor etkisi oluyor. Ben bunu yemem diye bir kere dememiştir 16 yılda. İkimizin de bakış açısı bunu bulamayan var şükredelim olur hep. İtiraz ediyorlar tabii ki ama yemek bu ister yiyin isterseniz aç kalın diyorum çok netim ah yavrum ne yapayım sana diye nazlamam.
Rabbim yardımcın olsun.
Geçiyor gidiyor ama unutulmuyor. Yaşadım biliyorum. Gurbet yerde kışın 2-3 aylık bebekle 12 saat yoldan ev taşımıştık. Tam kamyon kapıya geldiğinde üst kat komşum evini açmıştı, gel bebeğini emzir diye, çorba pişirmişti, dışarısı kar. O bile bana o kadar iyi gelmişti ki, yıllar geçti izini kaybettim, hala anınca "Allah razı olsun, hiç darda bırakmasın onu" derim.Tabii ki fırsatı olup da görmezden gelenler, onlar da unutulmuyor
Yaşadıkça insana öyle bir duygu geliyor ki Allah' tan başka kimseye boyun eğmez hale geliyorsun.
Düştü efserişkomm inşAllah toparlanacazYat dinlen hemen kalkma direncin düşmüştür senin kuzum
Gel çocukum olNego bu konularda gercekten tebrik ediyorum seni... o kadar doğru şeyler yapıyorsun ki anne olsam senin gibi olmak isterim gerçekten çok bilinclisin..
Adı lazım değil bi tanıdığım var oğlu ne yemek yemeye masaya oturuyor ne bisey. Çocuktur yapar ben ona kızamıyorum ki. Annesi onu yemiyorsa hemen paşam paşam ne istersin paşam diye ayağına kadar götürüyor her şeyi eşek kadar çocuğun. Ya kinamiyorum kesinlikle ama böyle yapiyolar sonra da benim oglusum yemek yapmayı temizliği bilmez nazlidir öyledir böyledir diyorlarya kan beynime sicriyor. Tamam çocuğun karakterinden de kaynaklı anlıyorum ama asıl mesele senin tavrın...Cidden helal olsun sana.
Bonusum bugün biraz daha iyim ama inşAllah hastalık kotamı böylelikle doldurayım.Çok zordu.Rabbim bütün hastalara şifalar versiinTiniminimavihanim nasıl oldun tinnoş
Kendi teranemden seni de unuttum nasil oldun minnosumDüştü efserişkomm inşAllah toparlanacaz
Ac kalmasin sonraGel çocukum ol
Teraneni severim jesikom hamd olsun biraz daha iyim öksüreğe çevirdi şimdi kademe kademe iyileşecezKendi teranemden seni de unuttum nasil oldun minnosum
Benim kadar gergin sinirli bi çocuğu istediğine emin misinGel çocukum ol
Ellerine sağlık Süpürgecim.Kıymalı pırasalı börek yapıp attım fırına yanına ayran bu aralar çok üşeniyorum yemek yapmaya ya aynı şeyleri yapmaktan sıkılmış olabilirim
Benim kadar gergin sinirli bi çocuğu istediğine emin misin
Gerçi çocukken pammik gibiydim büyüyünce insanlar yüzünden sinir küpüne döndük
Korkutuyorsun beni cici anneGevşetiriz
Pırasa sarması hiç yapmadim.Pırasa sarması gördüm çok hoş görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?