Düzenli Evimiz & Hayatımız

Eşim de her şeyi yer inşallah ona çeker bana çekmez annem falan aaa aç kaldı şunu yapalım diye diye yeğenim yemek yemiyor mesela 3 4 şey ancak. Bende yemezse başka bir şey vermeyi düşünmüyorum inşallah yapabilirim bunu

Ya aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek

Tanışalım o zaman ben penyez83 kızkardeşi
Hoşgeldiniz
Klasik ablam ne yapıyor diye gözetleyen küçük kardeş haber ajansı durumu yani
Acaba benimki de gizli takipçilerin arasında mı ?

Herkes aynı şeyi söylüyor ya infuluenza testi yaptırdın mı şimdide ortalıkta o dolanıyor. Evi boşver iyi olda yaparsın
Yok çiçeğim yaptırmadım. Nazal spreyi bile bulamadım stokta yok bir ilaç buldum antibiyotik filan değil 25 dolar zaten antibiyotik bulsan da alamazsın reçetesiz kendi kendime bitki çayları pastille ayaklanmaya çalıştım sivitim.

Valla negom haklisin yavrum da evde bur anda aktiflik olumca oda adapte olmaya calisiyor ne yapsin. Allah büyük herseyin ustesinden geldim bu da su gibi gecip gidecek inşallah

Ayy kötü olmuş yaa çabucak iyileşirsin inşallah

Hay allah razi olsun ne guzel dua ettin amin amin cumlemiz icin amin canim benim. Iyi ki varsiniz yemin ederim sabahki halimden eser kalmadi bin şükür

İşten geldim

camları açıp evi havalandırdım
yemek yaptım
yemek sonrası masa toplandı
Tezgah ve ocak silindi
lavaboyu cifledim çay demledim
wc ve lavaboyu yıkadım
yatsı namazını kıldım 6 sayfa kuran okudum
mutfak toplu ev düzenli yaşasın

Şimdi çay keyfindeyiz
Hepinize sağlıklı huzurlu geceler

JES jesikom Allahın izniyle yavaş yavaş olur önemli olan evi toplamak. Evin içine kendini atınca yavaş yavaş yaparsın hiç kasma kendini. Yakın olaydık gelirdik yardıma
Amin cancazim aminnn haftaya bu saatlerde keyif kahvesi iceriz hep beraber inşallah

Valla negom haklisin yavrum da evde bur anda aktiflik olumca oda adapte olmaya calisiyor ne yapsin. Allah büyük herseyin ustesinden geldim bu da su gibi gecip gidecek inşallah
Sen güclü bir kadınsın kendini bırakma çok mükemmel az mükemmel diye bir şey yok kendi kendi yetinen bir kadınsın herkes bir haftada yerleşir varsın olsun seninki 3 haftada olsun kuzum ne olacak ki bak o bebekte senin sitresini anlar takma kafana sana ihtiyacı var

Allah razi olsun canim benim her gozyasin mutluluktan olsun insallah. varliginiz cok kiymetli benim icin. Gercekten eşim bile diyor bir konuda kararsiz kaldigimizda, arkadaşlarına danış arkadaşlarına sor bakalim onlar ne der. Öyle böyle her ne yasarsak yasayalim aydınlanıyor gün elhamdülillah

Evi havalandırdım
Wc yıkandı
Yatağımızı topladım
Akşam yemeği hazırladım topladım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım yerleştirdim
Bulaşık makinesi çalıştırıldı yerleştirdim
Bir kaç tadilat vardı ortalığı temizledim
103938484949 kere kıza mama içirmeye çalıştım bütün işlerden daha yorucu keşke düzenli güzel içse de ben iş yapsam sürekli

Haklisin efom anliyor da zaten. Eve giriyoruz koliler heryerde konusamiyor tekmeleyip duruyor oda geriliyor bu kosusturmadan muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…