- 2 Ağustos 2013
- 38.508
- 130.014
- 798
Eşim de her şeyi yer inşallah ona çeker bana çekmezİki çeşit üç çeşit yapıyorum zaten hani çorba yemek pilav makarna gibi. Daha az sevdiklerini iki üç kaşık da olsa yiyeceksiniz diyorum çok sevdiklerinden daha fazla yiyorlar. Bunu bulamayan çocuklar var aç çocuklar var şükredin diye konuşuyoruz, Afrikalı çocukları aç çocukları anlatan belgeseller de izlettim yaşları büyüyünce. Birde en önemlisi anne veya baba ben bunu yemem diye yemek ayırt ederse çocuğun yanında çocukta yapıyor aynısını. Eşim mesela her yaptığım yemeğe eline sağlık çok güzel olmuş der çocuklar da bunu görüyor etkisi oluyor. Ben bunu yemem diye bir kere dememiştir 16 yılda. İkimizin de bakış açısı bunu bulamayan var şükredelim olur hep. İtiraz ediyorlar tabii ki ama yemek bu ister yiyin isterseniz aç kalın diyorum çok netim ah yavrum ne yapayım sana diye nazlamam.
Güzel çocuksundur ama ha
HoşgeldinizYa aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek
Tanışalım o zaman benpenyez83 kızkardeşi
Yok çiçeğim yaptırmadım. Nazal spreyi bile bulamadım stokta yok bir ilaç buldum antibiyotik filan değil 25 dolarHerkes aynı şeyi söylüyor ya infuluenza testi yaptırdın mı şimdide ortalıkta o dolanıyor. Evi boşver iyi olda yaparsın
Ben seni bi firtta mideme hupleticem domdomOyy oyy bi fırt içesim geldi
Amann kurban olsunlarr vereneeee kurbaneeeyy kurbaneeyyy
Valla negom haklisin yavrum da evde bur anda aktiflik olumca oda adapte olmaya calisiyor ne yapsin. Allah büyük herseyin ustesinden geldim bu da su gibi gecip gidecek inşallahBiliyorum canım o sıkıntıyı hiç kolay değil. Bebeğin de senin stresini telaşını hissediyor ondan huysuz işte. Sen kendini paralasan da olacak paralamasanda az rahatla biri olsa yardım etse çok güzel olur insan destek çok arıyor ama yoksada Allah bana yeter de tevekkül et
Ayy kötü olmuş yaa çabucak iyileşirsin inşallahYok çiçeğim yaptırmadım. Nazal spreyi bile bulamadım stokta yok bir ilaç buldum antibiyotik filan değil 25 dolarzaten antibiyotik bulsan da alamazsın reçetesiz kendi kendime bitki çayları pastille ayaklanmaya çalıştım sivitim.
Ben duydumAmann kurban olsunlarr vereneeee kurbaneeeyy kurbaneeyyySeda Sayan sesini sizde duydunuz mu
O kız 41 yaşında bacımsuAmann kurban olsunlarr vereneeee kurbaneeeyy kurbaneeyyySeda Sayan sesini sizde duydunuz mu
Hay allah razi olsun ne guzel dua ettinAmin.
İnşallah sen de her halinle Allah'a emanet ol kardeş. Rabbim namerde değil "mert"e bile muhtaç etmesin.
Birbirimizi tanımıyoruz ama buradan biri derdini yazınca insan onun için üzülüyor, aklında oluyor ne yaptı diye.
Tam tokatlamalik al yanakli mavis tombalak cocukGüzel çocuksundur ama ha
Amin cancazim aminnn haftaya bu saatlerde keyif kahvesi iceriz hep beraber inşallahJES jesikom Allahın izniyle yavaş yavaş olur önemli olan evi toplamak. Evin içine kendini atınca yavaş yavaş yaparsın hiç kasma kendini. Yakın olaydık gelirdik yardıma
Sen güclü bir kadınsın kendini bırakma çok mükemmel az mükemmel diye bir şey yok kendi kendi yetinen bir kadınsın herkes bir haftada yerleşir varsın olsun seninki 3 haftada olsun kuzum ne olacak ki bak o bebekte senin sitresini anlar takma kafana sana ihtiyacı varValla negom haklisin yavrum da evde bur anda aktiflik olumca oda adapte olmaya calisiyor ne yapsin. Allah büyük herseyin ustesinden geldim bu da su gibi gecip gidecek inşallah
Allah razi olsun canim benim her gozyasin mutluluktan olsun insallah.offfff Ben de net söylüyorum şu mesaja gözyaşımı ve kalbimi bıraktım jessss sana şuan sıkı sıkı sarılmak istedim canimmmm
RABBİM seni hiç darda koymasın her sıkıştığında bütün işlerin rast gitsin İNŞAALLAH
NegommmFarzet ki biz yanındayız ev taşıyoruz. Yakın olsak alır bakardım tosuna gül gibi. Yemek yapardım size.
Haklisin efom anliyor da zaten.Sen güclü bir kadınsın kendini bırakma çok mükemmel az mükemmel diye bir şey yok kendi kendi yetinen bir kadınsın herkes bir haftada yerleşir varsın olsun seninki 3 haftada olsun kuzum ne olacak ki bak o bebekte senin sitresini anlar takma kafana sana ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?