- 1 Aralık 2021
- 14.938
- 54.457
- 548
- 35
Ben yapıyorumPırasa sarması gördüm çok hoş görünüyordu
Nego küre yoluyla bulurYaban da öküz yok ki sivasta
Sivas ı demiyor zatenYaban da öküz yok ki sivasta
Ya aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicekGizli kalmayın açık açık katılın
Aaa penyezciğimin kardeşinin başımızın üstünde yeri varYa aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek
Tanışalım o zaman benpenyez83 kızkardeşi
ondan bol ne varSivas ı demiyor zaten
Hoş geldin canımYa aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek
Allah yardımcın olsun canım herşey yolunda da gitsin su gibi akıp geçsin bu süreç sizin için inş.Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yokal şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
canım ablacımmm ben senin sayende bu sitedeyim bitanemYa aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek
Bağımlı olamadım gitti
Benim genelde cevap verdiğim konunda biri gıçık gibi gelip gitip fake konu diyordu tüm iştahım kaçarırdı
27 kişi senin hariçin bazen 30 kişi hareketli olursa 40 kişi oluryor 27 kişi takılmış vaziyette bazen genel ihtiyaç için kalkıyolar
Ayy Allah razı olsun canım ❤Aaa penyezciğimin kardeşinin başımızın üstünde yeri var
Hoşbulduk canım teşekkür ederim ❤Hoş geldin canım
Burası kk ye açık bir yer kim isterse gelebilir sohbete katıl zamanla bakarsın kaynaşmışsın bile
canım ablacımmm ben senin sayende bu sitedeyim bitanemgel burada yabancı yok dua gruplarından çoğu arkadaş var hiç yabancılık çekmiyor insan. bu topik deki arkadaşları seviyorum.
Aslında kafalar iyi de sorumluluk çok o bu şu derken yeterince odaklanamıyoruz benceSağolasın canım, yaşlanmışım kafa almıyor artık
Ben de çok sevmiyorum ama güzel pişirip yerim bakliyat hamur vs de ağır geliyor sürekli oluncaBenimkilerde yemez hele küçük kış sebzesinim ağzına sürmez
Aynen yoksa mutfakla aram iyidir bilirsinAra ara bana da oluyor bu his hiç yemek yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum bazende coşuyorum
Sokma aklıma kesin üşenmem yaparımPırasa sarması gördüm çok hoş görünüyordu
Afiyet şifa olsun canımBende dün yaptığım lavaşla yağlama yaptım kıymalı üstüne de sarımsaklı yoğurt arada birde böyle olsun
Şuan 15 tanesi nöbette
Sivitimmm ölmedim ama sürünüyorum anam o neydiii bacımmTiniminimavihanim tinnoşum nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?