Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek

Tanışalım o zaman ben penyez83 kızkardeşi
Aaa penyezciğimin kardeşinin başımızın üstünde yeri var

Ya aslında yazmak istiyorum sohbete katılmak istiyorum ama sizin kendi listeniz var ya pat diye ben geldim demek istemiyorum kizlar bu kim dicek

Hoş geldin canım
Burası kk ye açık bir yer kim isterse gelebilir sohbete katıl zamanla bakarsın kaynaşmışsın bile

Son düzenleme:
Cok bunaldim yetisemiyorum hicbir yere. Esya tasinacak 3 gun gidip bebekle kalacagim yer yok al şu çocuğu tut diyeceğim kimse yok. Gercekten çıkıp balkondan avazim çıktığı kadar yeteeeeeeeer diye bagirasim geliyor.
Allah yardımcın olsun canım herşey yolunda da gitsin su gibi akıp geçsin bu süreç sizin için inş.

canım ablacımmm ben senin sayende bu sitedeyim bitanem gel burada yabancı yok dua gruplarından çoğu arkadaş var hiç yabancılık çekmiyor insan. bu topik deki arkadaşları seviyorum.

Bağımlı olamadım gitti
Benim genelde cevap verdiğim konunda biri gıçık gibi gelip gitip fake konu diyordu tüm iştahım kaçarırdı

Ben fake konuyu hemen anlıyorum.Buraya giriş yapmadan önce bakardım arada yine bakıyorum ama vakit kalmıyor yorum yazmaya.

Bugün patates kızartması yaptım anneme yardım ettim.Bulaşık toparladım yıkadım bol bol.
Ocağı sildim.Ocağın önü yağlanmıştı yerini yağ çözle sildim.
Makarna yaptım çocuklara.
Oğlan ateşli 2 gündür okula gidemedi onunla da ayrı uğraşıyorum.Maske takmak istedi maskeli duruyor şimdilik minik paşam.

Sağolasın canım, yaşlanmışım kafa almıyor artık
Aslında kafalar iyi de sorumluluk çok o bu şu derken yeterince odaklanamıyoruz bence
Benimkilerde yemez hele küçük kış sebzesinim ağzına sürmez
Ben de çok sevmiyorum ama güzel pişirip yerim bakliyat hamur vs de ağır geliyor sürekli olunca
Ara ara bana da oluyor bu his hiç yemek yapmak gelmiyor içimden zorla yapıyorum bazende coşuyorum
Aynen yoksa mutfakla aram iyidir bilirsin
Pırasa sarması gördüm çok hoş görünüyordu
Sokma aklıma kesin üşenmem yaparım haftaya pazardan alıp
Bende dün yaptığım lavaşla yağlama yaptım kıymalı üstüne de sarımsaklı yoğurt arada birde böyle olsun
Afiyet şifa olsun canım

Sivitimmm ölmedim ama sürünüyorum anam o neydiii bacımm bugün yataktan çıktım en azından ama daha iyim evim halay çekiyor biran önce ayaklanıp ev temizlemek istiyorum.Ben ne hastalık geçiriyorum böyle kesinlikle covidin kardeşi filan bu sizleei tabi okuyamadımmm gelecem aranıza özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…