Deli deli konuşma kadının en kedini şarap hissettiği yaş biz fıcısı bilen olmuşuz daha ne olsun
Efo ben kendime diyom alla alla yaDeli deli konuşma kadının en kedini şarap hissettiği yaş biz fıcısı bilen olmuşuz daha ne olsun
Tek bu sayfada varım gören görsünHemen şal getiriyorum
Tuzla mı lan neresi orasıResmen bir uctan diger ucayiz.Ama ben yuregime öyle yakin hissettim ki sizi hani 5 kişi toplansa yardima gelse anca boyle ferahlardim galiba. Daim olsun inşallah sureci atlatana kadar.
Kimi aynı virüsü alıp çok hasta olsa da ateşi yükselmez. Örnek ben, hayatım boyunca ateşimin yükseldiğini hiç hatırlamıyorum, ama çok hasta olurum hemen lenflerim şişer. Bir çocuğum da öyle.Nasıl yani ben anlayamadım canım.
Öyle deme zaman kötüTek bu sayfada varım gören görsün
onlara evini taşıt bak buralara daha uğruyolar mı ?Ben onlara bi gecirecem de 3 gun gelemezler daha da kendilerine
Yalap salap is yapar simdi onlar. Benim evimi anca size emanet ederim baskasi olmazonlara evini taşıt bak buralara daha uğruyolar mı ?
40 yaşında baston neymiş diyom şarap olacan diyom daha ben ne diyeyim sanaEfo ben kendime diyom alla alla ya
Senle efo mu80 lerde doğan en güzel kızlar bizdik işte
Başında biz oluruz bedavaya hayat özeti çıkarmıyorum şurdaYalap salap is yapar simdi onlar. Benim evimi anca size emanet ederim baskasi olmaz
Senle efo mu
Öyle deme öğrenmişlerdir birşeyler hergün burdalar nede olsaYalap salap is yapar simdi onlar. Benim evimi anca size emanet ederim baskasi olmaz
Totonuzu keserimSen hariç hepimiz işte
Baka baka uzum bile karariyor bunlarda kapmistir inşallahÖyle deme öğrenmişlerdir birşeyler hergün burdalar nede olsa
Balık ?Eyy ben bugün bir eve girdim girmez olaydım 2-3 saat burnumdan çıkmadı kokusu.
Ayrıntı vermim
Bu 26 kişi bugün kimi deşecek diye bekliyorTotonuzu keserim
Yok bee nimete kurban ol. Evin kendi kokusu.Balık ?
Kokuşmuş peynirEyy ben bugün bir eve girdim girmez olaydım 2-3 saat burnumdan çıkmadı kokusu.
Ayrıntı vermim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?