Ziyaretci arkadaslar ozelden talebinizi iletebilirsinizBu 26 kişi bugün kimi deşecek diye bekliyor
Noldu la deseneYok bee nimete kurban ol. Evin kendi kokusu.
Simdi sana da kurban ol diyecek aahjabajajaKokuşmuş peynir
Allah allah kız niye inanmıyosunuz evin ahır gibi kokacağınaKokuşmuş peynir
Bak birdaha yazma cidden yazma küserim heeBen kaçar kızlar, 77 doğumlu biri olarak çok yoruldum artık, uyumaya gidiyorum, hepiniz Allah a emanet olun
Yok beee demez herhaldeSimdi sana da kurban ol diyecek aahjabajaja
Ya noldu neeeeeee biri mi sicti delirttin beni heeeeAllah allah kız niye inanmıyosunuz evin ahır gibi kokacağına
İneklemi yaşamışlar koca şehirdeAllah allah kız niye inanmıyosunuz evin ahır gibi kokacağına
Satılık ev bakıyoruz işte içinde mal sahibi var bi görelim dedik duvarlar her yer kir aşırı karışık hele yatak odasına bi bakalım dedik oranın kapısı açıldı ya jes emlakçıyla göz göze geldik.Noldu la desene
Ayyy allah seni domdom yaaSatılık ev bakıyoruz işte içinde mal sahibi var bi görelim dedik duvarlar her yer kir aşırı karışık hele yatak odasına bi bakalım dedik oranın kapısı açıldı ya jes emlakçıyla göz göze geldik.
Ciğerim yandı kokudan.
Kesin bi ceset var saklıyorlar başka izahı yok.
Satılık ev bakıyoruz işte içinde mal sahibi var bi görelim dedik duvarlar her yer kir aşırı karışık hele yatak odasına bi bakalım dedik oranın kapısı açıldı ya jes emlakçıyla göz göze geldik.
Ciğerim yandı kokudan.
Kesin bi ceset var saklıyorlar başka izahı yok.
Ayyy allah seni domdom yaaahahhahahha
Sizin simdiki evi satip mi gececeksiniz baska eveolum ne kokuyordu o kadar boğulduk diyorum sana
O evin 40 lanması şurda kalsım 40 ı 100 ile çarpıp temizlenmesi lazım bacımsuolum ne kokuyordu o kadar boğulduk diyorum sana
Yok canım başka birine baktıkSizin simdiki evi satip mi gececeksiniz baska eve
He tamam anladım simdi. Aman ev gezme işi de eğlenceli de kötü eve denk gelince bunalım sebebiYok canım başka birine baktık
Bonus hayırlısı bazilari evi öyle bırakıyorki valla yazık günah yani umarım hayırlısı olurolum ne kokuyordu o kadar boğulduk diyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?