Kafatası en sağlam kemikmis canım inşallah bişey olmaz. Tepe olsa biraz korkarımBulgur vardı yerine koyuyo düm
Cam kavanozdu bi anda kaydı elimden ama hata bende tek elle bebek kucağımda iş yaparsam öyle olurAtaayemi zeynepyu durumun nasıl. Gelince ses ver. Kavanoz da ne vardı baharat mi reçel gibi ağır mi
Ay canım valla içim rahatladı iyiki yazmışım :)Kafatası en sağlam kemikmis canım inşallah bişey olmaz. Tepe olsa biraz korkarım
Bende aynıyım canım napalim mecbur.Cam kavanozdu bi anda kaydı elimden ama hata bende tek elle bebek kucağımda iş yaparsam öyle olur
Duada okurum sana şimdi üzülme canım. Her an Allah'a emanetizAy canım valla içim rahatladı iyiki yazmışım :)
Çok saol canım Allah razı olsun. Kocama falan dedim mama şu kadar ml vercen çocuğa diye oda kızdı kapattıDuada okurum sana şimdi üzülme canım. Her an Allah'a emanetiz
Niye öyle dedin olcem mi dedin yaniÇok saol canım Allah razı olsun. Kocama falan dedim mama şu kadar ml vercen çocuğa diye oda kızdı kapattıaynen allah im korusun hepimizi
Yıldızları falan sayınca korktum . Bide tek olunca evde dedim bişey olursa mama şöyle oda kızdı kapattı :) ilerleyen saatte arar kesin :)Niye öyle dedin olcem mi dedin yani
Geçmiş olsun aman dikkatli ol.Ayy kafama kavanoz düştü kocaman şiştibişey olmaz dimi ya korktum da eşimde yok.
Tek olunca biraz daha çok korkuyor insan canım. Çocuklar ne çok düşüp kalkıyor düşün. Arkadaşımın 2.5 yaşındaki bebeğinin tepesine tost makinası şapka gibi geçmiştiYıldızları falan sayınca korktum . Bide tek olunca evde dedim bişey olursa mama şöyle oda kızdı kapattı :) ilerleyen saatte arar kesin :)
Çok saol canım bi anda oldu tek elle iş yapınca :)Geçmiş olsun aman dikkatli ol.
Aman allah im korusun bebelere bişey olcak diye aklım çıkarTek olunca biraz daha çok korkuyor insan canım. Çocuklar ne çok düşüp kalkıyor düşün. Arkadaşımın 2.5 yaşındaki bebeğinin tepesine tost makinası şapka gibi geçmişti
Nasıl durumun şimdi zonklama geçti miAman allah im korusun bebelere bişey olcak diye aklım çıkaraynen, sevmiyorum eşimin gece vardiyasını ama yapacak bişey yok.
Çok şükür geçti canım iyiyim elleyince şişlik var başka bişey yok söylediğini de yaptım.Nasıl durumun şimdi zonklama geçti mi
İyi iyi maşallah geçsin de. Allah iyilik versinÇok şükür geçti canım iyiyim elleyince şişlik var başka bişey yok söylediğini de yaptım.
Saol canim hepimize inşallah.İyi iyi maşallah geçsin de. Allah iyilik versin
Geçmiş olsun cnmBugün yaptıklarım
Sabah evi toparladım
Kahvaltı yaptık kızımla
Sonra Müge izledim o bittiservis geldi çamaşır makinesinin rezistansı bozulmuş
Onlar çamaşır makinesini çekince epey pismiş altıBanyoyu yıkadım
Ödevi yaptım
Sildim süpürdüm toz aldım
Makarna yaptım en sevdiğim yemek
Tüm bunları yaparken de hasta olan nazlı prenses kocama baktımbana da bulaştırdı galiba boğazlarım acıyor. Tembellikten doktora gitmiyor ya hepimizi hasta eder şimdi hıyar.
Evi toplayıp öyle yatarım dün Avizeleri sildim merdivenle in çık yapınca bacaklarım acıdı narin ficudum alışık değil
Durumun iyi mi kız aklım sende kaldı. Seni rahatlattim şimdi ben telaslandimSaol canim hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?