Dağınıklık değil mesele ağır bir koku vardı kirden demek.Bonus hayırlısı bazilari evi öyle bırakıyorki valla yazık günah yani umarım hayırlısı olur
Yüksek ihtimalle bi de havalandırma vs yapilmadiysa düzgünDağınıklık değil mesele ağır bir koku vardı kirden demek.
İyi geceler canım ❤İyi geceler kızlar
AmiiiiiinAllahım benim iştahımdan versin inşallah
sen ilk göz ağrımsın ahiretliğimAhiretlik 2
En güççük kim kii ben 29 umBak şimdi nego benden 2 yaş büyük efser de negodan 2 yaş büyük işşallah doğrudur.
Lora gölge her türlü bizden küçük
Ayağının altına limon sür cano ateşi düşürüyor gribe de iyi geliyorGeçmiş olsun canım.Benim oğlanıda öksürük tuttu pekmez ılıtıp verdim suyunu verdim boğazını yumuşatır inş.
Düşmeyen ateşi var o bizi yıpratıyor her hastalığı ateşli geçer maalesef.
Vaaaayyyyy
Negonun tavşanı buraya cuk otururdu.
Aynen o şekilim şuan.
Çok mutlu ol efserişkommm.Çocuklarının güzel günlerini gör.Eşinle mutlu ol inşAllah aminnn1981 doğumluyum kuzum 16 yaşında ailelirin kararıyla evledim 17 hamile kaldım 18 anne oldum
Teşekkür ederimm pinhoşumm
Keseceksen totomu sen kes jesikommmmm♥Allahim hepimizin yüzünü en diledigimiz yerden güldürsün inşallah minnosumvarliginiza bin şükür
Sen iyiles totonu kescem
Geçmiş olsunGünaydın herkese ,ben de şifayı kaptım hiç halim yok o yüzden gelemiyorum fazla kızlar
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar
Bende ev gezerken 30 eve gittiysem birkaci normal temizdi.Dağınıklık değil mesele ağır bir koku vardı kirden demek.
Ah kukrişimm çok iyi anlıyorum seniiGünaydın herkese ,ben de şifayı kaptım hiç halim yok o yüzden gelemiyorum fazla kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?