- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
Sen de pasiflora ol
BenimKimlerin evi, yatakları,mutfağı toplu parmak kaldırsın
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
Bak canım istediSen de pasiflora ol
Sen hiç değişmemişsin kalu beladan beri bonus. Yapsana biseylerBende değişcem dönerse senindir yapıcam
Reklamlara ciksana nasıl anlattın öyleTarım kredinin şekersiz fıstık ezmesini muzun üstüne koyunca teşekkür ederim Allahım moduna giriyorum
Kalu beladan he miSen hiç değişmemişsin kalu beladan beri bonus. Yapsana biseylerbonuscan yada bns
Onu söyleyen çocuklar gibi ellerim açık beyaz elbiseliReklamlara ciksana nasıl anlattın öyle
Geçmiş olsuntek tek alıntı yapamadım herkese çok çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin tez vakitte cümlemize
dün bende hastalar kervanına katıldım. saç diplerim diş etlerim eklemlerim feci bir ağrı oldu vücudumda.
iş çıkışı acile gittik hastaneler kaynıyor, iğne de bile sıra bekledik. salgın var dedi doktor bol bol meyve sebze ve sıvı tüketin.
çok şükür sabaha kadar kendime geldim. şuan işteyim.
hepiniz ALLAH'a emanet olun
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez vakitte.tek tek alıntı yapamadım herkese çok çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin tez vakitte cümlemize
dün bende hastalar kervanına katıldım. saç diplerim diş etlerim eklemlerim feci bir ağrı oldu vücudumda.
iş çıkışı acile gittik hastaneler kaynıyor, iğne de bile sıra bekledik. salgın var dedi doktor bol bol meyve sebze ve sıvı tüketin.
çok şükür sabaha kadar kendime geldim. şuan işteyim.
hepiniz ALLAH'a emanet olun
Geçmiş olsun canımYatak hariç toplu yatıyorum valla başım ağrıyor midem bulanıyor
Bitki besini kullanıyor musun?Bi benim ki duruyor, ne büyüyor ne kuruyor sıpa üç tane yeşil dal sinir ediyor beni, bayılıyorum kalanşoya ama büyümüyor benim balkonda ya
Canım istedi yaTarım kredinin şekersiz fıstık ezmesini muzun üstüne koyunca teşekkür ederim Allahım moduna giriyorum
MaşallahBenimhatta salon koltuklarını ve yemek masasının sandalyelerini bilem sildim
Ben de değişmek istiyorum ama bulamadım güzel bi şeyBende değişcem dönerse senindir yapıcam
Hadi inşallah diyelimEvet ben şaşırdımhoşgeldin ilk ve son banlanman olsun diyelim
Pinhancim ben sasirdim.niye banlanmissin diye son msjlarina bakmaya calistim.ya beceremedim.ya banlandin diye heralde cikmadi.
4yıldir burdayım hic banlanmadim.
Aman nazar deymesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?