- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Yapayım yapayım dedim işe daldım. Okulda işim var onu halledip yapayım artık inşallah.
Ben topladım canımKimlerin evi, yatakları,mutfağı toplu parmak kaldırsın
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
İnşallah hoca beğenir ben de kurtulurum. Ocakta netleşek durumum. Ondan sonra aktif gelebilirimGözlerim arıyor seni
Sabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim16 aralık ödevi
Çaydanlık parlatmak,kireci varsa temizlemek.
Not:Arada bir uğrayan hanımlar ya da hiç uğramayanlar eee daha daha nasılsınız????
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
O zaman kök onu büyütmüyor sadece canlı kalıyor toprağı döküp yeni toprağa dik eski kökleri temizle kötü olanları rengi kurumuş gibi olanları mutlaka canlanır azda besin takviyesi
Sağol canım.Allah senden de razı olsun Teneffüsüm
Oyy hastalık mı var, gelmiş geçmiş olsun yaa,bu süreç böyle geçecek demekki. Kırıldı ortalık
Bugun de dinlen, her gün aynı işler zaten
Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallahSabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
Bitki besini kullanıyor musun?
Geçmiş olsun mühim bişi yoktur inşallahSabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl bisey yoktur inşallahSabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
Geçmiş olsun ciddi birşey yoktur İNŞAALLAHSabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
Ben hiç dışarıya koymuyorum pencere önlerim müsait oraya koyuyorum. Yerini sevmemiş muhtemelen.Kullanıyorum evet, sıvı gübre diye geçiyor ayda bir veriyordum ama bundan önceki kalanşolarım bitki besininden sonra hastalandılar, internetteki videolara baktım topraklarını tamamen değiştirip, köklerini yıkadım, tekrar ektim yeşerdiler ama yaprakları yine hastaydı, dokununca dökülüyorlardı, sonra pes ettim. Şimdiki hediye geldi geçen yıl yaşasın diye çabalıyorum ama moralimi bozuyor. Bir arkadaşım içeri al balkonda olmaz kalanşo dedi ama içeri de alamıyorum kızım bırakmıyor, oysa ne seviyorum o çiçeklenen halini
Az kalmışİnşallah hoca beğenir ben de kurtulurum. Ocakta netleşek durumum. Ondan sonra aktif gelebilirim
Nasıl durumu?Sabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
Sağolasın başkanımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun frida nasıl şimdi bir şeyi yok demi. Bizimki de dünden beri öğrendi dönüyor sürekliSabah kizim yataktan dustu hala etkisinden cikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?