Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zaman kök onu büyütmüyor sadece canlı kalıyor toprağı döküp yeni toprağa dik eski kökleri temizle kötü olanları rengi kurumuş gibi olanları mutlaka canlanır azda besin takviyesi

Çok teşekkür ederim Bonus, akşam resmini atsam bir bakar mısın, belki ben anlamıyorum halinden, geçen yıl geldi bana bir kütüğün üzerinde yosunun içindeydi kökü, aldım saksıya ektim, büyüdü çiçeklendi sonra çiçekleri solduktan sonra yaz ortasıydı galiba kuruyan dallarını verevine budadım, solmuş çiçeklerini temizledim bir daha adam olmadı öyle duruyor

Allah senden de razı olsun Teneffüsüm
Oyy hastalık mı var, gelmiş geçmiş olsun yaa,bu süreç böyle geçecek demekki. Kırıldı ortalık
Bugun de dinlen, her gün aynı işler zaten
Sağol canım. Bugün çekmece içlerine,çamaşır yıkamaya başladım gazam mübarek olsun.
Ertelemek istemiyorum.

Bitki besini kullanıyor musun?

Kullanıyorum evet, sıvı gübre diye geçiyor ayda bir veriyordum ama bundan önceki kalanşolarım bitki besininden sonra hastalandılar, internetteki videolara baktım topraklarını tamamen değiştirip, köklerini yıkadım, tekrar ektim yeşerdiler ama yaprakları yine hastaydı, dokununca dökülüyorlardı, sonra pes ettim. Şimdiki hediye geldi geçen yıl yaşasın diye çabalıyorum ama moralimi bozuyor. Bir arkadaşım içeri al balkonda olmaz kalanşo dedi ama içeri de alamıyorum kızım bırakmıyor, oysa ne seviyorum o çiçeklenen halini

Kahvaltıya pankek yaptım
Evi topladım
Lavaboyu klozeti ovup banyoyu yıkadım
Çarşaf ve alez yıkayıp astım
1makine çamaşır yıkandı astım
Salonun koltuklarını sildim
Yemek masasının sandalyelerini sildim
Tüm evi süpürdüm
Oturma odasının koltuğunda ve halısında lekeli olan yerleri sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Biraz kuran okudum
Oğlumu parka götürüp geldim

Katlanacak çamaşırlar var bir de akşam yemeği yapılacak

Ben hiç dışarıya koymuyorum pencere önlerim müsait oraya koyuyorum. Yerini sevmemiş muhtemelen.
Bitki besini iyi geliyor benimkilere. Haftada bir su veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…