Şekli gitmiş hali bile lezzetli görünüyorTatlınin şekli gitti ama olsundu
Aa bu çok iyiymiş hiç bilmiyordum yaparım artikElinize sağlık
Balık kokusu için mutfağı toparladıktan sonra salataya kullandığınız limonun kabuklarını atmayın dilimleyin ve teflon tavada kavurun mis gibi limon kokar her yer ya da bir cezvede suyla çamaşır yumuşatıcı kaynatın o da iyi geliyor ama limon favorim, ben her Perşembe günü yaşıyorum bunu :))
Çok kötü durmuyor aslında. Dediğim gibi yerini sevmesi önemli. Benim evim çok güneş alır yazın kavurucu sıcağı hariç hep pencere önünde duruyorlar. Kavurucu sıcak yakıyor tabii yapraklarını. Aspirin eritip veriyor musun arada bir? Aspirin, sıvı gübre ve tarçın kullanıyorum.İyi akşamlar kısçeler
Eşim mesaide bu akşam, işten çıkıp kuaföre gittim, kaşlarımı aldırdım, saçlarımı biraz kısalttım insanlığa döndüm. Daha işte yapmadım hiç, bir şeyler atıştırıp çay içeceğim yarın temizlik günü nasıl olsa
Nego @Bonus kalanşomun resmini ekliyorum, biraz yapraklanmış ama boyu aynı belki anlarsınız derdinden, biraz klimanın boşluğuna doğru ittim onu direk güneş almasın diye, güney cephe benim balkon kavruluyor çiçekler.Eki Görüntüle 3178007 Eki Görüntüle 3178008 Eki Görüntüle 3178009
Geçmiş olsunBugün de rutin işlerle geçti bulaşık makinesi ni bile çalıştıramadım halen sular kesik ....küçük oğlum hasta öksürüyor geceden beri az az uyuyup uyanıyor..... (kötü bir hayat değil kötü bir gün geçiriyorsun yarın herşey mükemmel olacak ) ....
Geçmiş olsun canımBugün de rutin işlerle geçti bulaşık makinesi ni bile çalıştıramadım halen sular kesik ....küçük oğlum hasta öksürüyor geceden beri az az uyuyup uyanıyor..... (kötü bir hayat değil kötü bir gün geçiriyorsun yarın herşey mükemmel olacak ) ....
Çiçeklere de solucan gübresi gibi organik gübre mi veriliyor bir arkadaş bazı kaktusgillerden olanları hazır toprakla ekince iyi büyümüyor dedi araştırıyorum daÇok kötü durmuyor aslında. Dediğim gibi yerini sevmesi önemli. Benim evim çok güneş alır yazın kavurucu sıcağı hariç hep pencere önünde duruyorlar. Kavurucu sıcak yakıyor tabii yapraklarını. Aspirin eritip veriyor musun arada bir? Aspirin, sıvı gübre ve tarçın kullanıyorum.
Kaç kişi geldiŞu yorgun bacınız suya bir çay neyin verin hele
Sıvı bitki besini oluyor ayda bir veriliyor. Zaten bir aldığın uzun süre yetiyor.Çiçeklere de solucan gübresi gibi organik gübre mi veriliyor bir arkadaş bazı kaktusgillerden olanları hazır toprakla ekince iyi büyümüyor dedi araştırıyorum da
Anladım bbahçden iyi anlıyorum da saksı bitkileri ve çiçeklerini bilmiyorum başlasam arkası gelir artıkSıvı bitki besini oluyor ayda bir veriliyor. Zaten bir aldığın uzun süre yetiyor.
Nego bugün çiçeklerimi sularken kalanşonun böceklendiğini gördüm sanırım sarı sarı böceklenmeydi.Sıvı bitki besini oluyor ayda bir veriliyor. Zaten bir aldığın uzun süre yetiyor.
Yarın gelecekler bugün hazılık yaptımKaç kişi geldi
Ben Bahçe için sirkeli su sıkıyordum tabiki salatalık domates biber gibi bitkiler için onlarda işe yarıyor da bilmiyorum saksı bitkilerinde zararı olur muNego bugün çiçeklerimi sularken kalanşonun böceklendiğini gördüm sanırım sarı sarı böceklenmeydi.
Ne yapabilirim bunun için bi bilgin var mı?
Cok sukur iyi canimGeçmiş olsun şimdi iyidir inşallah
İyi sukur hafif kizardi sadeceNasıl durumu?
Yok canim sukurGeçmiş olsun ciddi birşey yoktur İNŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?