Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tatlınin şekli gitti ama olsundu
Şekli gitmiş hali bile lezzetli görünüyor
Aa bu çok iyiymiş hiç bilmiyordum yaparım artik

Çok kötü durmuyor aslında. Dediğim gibi yerini sevmesi önemli. Benim evim çok güneş alır yazın kavurucu sıcağı hariç hep pencere önünde duruyorlar. Kavurucu sıcak yakıyor tabii yapraklarını. Aspirin eritip veriyor musun arada bir? Aspirin, sıvı gübre ve tarçın kullanıyorum.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Çiçeklere de solucan gübresi gibi organik gübre mi veriliyor bir arkadaş bazı kaktusgillerden olanları hazır toprakla ekince iyi büyümüyor dedi araştırıyorum da

Çiçeklere de solucan gübresi gibi organik gübre mi veriliyor bir arkadaş bazı kaktusgillerden olanları hazır toprakla ekince iyi büyümüyor dedi araştırıyorum da
Sıvı bitki besini oluyor ayda bir veriliyor. Zaten bir aldığın uzun süre yetiyor.

İyi akşamlar hanımlar..
Bugün yaptıklarım:
Kahvaltı hazırla, ev toplama,yatakları toparlama yapıldı.
Evi havalandırdım.
Bulaşıkları yıkadım.
Yatak odasında dağınık bi çekmecem vardı gözüme batıyordu ne zamandır boşalttım silip fazlalık eşyaları attım.
Bi poşet eşya kağıt fatura vs. çıktı.
Kitaplığıma geçiş yaptım boşalttım tüm rafları genel temizleyici deterjanla sildim kitapları yerleştirdim.
1 poşet eşyada oradan çıktı oyuncak kutuları, aktivite kitapları ilaç kutuları vs.
Yemek yaptım makarna ve ciğer.
Sofrayı toparladım bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım.
Buzdolabına geçiş yaptım boşaltıp heryerini sildim bozulan şeyleri attım.
Pasta malzemelerini vs. kavanozlara kattım.
Yan rafları çıkarıp köpürttüm, yıkadım.
Mutfak dolabına geçiş yaptım rafları tek tek boşalttım köpürttüm sildim
yerleştirdim düzenlemeleri yaptım pırıl pırıl oldu.
Fazlalık biriken plastik vs gibi şeyleri attım.
Mutfak rahatladı. Ben rahatladım..
1 posta beyazlar yıkandı astım kurumadı tabi klimanın karşısında sabaha kurur inş.
Akşam temizliği oldu aklıma Efser ve Aktif Lora sizler geldiniz.

Viking yağ çözücü ile silmeyi canım çekti ama eşime kıyamadım bugün eve geldi yarına inş. Viking almaya gidicem, viking aşeriyorumm

Nego bugün çiçeklerimi sularken kalanşonun böceklendiğini gördüm sanırım sarı sarı böceklenmeydi.
Ne yapabilirim bunun için bi bilgin var mı?
Ben Bahçe için sirkeli su sıkıyordum tabiki salatalık domates biber gibi bitkiler için onlarda işe yarıyor da bilmiyorum saksı bitkilerinde zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…