Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sizin menüde güzelmiş
Güzelde sonrasında kokuya çare yok bol bol çamaşır suyuyla silerim ortalığı yarinda öğlene misafir var
Arpa şehriye salatası
Pogaca
Ispanaklı börek
Kek
Kadayıflı muhallebi (kahve yanina)
Yeter umarım

Koku takıntım olduğu için bende hiç dayanamıyorum balık kızartma konularına. Şöyle bir cihaz olsa düğmesine bassak evde ki bütün kötü kokuyu hüp içine çekse
Menü güzel yeter daha ne olsun.

Elinize sağlık
Balık kokusu için mutfağı toparladıktan sonra salataya kullandığınız limonun kabuklarını atmayın dilimleyin ve teflon tavada kavurun mis gibi limon kokar her yer ya da bir cezvede suyla çamaşır yumuşatıcı kaynatın o da iyi geliyor ama limon favorim, ben her Perşembe günü yaşıyorum bunu :))

Limonu mutlaka bu akşam denicem

Çok gelirse bazı gübre ve besinler yakıyor kökleri

Limon işe yarıyor gerçekten her sene koku sıkıntısı olmadan yapıyordum balığı geçen yaptim mutfak çok kirleniyor tatil günleri havs güzel olursa diğer eve gidince yapacağım orada ev dışında yerim var

Hayırlı akşamlar bugün yine pek bişey yapmadım toparladım evi çocukları gönderdim
kızıma kahvaltı yaptırdım lavobolari ovdum havlu değiştirdim
bugün yine ikimizinde boğazı ağrıyordu halsiziz yattık akşama kadar. Oğlanlar geç geldi bugün yemek için eşimi bekliyorum mutfak temiz az önce çamaşır katladim.

Hadi inşallah diyelim
Sana da geçmiş olsun penyezcim, salgından nasiplenmişsin. Allah şifa versin

İnsana en çok kendi nazar değdirirmiş derencim ahahadsdsj
Seni de göreceğuk
Ah pinhancim.benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi (kiraci olayindan.)
Banlar koymaz bana

Sen mersindeydin dimi
Bende esime dedim bugün tam cam silme havasi.bu duyguyu bilmediginden dolayi heralde güldü bana

İyi akşamlar kısçeler

Eşim mesaide bu akşam, işten çıkıp kuaföre gittim, kaşlarımı aldırdım, saçlarımı biraz kısalttım insanlığa döndüm. Daha işte yapmadım hiç, bir şeyler atıştırıp çay içeceğim yarın temizlik günü nasıl olsa

Nego Bonus kalanşomun resmini ekliyorum, biraz yapraklanmış ama boyu aynı belki anlarsınız derdinden, biraz klimanın boşluğuna doğru ittim onu direk güneş almasın diye, güney cephe benim balkon kavruluyor çiçekler.

Günaysın hayırlı cumalar. Çocuklar çok hasta yine . Elimde buhar makinesi bi ona dayıyom bi ona
Yaaa dutumm cok fena salgın var ciddenn okulda hala hasta olan cok gecen kontrole gittik kızım için bi kalabalıkk çoğu serumlu geziyo rabbim acil şifa versin cidden çokzorr

Buarada nickini değiştirmissinn bu sensin işteeeeee

sabah gezdigimi ay pardon yaptiklarimi yazmistim zaten

kurstan geldik esimle yemek yedik evi toparladim

cocuklar geldi onlarida doyurdum bulasiklari kaldirdim
kumasciya gittik cocuklarin isteklerini aldik parklari dolastik eve geldim

camasir katladim

simdi esimin is kiyafrtlerini asacagim
aksam cayini koymadan da caydanligi partlatacagim Nego

yarin detayli temizlik sonrasi insallah halilarim gelecek onlari serecegim

Kızçeyi uyuttumm son saatin uykusuna

Uyutmadan banyosunu ettim kızçeyi
Bulaşıklar makineye atıldı
kendime yaptığım yemek yedim
Etraf oyuncaklar dağılanlar sepete koyuldu
Oyun yerini düzelttim
Çaydanlığı kaynar suya koydum yağları iyice eritip cifledim
Oturdum kendime tek demlik çay içiyorumm herkese selam olsunn
Başlasınn yalı çapkını

yarinki planim
oturma odasini duvarlari silmek ,perdeler, camlar silinecek ,cocuk odasini da hallederim umarim :))

yarin cok isim var

pazar kardesimi yemege alacagim
corba ne olsa diye dusunuyirum

esim kuzu guvec yap diyor
cocuklar sarma istiyor
tatli olarak da yas pasta istiyorlar

bunlarin yanjna biseyler daha lazim siziin onerileriniz neler

sarmayi yarindan yapmam lazim pastayi da

esimde yarin bakla ekelim diyor cok karisigim karma karisiigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…