Ohh miss gibi bizde akşama menüde balık salata var yeterNeyse fırında sütlü patates istedi canımyanına et sote yeter, dünden çorba var.
Sizin menüde güzelmişOhh miss gibi bizde akşama menüde balık salata var yeter
Güzelde sonrasında kokuya çare yok bol bol çamaşır suyuyla silerim ortalığı yarinda öğlene misafir varSizin menüde güzelmiş
Koku takıntım olduğu için bende hiç dayanamıyorum balık kızartma konularına. Şöyle bir cihaz olsa düğmesine bassak evde ki bütün kötü kokuyu hüp içine çekseGüzelde sonrasında kokuya çare yok bol bol çamaşır suyuyla silerim ortalığı yarinda öğlene misafir var
Arpa şehriye salatası
Pogaca
Ispanaklı börek
Kek
Kadayıflı muhallebi (kahve yanina)
Yeter umarım
Güzelde sonrasında kokuya çare yok bol bol çamaşır suyuyla silerim ortalığı yarinda öğlene misafir var
Arpa şehriye salatası
Pogaca
Ispanaklı börek
Kek
Kadayıflı muhallebi (kahve yanina)
Yeter umarım
Limonu mutlaka bu akşam denicemElinize sağlık
Balık kokusu için mutfağı toparladıktan sonra salataya kullandığınız limonun kabuklarını atmayın dilimleyin ve teflon tavada kavurun mis gibi limon kokar her yer ya da bir cezvede suyla çamaşır yumuşatıcı kaynatın o da iyi geliyor ama limon favorim, ben her Perşembe günü yaşıyorum bunu :))
Bizim sularda gelmedi henüz bu gün uzun sürdüSu olmayınca yemek yapmak istemiyorum çünkü yemek yaparken çıkan bulaşığı hemen yıkarım ben sevmiyorum biriktirmeyi
Kullanıyorum evet, sıvı gübre diye geçiyor ayda bir veriyordum ama bundan önceki kalanşolarım bitki besininden sonra hastalandılar, internetteki videolara baktım topraklarını tamamen değiştirip, köklerini yıkadım, tekrar ektim yeşerdiler ama yaprakları yine hastaydı, dokununca dökülüyorlardı, sonra pes ettim. Şimdiki hediye geldi geçen yıl yaşasın diye çabalıyorum ama moralimi bozuyor. Bir arkadaşım içeri al balkonda olmaz kalanşo dedi ama içeri de alamıyorum kızım bırakmıyor, oysa ne seviyorum o çiçeklenen halini
Limon işe yarıyor gerçekten her sene koku sıkıntısı olmadan yapıyordum balığı geçen yaptim mutfak çok kirleniyor tatil günleri havs güzel olursa diğer eve gidince yapacağım orada ev dışında yerim varElinize sağlık
Balık kokusu için mutfağı toparladıktan sonra salataya kullandığınız limonun kabuklarını atmayın dilimleyin ve teflon tavada kavurun mis gibi limon kokar her yer ya da bir cezvede suyla çamaşır yumuşatıcı kaynatın o da iyi geliyor ama limon favorim, ben her Perşembe günü yaşıyorum bunu :))
Ah pinhancim.benim basima gelen pismis tavugun basina gelmedi (kiraci olayindan.)Hadi inşallah diyelim
Sana da geçmiş olsun penyezcim, salgından nasiplenmişsin. Allah şifa versin
İnsana en çok kendi nazar değdirirmiş derencim ahahadsdsj
Seni de göreceğuk
Sen mersindeydin dimiBugün Yalan Dünya dizisindeki Servet Hanım gibi uyandım. Bir kalıp beyaz sabun rendeledim rendenin ince yeriyle. O sabunlarla beyaz çamaşırları yıkadım, kar gibi oldular. Hava yaz gibi, balkona serdim.
Bazayı zor bela sağa sola çekip altını süpürdüm ve beyaz sabun erittiğim sıcak su ile sildim her yerini ve parkeleri de.
Halıları silkeledim. Aslında tam cam silme havası ama eşimi bu zevkten mahrum etmemek için, onun da evde olduğu bir güne erteliyorum cam konusunu. Hep insaniyetimden... (Burada da Vasfiye teyze giriyor devreye)
Bulaşıkları da makineye attım yıkandılar. Gardrobu ve kapıları da silmek istiyorum. Balkonu da yıkarım. Dermanım kalırsa en son banyodan sonra banyo kabinini ovalayıp, cenaze hizmetlerini falan ararım herhalde sonrasında da...
Yaaa dutumm cok fena salgın var ciddenn okulda hala hasta olan cok gecen kontrole gittik kızım için bi kalabalıkk çoğu serumlu geziyo rabbim acil şifa versin cidden çokzorrGünaysın hayırlı cumalar. Çocuklar çok hasta yine . Elimde buhar makinesi bi ona dayıyom bi ona
Sağol beybiYaaa dutumm cok fena salgın var ciddenn okulda hala hasta olan cok gecen kontrole gittik kızım için bi kalabalıkk çoğu serumlu geziyo rabbim acil şifa versin cidden çokzorr
Buarada nickini değiştirmissinn bu sensin işteeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?