Ama canim çok dikkatli ol bizim ki hafif atlatti sukur ama ben korkudan bagirinca sesime korktu cocuk esim iyice koorktu cok trajikomikti simdi dusununce ama insan neye ugradigini sasiriyorSağolasın başkanım
Geçmiş olsun frida nasıl şimdi bir şeyi yok demi. Bizimki de dünden beri öğrendi dönüyor sürekli
Yok canim sukurÇok geçmiş olsun şimdi nasıl bisey yoktur inşallah
Aspirin hiç denemedim, en son haşladığım yumurtaların suyundan verdim, o biraz topladı yapraklarınıÇok kötü durmuyor aslında. Dediğim gibi yerini sevmesi önemli. Benim evim çok güneş alır yazın kavurucu sıcağı hariç hep pencere önünde duruyorlar. Kavurucu sıcak yakıyor tabii yapraklarını. Aspirin eritip veriyor musun arada bir? Aspirin, sıvı gübre ve tarçın kullanıyorum.
Teşekkür ederimŞekli gitmiş hali bile lezzetli görünüyor
Aa bu çok iyiymiş hiç bilmiyordum yaparım artik
Badimm harikasınİyi akşamlar hanımlar..
Bugün yaptıklarım:
Kahvaltı hazırla, ev toplama,yatakları toparlama yapıldı.
Evi havalandırdım.
Bulaşıkları yıkadım.
Yatak odasında dağınık bi çekmecem vardı gözüme batıyordu ne zamandır boşalttım silip fazlalık eşyaları attım.
Bi poşet eşya kağıt fatura vs. çıktı.
Kitaplığıma geçiş yaptım boşalttım tüm rafları genel temizleyici deterjanla sildim kitapları yerleştirdim.
1 poşet eşyada oradan çıktı oyuncak kutuları, aktivite kitapları ilaç kutuları vs.
Yemek yaptım makarna ve ciğer.
Sofrayı toparladım bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım.
Buzdolabına geçiş yaptım boşaltıp heryerini sildim bozulan şeyleri attım.
Pasta malzemelerini vs. kavanozlara kattım.
Yan rafları çıkarıp köpürttüm, yıkadım.
Mutfak dolabına geçiş yaptım rafları tek tek boşalttım köpürttüm sildim
yerleştirdim düzenlemeleri yaptım pırıl pırıl oldu.
Fazlalık biriken plastik vs gibi şeyleri attım.
Mutfak rahatladı.Ben rahatladım..
1 posta beyazlar yıkandı astım kurumadı tabi klimanın karşısında sabaha kurur inş.
Akşam temizliği oldu aklımaEfser ve @Aktif Lora sizler geldiniz.
Viking yağ çözücü ile silmeyi canım çekti ama eşime kıyamadımbugün eve geldi yarına inş. Viking almaya gidicem, viking aşeriyorumm
Oy canim geleyim yardimaGötüm terleyerek haril hurul iş yapiyorum beni merak etmeyin
Geçmiş olsun canımBugün de rutin işlerle geçti bulaşık makinesi ni bile çalıştıramadım halen sular kesik ....küçük oğlum hasta öksürüyor geceden beri az az uyuyup uyanıyor..... (kötü bir hayat değil kötü bir gün geçiriyorsun yarın herşey mükemmel olacak ) ....
Çok şükürAma canim çok dikkatli ol bizim ki hafif atlatti sukur ama ben korkudan bagirinca sesime korktu cocuk esim iyice koorktu cok trajikomikti simdi dusununce ama insan neye ugradigini sasiriyor
Limonu denedim gerçekten çok faydası oldu çok teşekkür ederimElinize sağlık
Balık kokusu için mutfağı toparladıktan sonra salataya kullandığınız limonun kabuklarını atmayın dilimleyin ve teflon tavada kavurun mis gibi limon kokar her yer ya da bir cezvede suyla çamaşır yumuşatıcı kaynatın o da iyi geliyor ama limon favorim, ben her Perşembe günü yaşıyorum bunu :))
Benimde senden kalır yanım yok beraber keserizŞu evi bi tasiyalim gelip hepinizin götünü kesicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?