Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolasın başkanım

Geçmiş olsun frida nasıl şimdi bir şeyi yok demi. Bizimki de dünden beri öğrendi dönüyor sürekli
Ama canim çok dikkatli ol bizim ki hafif atlatti sukur ama ben korkudan bagirinca sesime korktu cocuk esim iyice koorktu cok trajikomikti simdi dusununce ama insan neye ugradigini sasiriyor

Aspirin hiç denemedim, en son haşladığım yumurtaların suyundan verdim, o biraz topladı yapraklarını

Badimm harikasın

Geçmiş olsun canım
Ama canim çok dikkatli ol bizim ki hafif atlatti sukur ama ben korkudan bagirinca sesime korktu cocuk esim iyice koorktu cok trajikomikti simdi dusununce ama insan neye ugradigini sasiriyor
Çok şükür insan ne yapacağını bilemez o durumda

Limonu denedim gerçekten çok faydası oldu çok teşekkür ederim

Benim kız mama içmiyor diyordum ya neyse bu 2 3 gün olup geçiyordu düzeliyordu. Bu sefer 3 günü geçti üst diş çıktı çıkacak sanırım çıkmadığı için. Ama 24 saati bulan açlık söz konusu mama asla içmiyor biberon girdiği anda ağzına dilini damağa götürüyor.. Ama ek gıdayı alıyor iştahsızlık olsa onu almaz diye düşünüyorum. Dün 6 da 70 cc içmişti 24 saat oldu hiç içmedi içmiyordu kaşıkla verdim mamayı 70 cc içti yine. Bu biberon reddi mi mama reddi mi tecrübeli anneler böyle bir şey duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…