- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
Evet, bugün dünden daha güzelSen mersindeydin dimi
Bende esime dedim bugün tam cam silme havasi.bu duyguyu bilmediginden dolayi heralde güldü bana
Geçmiş olsun canımBugün de rutin işlerle geçti bulaşık makinesi ni bile çalıştıramadım halen sular kesik ....küçük oğlum hasta öksürüyor geceden beri az az uyuyup uyanıyor..... (kötü bir hayat değil kötü bir gün geçiriyorsun yarın herşey mükemmel olacak ) ....
Maşallah. Evet severim sessizce iş yapmayı bende akşam bı enerji geliyorİyi akşamlar hanımlar..
Bugün yaptıklarım:
Kahvaltı hazırla, ev toplama,yatakları toparlama yapıldı.
Evi havalandırdım.
Bulaşıkları yıkadım.
Yatak odasında dağınık bi çekmecem vardı gözüme batıyordu ne zamandır boşalttım silip fazlalık eşyaları attım.
Bi poşet eşya kağıt fatura vs. çıktı.
Kitaplığıma geçiş yaptım boşalttım tüm rafları genel temizleyici deterjanla sildim kitapları yerleştirdim.
1 poşet eşyada oradan çıktı oyuncak kutuları, aktivite kitapları ilaç kutuları vs.
Yemek yaptım makarna ve ciğer.
Sofrayı toparladım bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım.
Buzdolabına geçiş yaptım boşaltıp heryerini sildim bozulan şeyleri attım.
Pasta malzemelerini vs. kavanozlara kattım.
Yan rafları çıkarıp köpürttüm, yıkadım.
Mutfak dolabına geçiş yaptım rafları tek tek boşalttım köpürttüm sildim
yerleştirdim düzenlemeleri yaptım pırıl pırıl oldu.
Fazlalık biriken plastik vs gibi şeyleri attım.
Mutfak rahatladı.Ben rahatladım..
1 posta beyazlar yıkandı astım kurumadı tabi klimanın karşısında sabaha kurur inş.
Akşam temizliği oldu aklıma @Efser veAktif Lora sizler geldiniz.
Viking yağ çözücü ile silmeyi canım çekti ama eşime kıyamadımbugün eve geldi yarına inş. Viking almaya gidicem, viking aşeriyorumm
Yaaa aynen.canim cam silmek istiyor ama herkes evde.Evet, bugün dünden daha güzel
Ay canim cok sevindimBabam çıktı yoğun bakımdan sabah. Normal odaya geçti elhamdülillah. Sol kolunda dün bugünde sol bacaginda ağrı hissediyormus. Rabbim kalkıp yürüyebilmesini de nasib etsin inşallah Dua eden herkese tekrar teşekkür ederim gönlünüzde ne varsa Rabbim versin hayırlısı ileNego başta sana çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Çok sevindim canım gözün aydınBabam çıktı yoğun bakımdan sabah. Normal odaya geçti elhamdülillah. Sol kolunda dün bugünde sol bacaginda ağrı hissediyormus. Rabbim kalkıp yürüyebilmesini de nasib etsin inşallah Dua eden herkese tekrar teşekkür ederim gönlünüzde ne varsa Rabbim versin hayırlısı ileNego başta sana çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Yarın zaten bugünden güzelEvet, bugün dünden daha güzel
Çok şükür canım sevindim. Okuyanlardan Allah razı olsunBabam çıktı yoğun bakımdan sabah. Normal odaya geçti elhamdülillah. Sol kolunda dün bugünde sol bacaginda ağrı hissediyormus. Rabbim kalkıp yürüyebilmesini de nasib etsin inşallah Dua eden herkese tekrar teşekkür ederim gönlünüzde ne varsa Rabbim versin hayırlısı ileNego başta sana çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Bende yapayım bir kahveEmektar kahve makinem sağolsunbı kahve
Emektar kahve makinem sağolsunbı kahve
Ay görünce canım istedi benim de. Şimdi kızımı uyuttum, yanından kalkınca hemen kahve yapacağım. Bir kızımın odası kaldı düzenlenecek. Kıyafetlerini ve kullanmadığı oyuncaklarını ayıracağım. Banyo dolabını da düzenlersem taşınma işi bitmiş olacak. Günlük rutine döneceğim inşallah. Çamaşırlık, peteklerin üstü yıkanmış çamaşır dolu. Her gün 7-8 makina çamaşır yıkıyorum. Hava soğuk, içerde de kurumuyor bir türlü. Bazıları kokuşmuş, onları tekrar yıkayacağım.Bende yapayım bir kahve
Ayy sorma camasir bende de dert dün astım hava güzeldi güya ama yine kurumamis güneş görüyor şimdi bakalm ne olcakAy görünce canım istedi benim de. Şimdi kızımı uyuttum, yanından kalkınca hemen kahve yapacağım. Bir kızımın odası kaldı düzenlenecek. Kıyafetlerini ve kullanmadığı oyuncaklarını ayıracağım. Banyo dolabını da düzenlersem taşınma işi bitmiş olacak. Günlük rutine döneceğim inşallah. Çamaşırlık, peteklerin üstü yıkanmış çamaşır dolu. Her gün 7-8 makina çamaşır yıkıyorum. Hava soğuk, içerde de kurumuyor bir türlü. Bazıları kokuşmuş, onları tekrar yıkayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?