Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım

Gece uyku tutmadı evi topladım banyoyu yıkadım WC temizledim toz aldım tütsü yaktım. Sabahta kahvaltı hazırladım kaldırdım şimdi mutfak ayrıntılı temizledim
Çamaşır atmıştım sabah yıkandı astım
Kuruyanlari yerleştirdim
Dünkü ödevi yaptım
Bugün çocuklara ayiricam bu hafta hic test cozemediler yogunlasicam.

Babam çıktı yoğun bakımdan sabah. Normal odaya geçti elhamdülillah. Sol kolunda dün bugünde sol bacaginda ağrı hissediyormus. Rabbim kalkıp yürüyebilmesini de nasib etsin inşallah Dua eden herkese tekrar teşekkür ederim gönlünüzde ne varsa Rabbim versin hayırlısı ile Nego başta sana çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Maşallah. Evet severim sessizce iş yapmayı bende akşam bı enerji geliyor

Ay canim cok sevindim
Masallah.Allah amcaya bol sifa saglik versin

Çok sevindim canım gözün aydın

Çok şükür canım sevindim. Okuyanlardan Allah razı olsun

Emektar kahve makinem sağolsun bı kahve

Bende yapayım bir kahve
Ay görünce canım istedi benim de. Şimdi kızımı uyuttum, yanından kalkınca hemen kahve yapacağım. Bir kızımın odası kaldı düzenlenecek. Kıyafetlerini ve kullanmadığı oyuncaklarını ayıracağım. Banyo dolabını da düzenlersem taşınma işi bitmiş olacak. Günlük rutine döneceğim inşallah. Çamaşırlık, peteklerin üstü yıkanmış çamaşır dolu. Her gün 7-8 makina çamaşır yıkıyorum. Hava soğuk, içerde de kurumuyor bir türlü. Bazıları kokuşmuş, onları tekrar yıkayacağım.

Ayy sorma camasir bende de dert dün astım hava güzeldi güya ama yine kurumamis güneş görüyor şimdi bakalm ne olcak
Misafir gelicek revani yaptım tuzlu susamlı kurabiyemde vardı buzluktan çıkardım isittim o da hazır çaya gelcekler zaten ogleden sonra
bakalm belki yemeğe de gelcek misafir o tam belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…