Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahhh negoşummm bende şimdi kar fotosu indirmiştimm Memleketim Kayseri’ye yağıyor bende böyle neyse mutlu oldum. sanki hissediyorum ki tam kışın ortasında geleceğiiz nasip
Yakınmışız ya benim ailemin çoğu kayseri de tr dönüşte kayseri ye mi yerleseceksiniz

Korkuyorum acaba başka bir şey mi var diye de. Dişten olduğunu %100 emin olsam daha rahat olcam. Geçenki dişlerde 3 gün sürmüştü bunda uzun olunca acaba diyorum. Doktor polivit ve zaditen önermiş. Zaditene baktım alerji ilacı onu vermiycem. Eczacı da bitkisel bir şey vermiş eşime çok övmüş. Doktoruma sorarım yine dediğini mutlaka içim rahatladı çok teşekkür ederim

Kaç aylık senin bebeğin canım. Her diş bir öncekinden uzun sürüyor yani bizde öyle olmuştu. Köpek dişleri 3 ayda zor çıktı nerdeyse. Tahlilleri vs normalse yoktur başka bir şey canım

Canım sivitimmm inşallah herşey tez zamanda yoluna girer annelik işte Gebelik öncesi ayrı gebelikte ayrı sonrası hele bambaşka galiba Ahsenime sana Rabbim kolaylık versin amin

Uykuda sorunumuz yok çok şükür. Kan tahlili iyii idrar veremedik kız olduğu için bi türlü olmadı. Aklımda bi o kaldı idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye. Kilosuna iyi demiş Ankaradaki doktor. 1 Aralıkta 7300 dü 18 inde 7600 çıktı ama kıyafetleri düşmediler sanırım acilde. Bi sorun var mı diye kendi kendimi yiyorum bende

Kaç aylık senin bebeğin canım. Her diş bir öncekinden uzun sürüyor yani bizde öyle olmuştu. Köpek dişleri 3 ayda zor çıktı nerdeyse. Tahlilleri vs normalse yoktur başka bir şey canım
6.5 aylık ay sonunda 7 oluyor. Oyy demee hep böyle olacak demek evet kan tahlili normal çıktı

Helali haramı düşünüyorsa yaptığı işin hakkını verecek. Böyleleri başkalarına olan güvenide sarsıyor. Ne konuştuysanız onu yapmak zorunda başkası olsa aynısını yapardı nasıl bir pişkinlik

Bir gün herkes Sivas'lı olacak

Bnde kari sevemmedim ya.karli memlekettede yasadim.o zaman cocuklar kucuktu kar yaginca disari cikamazdik.kendimi hapis gibi hissederdim ondanmidir bilmem.bide buz olunca yürümesi bi bela
Sevsekte sevmesekte kar yağmur nimet. Dua edelim bol bol yağsın bu gidiş hiç iyi değil

Canım çünkü alerji şurubu iştah açar ve uyku yapar. Bazen doktorlar bu yan etkisinden dolayı yazabiliyor. Ne yazdıysa kullan sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…