- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Ahhh negoşummm bende şimdi kar fotosu indirmiştimmGünaydınnnnEki Görüntüle 3179261
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@D U T
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
@Verafly
Yakınmışız ya benim ailemin çoğu kayseri de tr dönüşte kayseri ye mi yerleseceksinizAhhh negoşummm bende şimdi kar fotosu indirmiştimmMemleketim Kayseri’ye yağıyor bende böyle neyse mutlu oldum. sanki hissediyorum ki tam kışın ortasında geleceğiiz nasip
Ailem orda limonumYakınmışız ya benim ailemin çoğu kayseri de tr dönüşte kayseri ye mi yerleseceksiniz
Hayırlısı olsun inşallah yurt içinde olunca ailene de gidersinAilem orda limonumBizim görev yeri şark hizmeti olacak nasipse Bingöl’e gideceğiz
Korkuyorum acaba başka bir şey mi var diye de. Dişten olduğunu %100 emin olsam daha rahat olcam. Geçenki dişlerde 3 gün sürmüştü bunda uzun olunca acaba diyorum. Doktor polivit ve zaditen önermiş. Zaditene baktım alerji ilacı onu vermiycem. Eczacı da bitkisel bir şey vermiş eşime çok övmüş. Doktoruma sorarım yine dediğini mutlaka içim rahatladı çok teşekkür ederimsweetgirlcandy canım hiç üzülme benim oğlan 11 buçuk yaş döneminde nerdeyse doğru düzgün hiçbir şey yemedi neler neler yaptım döktüm yaptım döktüm köpek dişleri çıkıyordu o dönemde kaç ay sürdü inan şimdi hatırlamıyorum ama gelişimi normal ilerledi ona rağmen. Sonra sonra açıldı iştahı. Doktorunuz ne önerdi bilmiyorum @Teneffus Zili ne de yazdım bizde nutrigen üzüm şurubu işe yaradı. Bir de çinko şurupları iştah açıyor yine doktorunuza danışarak verebilirsin aklında olsun
Damla değil şurup. 1 ölçek sabah 2 ölçek akşam demiş doktorSen bi 10 gun kilo basina bir damla olacak sekilde kullan. Sonra ara ver. Bak durumda degisiklik yoksa kullanma bir daha.
Ah inşAllah inşallahHayırlısı olsun inşallah yurt içinde olunca ailene de gidersin
Kaç aylık senin bebeğin canım. Her diş bir öncekinden uzun sürüyor yani bizde öyle olmuştu. Köpek dişleri 3 ayda zor çıktı nerdeyse. Tahlilleri vs normalse yoktur başka bir şey canımKorkuyorum acaba başka bir şey mi var diye de. Dişten olduğunu %100 emin olsam daha rahat olcam. Geçenki dişlerde 3 gün sürmüştü bunda uzun olunca acaba diyorum. Doktor polivit ve zaditen önermiş. Zaditene baktım alerji ilacı onu vermiycem. Eczacı da bitkisel bir şey vermiş eşime çok övmüş. Doktoruma sorarım yine dediğini mutlaka içim rahatladı çok teşekkür ederim
Canım sivitimmm inşallah herşey tez zamanda yoluna girer annelik işteKorkuyorum acaba başka bir şey mi var diye de. Dişten olduğunu %100 emin olsam daha rahat olcam. Geçenki dişlerde 3 gün sürmüştü bunda uzun olunca acaba diyorum. Doktor polivit ve zaditen önermiş. Zaditene baktım alerji ilacı onu vermiycem. Eczacı da bitkisel bir şey vermiş eşime çok övmüş. Doktoruma sorarım yine dediğini mutlaka içim rahatladı çok teşekkür ederim
Şükür. Can sağlığı olsun da her şey hallolurŞükür kolayladik yarisina yakıni bitti evin allahtan. Az az yapiyoruz günden güne
Uykuda sorunumuz yok çok şükür. Kan tahlili iyii idrar veremedik kız olduğu için bi türlü olmadı. Aklımda bi o kaldı idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diye. Kilosuna iyi demiş Ankaradaki doktor. 1 Aralıkta 7300 dü 18 inde 7600 çıktı ama kıyafetleri düşmediler sanırım acilde. Bi sorun var mı diye kendi kendimi yiyorum bendeagrisi hafiflesin uyku yapsın diye alerji şurubu vermiştir sakinleştirici etkisi olduğu için....eğer tahlilleri sorunsuzsa ideal kilodaysa çok da zorlama benim ilk kızım da öyleydi ne versek yemez doğru düzgün emmezdi şimdi ailenin boy ortalamasının baya uzerinde kocaman kız oldu kilolu olmasına her şeyi yemesine rağmen oğlum akranlarından küçük duruyor mesela
6.5 aylık ay sonunda 7 oluyor. Oyy demee hep böyle olacak demekKaç aylık senin bebeğin canım. Her diş bir öncekinden uzun sürüyor yani bizde öyle olmuştu. Köpek dişleri 3 ayda zor çıktı nerdeyse. Tahlilleri vs normalse yoktur başka bir şey canım
Helali haramı düşünüyorsa yaptığı işin hakkını verecek. Böyleleri başkalarına olan güvenide sarsıyor. Ne konuştuysanız onu yapmak zorunda başkası olsa aynısını yapardı nasıl bir pişkinlikKonuşma tek olsa iyi aldik eve cagirdik tek tek ne yapacağını oda oda anlattim. Davlumbazi silmemis banyoya su carpip çıkmış duvarlari da merdiven götürdük ona rağmen boyu kadar silmiş gitmis. İzden anladik direk. Eşim beğenmedi temizliği dedim. Başkasını da çağırsan aynısını yapardi dedi. Helal edin diyor. Öteye kalsin dedim bozuldu. Madem helalligi umursuyorsun ahlakli olacaksin
Bir gün herkes Sivas'lı olacakBenim ev ccok günes aldığı icin bayagi ılık.ama özellikle gece sabaha kadar klima bizde hic yanmadi.catlarim kiz ben o sıcaktaama gercekten küresel isınmada nolcaz bilmiyorum.artik soguk sehirleremi naklederler
Bide ben 9yil soguk sehirde yasayinca buranin kışı hepten sıcak gelior bana.
Bazen komsular falan cok soguk bugün falan deyince sogukmu var ayol diyorum yani
Sevsekte sevmesekte kar yağmur nimet. Dua edelim bol bol yağsın bu gidiş hiç iyi değilBnde kari sevemmedim ya.karli memlekettede yasadim.o zaman cocuklar kucuktu kar yaginca disari cikamazdik.kendimi hapis gibi hissederdim ondanmidir bilmem.bide buz olunca yürümesi bi bela
Rica ederizBen bugün sadece yemek yaptim, teşekkürler
Heeemmenn20 aralık ödevi
Bir dolap üstü silmek.
Ivır zıvır çekmecesi,kutusu hangisi varsa düzenlemek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@D U T
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
@Verafly
Canım çünkü alerji şurubu iştah açar ve uyku yapar. Bazen doktorlar bu yan etkisinden dolayı yazabiliyor. Ne yazdıysa kullan sen.Canom sıkıntılı yaa. Valla ne yapacağımı bilemiyorum yemiyor çocuk 1 haftadır mama. Ek gıdaya ağırlık veriyim dedim iyi gidiyordu 2 gündür ona da ağzını kapatıyor. Her şeyden tiksinmiş gibi davranıyor. En son dedim Ankarada doktor tanıdığımız var baya meşhur ona gidelim. Aradık getirmeyin iştahsızlık döneminde olabilir demiş. Üst diş çıkıyor deyince üst diş zor olur demiş. 2 tane iştah açıcı şurup yazmış 3 4 gün kullanın düzelmezse idrar tahlilini vermeye çalışın demiş.
Şuruplardan biri alerji şurubu niye verdi anlamadım onu vermek istemiyorum yarın diğerine başlayacağız bakalım. Gün içinde bakıyorum ara ara bıngıldak çöküyor hemen su veriyorum düzeliyor sonra. Nasıl dayanabiliyor anlamıyorum. Az içtiği dönemlere şükrediyorum şimdi böyle olduğu için. Psikolojik olarak çöktüm resmen. Hani günde 1 bile içse şükredicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?