Ek olarak;Merhaba. Dün gece uyuyup kalmışım bildirim yapamadım. Dün öğlen annemi yolcu ettikten sonra biraz alış veriş yaptık, yemek yedik, dolaştık eve geldiğimizde 9 u geçiyordu. Kızımı uyutup mutfağı topladım hemen.
Bugün de;
Sabah yatağı topladım,
Çamaşırlıktaki çamaşırları topladım, ütülenecekleri ayırdım,
Kalorifer peteklerinin üstündeki kuruyan çamaşırları da katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Misafir nevresimi yıkandı,
Kızımın oyuncak kutusunu, çantasını yıkadım, şimdi siyahlar yıkanıyor,
Kahvaltı hazırlayıp topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Biraz etrafı topladım
Zatideni 4 ay kesintisiz kullanmış biri olarak söylüyorum uykuya etkisi var bu sebeple ruya beslenmeleri cok rahat oluyordu. Tabi sen derin uykuda zorlama biberonu o agzini istahla acarsa ver zorla verme ki agiz icinde biriktirip kusmasin. Ve az bir arastirma da istaha etkisi olduğunu da söylüyor. Kafana ne takilsa canini ne siksa yaz birimiz olmaz değerimiz bilgisi varsa yazar sana.Siz sakinleştiriyorsunuz beni Allah razı olsun. Geçenkinde de çok yardımcı oldun sonraki süreçte takmamıştım bu sefer 1 haftayı bulunca korkuyorum bişey olacak diye.
Ya şurubun biri alerji için zaditen adı uyku yapıyormuş sanırım alkol var içinde bizim alerjimiz yok ki niye verdi anlamadım onu. Birinde de vitaminler var iştahsız kalan çocuklara veriliyormuş polivit adı. Bir de eczacı baya övmüş önermiş bitkisel yine içinde vitaminler var. O zaman eczacının verdiğini mi deneyim
Hosbuldum Minikoooooo sonra küsme cevap vermedin diyehosgeldin nanJES
yok sana küsülür mü broHosbuldum Minikoooooo sonra küsme cevap vermedin diye
Sagolasin canim benim insallah saglikla hayirla otururuz.Jes hayırlı olsun yeni eviniz. Allah kolaylık versin. Eşyalar eve gitmiş ya olsun bir ayda olsa da yavaş yavaş yerleşirsiniz. Bu süreçte bebekler hissediyor valla ben de çok zorlandım. Emzirirken bir yandan kıyafet katladım koydum kenara hep. :))
Eşyalarına da üzüldüm her şeyi firma toplayıp sardıysa eğer sorumluluk onlara ait. Sözleşme imzalamamış mıydınız nakliye firması ile?
Napiyon minik yaw geberdim yorgunluktan heeyok sana küsülür mü bro
bendr yata yata bugunNapiyon minik yaw geberdim yorgunluktan hee
O zaman kullanayım mı zaditeni onun için mi verdi acaba. Benim kız derin uykudayken normalde de içmezdi ağzında dururdu öylece.Zatideni 4 ay kesintisiz kullanmış biri olarak söylüyorum uykuya etkisi var bu sebeple ruya beslenmeleri cok rahat oluyordu. Tabi sen derin uykuda zorlama biberonu o agzini istahla acarsa ver zorla verme ki agiz icinde biriktirip kusmasin. Ve az bir arastirma da istaha etkisi olduğunu da söylüyor. Kafana ne takilsa canini ne siksa yaz birimiz olmaz değerimiz bilgisi varsa yazar sana.
Ah ah yakın olaydık koşa koşaUlen biriniz de gelse şu bebeye baksa nolur la
Gel hemşerim sarılalımokula giderken o kadar zor oluyor kiyağan yağmıs yok sogugunu buzunu biz cekiyoruz oyle arada deredeyiz
balikesir e yagar sogugu gelir istanbul a yagar sogugu gelir bize anca sogugu gelir
Kuzum bir doktor arkadaşın uzmanlık tezi için 0-6 yaş bebesi olan anneler dolduruyor kişisel hiç bir veri yok kuzum .684 kişi tamamlamaya çalışıyorEfom ne anketi bu
Bir Kanadım olsa uçsamda gelsemNapiyon minik yaw geberdim yorgunluktan hee
Sen bi 10 gun kilo basina bir damla olacak sekilde kullan. Sonra ara ver. Bak durumda degisiklik yoksa kullanma bir daha.O zaman kullanayım mı zaditeni onun için mi verdi acaba. Benim kız derin uykudayken normalde de içmezdi ağzında dururdu öylece.
Eee at bende yapimKuzum bir doktor arkadaşın uzmanlık tezi için 0-6 yaş bebesi olan anneler dolduruyor kişisel hiç bir veri yok kuzum .684 kişi tamamlamaya çalışıyor
Şükür kolayladik yarisina yakıni bitti evin allahtan. Az az yapiyoruz günden güneAh ah yakın olaydık koşa koşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?