Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ek olarak;
Yemek yaptım,
Öğlen yemeğinden sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım, elde yıkanacakları yıkadım,
Mutfak halısında lekeli kısımları sildim,
Kızımın küvetini yıkadım,
Kızımı yıkadım,
Duş alıp banyoyu topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Makyaj aynasını ve dolabın aynasını sildim,
Oyuncakları ve kitapları topladım.

Bebe uyanana kadar geçmişi okumaya çalışacağım. İyi geceler diliyorum.

Zatideni 4 ay kesintisiz kullanmış biri olarak söylüyorum uykuya etkisi var bu sebeple ruya beslenmeleri cok rahat oluyordu. Tabi sen derin uykuda zorlama biberonu o agzini istahla acarsa ver zorla verme ki agiz icinde biriktirip kusmasin. Ve az bir arastirma da istaha etkisi olduğunu da söylüyor. Kafana ne takilsa canini ne siksa yaz birimiz olmaz değerimiz bilgisi varsa yazar sana.

Sagolasin canim benim insallah saglikla hayirla otururuz.

Bende onu uyuttukca ufak ufak yapiyorum biseyler.

Maalesef sigortali degildi. Akraba araci oldu diye ses etmedi eşim gördü sonunda ebesinin şeyini.

Demirbaslari onlar topladi sardi. Biz gerisini koliledik. Benim hasar da demirbaslarda zaten.

O zaman kullanayım mı zaditeni onun için mi verdi acaba. Benim kız derin uykudayken normalde de içmezdi ağzında dururdu öylece.

okula giderken o kadar zor oluyor ki yağan yağmıs yok sogugunu buzunu biz cekiyoruz oyle arada deredeyiz

balikesir e yagar sogugu gelir istanbul a yagar sogugu gelir bize anca sogugu gelir
Gel hemşerim sarılalım

sweetgirlcandy canım hiç üzülme benim oğlan 11 buçuk yaş döneminde nerdeyse doğru düzgün hiçbir şey yemedi neler neler yaptım döktüm yaptım döktüm köpek dişleri çıkıyordu o dönemde kaç ay sürdü inan şimdi hatırlamıyorum ama gelişimi normal ilerledi ona rağmen. Sonra sonra açıldı iştahı. Doktorunuz ne önerdi bilmiyorum Teneffus Zili ne de yazdım bizde nutrigen üzüm şurubu işe yaradı. Bir de çinko şurupları iştah açıyor yine doktorunuza danışarak verebilirsin aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…