Bende sen ucarken totonu nişan alip kessemBir Kanadım olsa uçsamda gelsem
Yariya yakini bitti sayilir miniko salon cocuk odasi balkon hala duruyor. Salon da ana baba günü kapisi kapali duruyorbendr yata yata bugunsurekli uyku halim var
sen nasilsin kolayladin mi
Sen biliyin kesilen totomla yamuk yamuk çocuğa bakamamBende sen ucarken totonu nişan alip kessem
Cok dogru dedin. Olmaz seni kesemem el ustunde tutmam lazimSen biliyin kesilen totomla yamuk yamuk çocuğa bakamam
Eee at bende yapim
Bir odada bana açarsın belkimCok dogru dedin. Olmaz seni kesemem el ustunde tutmam lazim
agrisi hafiflesin uyku yapsın diye alerji şurubu vermiştir sakinleştirici etkisi olduğu için....eğer tahlilleri sorunsuzsa ideal kilodaysa çok da zorlama benim ilk kızım da öyleydi ne versek yemez doğru düzgün emmezdi şimdi ailenin boy ortalamasının baya uzerinde kocaman kız oldu kilolu olmasına her şeyi yemesine rağmen oğlum akranlarından küçük duruyor meselaSiz sakinleştiriyorsunuz beni Allah razı olsun. Geçenkinde de çok yardımcı oldun sonraki süreçte takmamıştım bu sefer 1 haftayı bulunca korkuyorum bişey olacak diye.
Ya şurubun biri alerji için zaditen adı uyku yapıyormuş sanırım alkol var içinde bizim alerjimiz yok ki niye verdi anlamadım onu. Birinde de vitaminler var iştahsız kalan çocuklara veriliyormuş polivit adı. Bir de eczacı baya övmüş önermiş bitkisel yine içinde vitaminler var. O zaman eczacının verdiğini mi deneyim
yeni yer bebeği de strese sokar ona zaman ayir işlerde yavaş yavaş hallolurYariya yakini bitti sayilir miniko salon cocuk odasi balkon hala duruyor. Salon da ana baba günü kapisi kapali duruyor
Ahh jesikommmm totosunu sevdiğimee gül gibi bakardımmmm keşkeeeeUlen biriniz de gelse şu bebeye baksa nolur la
Ahh efserişkom bebem olursa bende yapayım kalsın favorilerdeÇok teşekkür ederimmERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE TAKVİYE GIDA KULLANIMI ve ANNELERİN BESLENME SÜRECİNDEKİ TUTUMU
Bu anket formu Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yürütülmekte olan '' Erken Çocukluk Döneminde Takviye Gıda Kullanımı ve Annelerin Beslenme Sürecindeki Tutumu '' başlıklı çalışma için yapılmaktadır. Bu çalışmada 0-72 aylık çocukların gıda takviyesi...docs.google.com
Işin bitince kesersin belkiCok dogru dedin. Olmaz seni kesemem el ustunde tutmam lazim
En hayırlı vakkite inşallah kuzum sende katıl bebelilerin kevranınaAhh efserişkom bebem olursa bende yapayım kalsın favorilerde
ve Kahramanmaraş ilk göz ağrım atandığım yer her zaman başkadır bende
DisardamisinGünaydınnnnEki Görüntüle 3179261
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Kutbettin
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
D u t
ATTRAENTE
fridabaci
74FRIDA
Jou
Oriana
Minik Duduklu Tencere
Tubismavis
Queenpisi
Aminnnn aminnnn canım Efserişkommm Rabbim en güzel zamanda inşAllah nasip etsiinnEn hayırlı vakkite inşallah kuzum sende katıl bebelilerin kevranına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?