- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Aaa öyle miymiş ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum o zaman6 yaşında canım.
Ama benim beslenme tarzımla alakası var.Yese dahi yapışmayanlardanne çok zayıf ne de kilolu.
Annem sağolsun yemek alışkanlığımızı güzel alıştırmış çok yağlı kızartma tarzı öyle sürekli yapmazdı.
Sebze de pişirirdi evde yoğurtta yapardı ayran çorbası hep dolapta vardır o çok sağlıklı bence.
Krep yapıp üzerine pekmez azıcık yağ ısıtıp dökerdi geleneksel yemek.
İçli köfte yapardı genelde yemeklerin yanında da hep yeşillik yıkardık taze soğan marul tere bol bol sofraya konurduSonradan öğrendim sofrada yeşillik bulundurmak sünnetmiş.
Teneffüs için süt koyabilirsin tok tutar sabah da kahvaltı yaptırıp gönder burda sabahci öğlenci yok öğlen arası yemeğe geliyorlar1.sınıf
Ay evet ben de içinde kayboluyorum vallaEvet canim ben de bikac ay önce üye oldum. Gerçekten çok güzel bi fırsat kütüphaneler
Ben de her defasında aradığım kitabı alıp cikcam diye giriyorum bi saat dolaşıyorum dalıyorum
Ben de pdf okuyorum bazen iyi oluyor bence. Ne demek rica ederimEvet pdf den okicam mecbur, kitap almaya çıkabilir miyim bilmiyorum, kütüphaneye de şu an için gidemem. Yolum düşerse farklı bir kitap bakarım. Sabah ilk işim önerdiğin kitaba başlamak olacak. Öneri için tekrar teşekkürler
Niye almıyolarr biz nerde hata ediyoruzzBBende cok severim yemegi.benim esimde öyle
Yer yer hic kilo almaz.ah ah ne şanslısin diyorum esime
Ben yemek yemeyi çok severim ama az yerim o yüzden almıyorum. Yersem alırım, çok çabuk doyuyorım maalesef 2 kasık pilavla bile doyarımNiye almıyolarr biz nerde hata ediyoruzzaamaaaannnn etli butlu kadınlarr daha iyiyizz taş gibiyiz bencee
Evet süt, kuruyemiş, meyve katarım artık.Teneffüs için süt koyabilirsin tok tutar sabah da kahvaltı yaptırıp gönder burda sabahci öğlenci yok öğlen arası yemeğe geliyorlar
Bence genetik yatkınlık çok çok yemedikçe kilonun genetik olduğunu düşünüyorum benim fikrim böyle.Niye almıyolarr biz nerde hata ediyoruzzaamaaaannnn etli butlu kadınlarr daha iyiyizz taş gibiyiz bencee
Kizzz ne güzelmiş aslında oyle etmek lazım doğru hep ye ama az ye derler iyi ediyorsunBen yemek yemeyi çok severim ama az yerim o yüzden almıyorum. Yersem alırım, çok çabuk doyuyorım maalesef 2 kasık pilavla bile doyarım
Kolay gelsin zor işlerÇok yorgunum dostlar ve islerim hâlâ bitmedievi boyadık ölüyorum
Aynen genetikle alakalıda oluyorr ben halama benziyorum kilo yapısı bide annem zayıftırr bizde basen popo alırr kilo memük normalBence genetik yatkınlık çok çok yemedikçe kilonun genetik olduğunu düşünüyorum benim fikrim böyle.
Fiziğimi seviyorum ben 51 kiloydum en sonKizzz ne güzelmiş aslında oyle etmek lazım doğru hep ye ama az ye derler iyi ediyorsunama tabi biz ailecek basenliyiz
Vay anasını yaaa hepimizz ayrı bi alemdeyizzFiziğimi seviyorum ben 51 kiloydum en son
Aile de anne tarafı zayıf bizim, ama cidden çok az yerim keşke çok yesem ahhahaa
Ben tüm vücut alıyorum çok alırsam göbek çıkar göbekten nefret ediyorum.Aynen genetikle alakalıda oluyorr ben halama benziyorum kilo yapısı bide annem zayıftırr bizde basen popo alırr kilo memük normal
Hayırlı olsun canım. Senin ihtiyar heyeti ne yapıyorEvet canlar eve geldik yarım saat önce
1930 TL eşimin ilaçları tuttu her ay mütemadiyen kullancak
Koştur koştur yoruldum
Yarın pazar ve kuaför isim var onları da hallettim mi benden iyisi yok yarın balık yapcam bakalm airfery de sanırım yarın ulascak diyolar
Çamaşır attım şimdi yikaniyor
1 posta daha atıcam
Kuruyanlari topladım katlicam
Çay saati :)
Ne yapsın aynı bu sene biraz daha huzurluyuz çok şükür şimdilik bakalmHayırlı olsun canım. Senin ihtiyar heyeti ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?