Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aaa öyle miymiş ben de bilmiyordum öğrenmiş oldum o zaman

Evet gerçekten önemli bi faktör.. Ben de senin gibiyim. Mesela Kızartma evet severim kim sevmez ki ama 6 ay hiç yapma aramam. Ben de öyle alışmışım hatta ağır geliyo onun yerine azcık yağlayip firina atmak daha iyi oluyo bana. Kimi insan duramaz sürekli ister.
Ayran çorbası biz de çok yaparız yazın da ben yaparım hep soğuk soğuk iyi gidiyor hem de kalorisi düşük tam bir nimet benim gibiler icin

Ama ben yiyince gayet kilo alanlardanim yani bir seyi seversem cok yerim maalesef törpülüyorum şimdi bu huyumu

Evet canim ben de bikac ay önce üye oldum. Gerçekten çok güzel bi fırsat kütüphaneler
Ben de her defasında aradığım kitabı alıp cikcam diye giriyorum bi saat dolaşıyorum dalıyorum
Ay evet ben de içinde kayboluyorum valla
Ben de pdf okuyorum bazen iyi oluyor bence. Ne demek rica ederim

Niye almıyolarr biz nerde hata ediyoruzz aamaaaannnn etli butlu kadınlarr daha iyiyizz taş gibiyiz bencee
Ben yemek yemeyi çok severim ama az yerim o yüzden almıyorum. Yersem alırım, çok çabuk doyuyorım maalesef 2 kasık pilavla bile doyarım

Teneffüs için süt koyabilirsin tok tutar sabah da kahvaltı yaptırıp gönder burda sabahci öğlenci yok öğlen arası yemeğe geliyorlar
Evet süt, kuruyemiş, meyve katarım artık.
Ama nasıl olacak aklım almıyor.
9 da kahvaltı yapsak yiyene kadar yarım saat geçecektir elbet.
Ee 12 gibi tekrardan öğlen yemeği benim oğlum yemez. Daha geç acıkır bununla da biz veliler uğraşıcaz.Evde bi telaş olacak ye yemedin gibi aç kalıcak gibi şimdi ne gerek vardı böyle bir şeye.

Kizzz ne güzelmiş aslında oyle etmek lazım doğru hep ye ama az ye derler iyi ediyorsun ama tabi biz ailecek basenliyiz
Fiziğimi seviyorum ben 51 kiloydum en son
Aile de anne tarafı zayıf bizim, ama cidden çok az yerim keşke çok yesem ahhahaa

Selamlar hatun kişiler
Bugun günüm zor başladı ama şükür normale çabuk döndüm.

Sabah işleri
Kahvaltı mutfak süpürdüm
Uzun süre yatıp dinlendim, kendime geldim.
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Toz aldım
Pasta yaptım

Madem o kadar gazlandım iş güç yaptım diye gittim yarına misafir çağırdım
2 arkadaş yabancı değil.
Akşam yemeği yaptım.
Bulaşık dolap ocak vs sil

İnşallah oturacağım şimdi biraz çoluk çocuk oynayıp.
Acayip soğuktu bugun Ankara.
Herkese hayırlı akşamlar.
Sizleri gece okuyacağım

Evet canlar eve geldik yarım saat önce
1930 TL eşimin ilaçları tuttu her ay mütemadiyen kullancak
Koştur koştur yoruldum
Yarın pazar ve kuaför isim var onları da hallettim mi benden iyisi yok yarın balık yapcam bakalm airfery de sanırım yarın ulascak diyolar
Çamaşır attım şimdi yikaniyor
1 posta daha atıcam
Kuruyanlari topladım katlicam
Çay saati :)

Aynen genetikle alakalıda oluyorr ben halama benziyorum kilo yapısı bide annem zayıftırr bizde basen popo alırr kilo memük normal
Ben tüm vücut alıyorum çok alırsam göbek çıkar göbekten nefret ediyorum.Annemle fiziken hiç benzemiyoruz onun bel kalın benim ince.
Basenler bende alırsam biraz genişler şimdilik tam dümdüz olmuş durumdayım
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler ay utandım yazarken.

Hayırlı olsun canım. Senin ihtiyar heyeti ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…