• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay bu çocukların kusmasi beni öldürecek :( yeseler ne olur ki sanki. Benimde vardı tepemde 2 çocuklu biri gece 2 ye kadar çocukları tepinirdi tepemde şükür gittiler ama şimdi 4 çocuklu biri geldi :confused: :olamaz:
Bunun daha çocugu 4 aylık büyüdüğünde hiç durmaz bunlar. 😂
Komşunla konuşsana canım böyle olmaz ki
Konuştum Anlamıyor ki laftan bir de öğretmen. Geçen sene balkonda otururken tepeme ayakkabı kutusu düştü. Balkondan silkelenmesi falan daha yeni yeni bitti ama bu ses bitmez. Karşılığında bende kapıları çarpıyorum daha fazla yapıyor. 😂

Karne günü oleeeyyy:)
Bugünden itibaren çamaşır yıka katla ayır valize koy zamanı başlıyor bana:)
Gitmeden önce de evi bir parlatırım dönünce temiz olsun :)
6 ay sonra anneme gidiyorum oh beee :)
Hayırlı yolculuklar canım şimdiden ❤️

Karne almaya gittim geldim. Gece bebeğe adam baktı ben yattım ama yarım yamalak bir uyku. Mal gibi hissediyorum. Kafamda sepet var sanki. Uyusam düzelir mi daha mi kötü olur bilmiyorum. Bugün izinli olsam Nego Nego
Bizde sabah erken aldık küçüğün karneyi, öğleden sonra da büyüğün olacak
Dinlen canım tabi ki ne demek bana sormana bile gerek yok ❤️

17 Ocak Ödevi

🔸 Halıları fırçalamak
🔸 Bir dolap üstü silmek
🔸 Buzdolabı temizlemek
🔸 Tost makinesi temizlemek
🔸 Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek

İçinden istediğinizi yaparsınız 😊

@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Niloyatospikk Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
Bugün karne günü nego ne işi

Canım çok geçmiş olsun :KK43:

Yerleri elle silmek daha temiz yapıyor ama canım sürekli yapma sonra o dizler mahvoluyor yaş ilerledikçe, boyun bel hepsi. Ben hep öyle silerdim artık sadece büyük temizlik de
Evet ilerleyen yaşlarda sonra hastalık oluyor bayadır silmediğim için elle sildim geçicem viledaya ben de daha kolaylık vileda

17 Ocak Ödevi

🔸 Halıları fırçalamak
🔸 Bir dolap üstü silmek
🔸 Buzdolabı temizlemek
🔸 Tost makinesi temizlemek
🔸 Ivır zıvır koyduğumuz kutu, çekmece her ise orayı düzenlemek

İçinden istediğinizi yaparsınız 😊

@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
Kirmizi pabuc Kirmizi pabuc
ayseMsb ayseMsb
@Bns
M Musluk Suyu
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
Niloyatospikk Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
Ben de aklımdan buzdolabını sileyim diyordum iyi oldu 😁

Günaydın herkese güne sinir krizi geçirerek başladım. Yatakları topladım Kıızm da bu ara bir iştahsız ki anlatamam sadece doktorun verdiği mamayı içiyor ona kahvaltı yaptırırken kustu o kusunca içime içime delirdim 😣 temizlerken üstteki sanki mehteran takımı gibi yürüyüp düşman ordusuna kapı kapatır gibi kapıları kapıyordu yeter artık diye çığlık çığlığa gittim. 😂 İnş duymuştur bıktım artık.
Günaydın kaç yaşında canım kızın benimki hiç yemez laf olarak söylemiyorum gerçekten yemez hep tükürür diliyle ilk başta bi tadar istediği şey değilse hemen atar 2.5 yaşında dişleri çıkmadan önce daha çok şey yiyordu dişleri çıktı seviniyordum şimdi de çok seçiyor süt de süt köfte tarhana yoğurt başka hiçbir şey yemez Dr a da götürdüm napiyim artık bıraktım ne yerse yesin çok üzülüyorum ama nafile

isimi bitirdim 😁
evi toparladim supurdum sildim.
tum evin tozunu aldim
kitapligi duzenledim
wc banyo camasirsulandi miss
buzdolabini temizledim
tezgah ve arkalarini sildim parlattim
mutfak sandalyelerini sildim
oglumun karnesini aldik geldik
simdi de hazirlaniyoruz bi kac gunluk dinlenmeye 😀

Selamlar.sabah kalktım çocuklar yatıyor du. Bi bardak meyve suyu içtim. Sonra ya Allah ya bismillah dedim işlerimë başladım
Salon dip köşe süpürüp silindi
Koltuğun altlarını tvnin konsolun altlarını bi güzel çektim supurdum sildim.
Bahçeli evde oturduğum için örümcek ağlarla başım dertte perdeye gelen duvarın ağlarını aldım
Salonun ve 2 küçük antrenin komple duvarlarını aldım.
Pencere önlerini sildim
Dış kapıyı sildim
Arka oda hariç tüm evi süpürdüm sildim oğlum tozları aldı
Bulaşıkları yıkadım
Çocuklara kahvaltı Eşimede yemek hazırladım
Onları topladım
Oğlumun dolabının kıyafet bölümünü düzenledim. Oğlumda dün kitap bölümünü düzlemisti.
Nevresimleri yîkadım astım. Makineye makina temizleyici döktüm şuan boş çalışıyo.
Birazdan yerler kurusun wc lavoboyu yıkayıp abdest alıp namaz kılacam dinlenecem. Akşama doğru da banyoyu yıkarım

Back
X