- 2 Ağustos 2013
- 38.489
- 129.892
- 798
Ahahahah valla öyle olmuşanne kiz mama keyfisi
Geçen yeğenim de sordu bizde çıkardık eski resimleri gerçekten öyle ne anılar varBen annemlerdeydim misafir falan vardı orada yiyip içip ailece kalınca resimlere baktık oğlum istedi.
Zaman su misali...
İnş. mamasını içer kuzu.Aleyküm selam bende bişeyler yiyorum gece gece kıza mama vercem yatacam inşallah
Hay maşallah benim gibi biriİnş. mamasını içer kuzu.
Ben lahmacun yedim sanırım 5 tane yemişimdirüzerine 2 tatlı vede çay tabi.
Ayıpsın boğa burcuyum yemek eşittir kalp benim için.Hay maşallah benim gibi biri
Bende de tam tersi yapışıp kalıyorAyıpsın boğa burcuyum yemek eşittir kalp benim için.
Çocuklarım tam tersi.
Ama şanslıyım Sweet yapışmıyor inan 1,2 kilo alıp onu da koşuşturmacada veriyorum bende anlamıyorum nasıl oluyor
Kız ben de onu diyorum zaten yeme zevki doğuştan gelmiyor aynı şeyden bahsediyoruzHiç alakası yok canım, ben kek kurabiye börek mantı pide aklına gelebilecek hiçbir hamur işini asla sevmezdim yiyemezdim. Et türünü de tadımlık anca onu da sevmezdim, sebze yemekleri severdim sadece ve sonuç belli bir yaştan sonra sevmediğim her şeye aşık oldumpirinç pilavı hala sevmem tadımlık yerim çocuklara kötü örnek olmayayım diye
Yani nasıl başlarsa öyle gitmiyor o damak tadı
Aferin akıllı bıdığıma benimmmKızımın teyzoşları mama içmeye başladık biz (sulukla) çok şükür binlerce kez şükürler olsun ettiğiniz dualar için minnettarım
Maşallah hadi gözün aydın devamı gelsin inşallahKızımın teyzoşları mama içmeye başladık biz (sulukla) çok şükür binlerce kez şükürler olsun ettiğiniz dualar için minnettarım
Oy yavrum Allahım bizden alıp onlara versin iştahı yesin içsin büyüsünlerKızımın teyzoşları mama içmeye başladık biz (sulukla) çok şükür binlerce kez şükürler olsun ettiğiniz dualar için minnettarım
Çekirdek yiyodum en son işteNerdelerse
Leğenle kısırKız bu neeeeee insafsızlar kaç sayfa yazdınız pehh!!!
Ben bugun misafir ağırladım. İki arkadaş çok deel, öylemiyi hoş güzeldi.
Ev bark da güzel haa, işim yok.
Yemek de yapmadım kocama balık kitledim,yaptı sağolsun
Bu arada nazar boncuğu ve şu amin(!) emojisi muhabbetine katıldığımı söylemeden geçemicem.
Nazar boncuğunu hiç sevmem, boncuklu bişey geçse elime sökerim falan ama burada maşallah demek istediğim zaman mecbur gibi kullanıyorum.
Amin emojisi de aynen öyle. Kendim yazacağım zaman zatenyapıyorum da, bazen sizin güzel dualarınıza amin demek isteyince de basıyorum.
Öyleyse burda da yapmayayım.
Ben beğeni atayım siz onu "maşallah maşallah bayıldım öldüm bittim dualarına da en kalbi duygularımla amin diyorum" anlayın taam mı?
Ah ulen can kadınlar, sizlerle şöyle aynı binada aynı muhitte oturmalı gün yapmalı falan amaaaa neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?